Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Подарете си сладка душевна радост с продуктите на GHoney!

 • 4 423
 • 400
 •   4
Отговори
 • Мнения: 1
Здравейте!

Казвам се Галин Рачев и отглеждам пчели от началото на 2009 г.
Мечтая си за последната къща в някое планинско село, наблизо да минава рекичка, сутрин да се изпъвам и да наблюдавам изгрева, по-късно да заухае на пчели и билки, а вечер да заспивам в тишината на щурци. Еххх Simple Smile
Ако ме попитате какво ми носят пчелите, ще отговоря, без да се замисля: радост! Една безкрайна душевна радост. Опитвам се да я разпръсна до колкото се може повече хора чрез пчелните продукти на GHoney (акациев мед, прашец, пчелно млечице, комплекс от сурови пчелни продукти) и натуралната козметика, която произвеждаме вече четвърта година (крем за тяло, пилинг, сапуни, ароматни свещи от пчелен восък, балсам за устни, мехлем за лице).  

Нашите малки жужащи приятели по света обаче, днес, повече от всякога, сякаш имат нужда от помощ. Те са толкова натоварени откъм проблеми, че не знам как въобще издържат. От една страна, онова, което американците наричат “Colony Collapse”, от друга – все по-сериозната употреба на пестициди и хербициди в земеделието, промяната на климата....

Продължаваме да считаме всичко за даденост и сякаш не приемаме сериозно проблемите в природата.Animal Bee Нека ви представим нашата игра!
Представете си, че вие сте една СУПЕРпчела! Кои цветя бихте посетили през деня? Защо? Какво бихте написали до хората? Нещо, което ви се ще да изbzzzzzzzzкате Simple Smile

На томболен принцип ще изберем 3 “писма” , които ще получат бурканче G-Power – комплекс за силен имунитет, с дизайнерска лъжичка за мед GHoney.

Успех и Bee Positive! Animal Bee Animal Bee Animal Bee

G

Запознайте се с общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 17:36 от Редактор**

# 1
 • Мнения: 67
Ако съм пчела, бих посетила:
- Ливадни растения, защото помага при нарушено храносмилане, главоболие, сърцебиене и  успокоява;
- Акация, защото помага при безсъние, намалява страничните ефекти от лечение с лекарства, запек, диария и спазми на червата;
- Люцерна, защото увеличава имунитета на организма, помага при заболявания на кръвоносните съдове и сърдечни заболявания, заболявания на дихателната система, при менопауза  и очистване на токсини от тялото;
-Горски малини, защото има антисептичен ефект, полезен е при анемия, хипертония, бъбречни заболявания и атеросклероза.

Бих казала "Bee-lieve in yourself and bee happy" Simple Smile
И като шегичка:
-Where do bees wait for busses?
-At buzz stops! Joy

П.с Занимавате се с уникална кауза!

# 2
 • Мнения: 23
Бих посетила всички зюмбюли, заради невероятния им аромат, а на хората ще кажа много да ни пазят и да се грижат за нас.

# 3
 • Варна
 • Мнения: 3 703
Ако бях пчеличка бих кацала от цвят на цвят, защото всяко цвете допълва  богатия ароматен букет на меда.

# 4
 • Мнения: 2 618
Аз също обожавам аромата на зюмбюла и ако бях пчеличка сигурно щях да кръжа около тях. Както и кокичета 😍

# 5
 • Мнения: 1 747
Веднага се сетих за Bee Movie. Каузата Ви е много важна и пожелавам успех!

Бих написала на хората как и те могат да отглеждат пчелички, дори в града и колко много би помогнало това за нашите общи проблеми. Бих им казала колко е важно да работим заедно и че ние освен че сме сладки, сме и изключително важни. Бих им казала да не се плашат от нас и че ние сме страхотни БЪЗнес партньори с уникално предложение - ние ще поддържаме цветята и растенията красиви за да им се радват всички, а в замяна искаме малка квартира в близост до работното място. БЪЗспорно добро предложение.

Иначе аз бих била пчеличка която не дискриминира и бих кацнала на всяко цветенце. Е, разбира се люляците може да ги пообиколя и два пъти за по-сигурно...че са големи... Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

# 6
 • Мнения: 9 167
Отглеждаме голяма част от плодовете и зеленчуците, които консумираме, в селската ни градина. Имаме и най-различни билки. Избягваме да пръскаме, дори да не ни се получава винаги качествена продукция. За нас си е. Нямаме цел да продаваме. Пчелички жужят от ранна пролет до късна есен и когато цъфнат лофант и салвия най-напористо се събират там. Обичам мед с такива аромати.
Всички пчелни продукти са с неоспорими полезни свойства.
Ползвала съм мехлем с пчелни продукти и е удивително как лекува рани.
Всеки ден консумирам по малко мед и прополис.
Иска ми се хората да пазят и ценят природата и даровете, които ни предоставя.

# 7
 • Мнения: 40
Ако бях пчела, щях да ходя по розите... 🌹 Много ги харесвам и ухаят страхотно, любимки са ми сред цветята 💕 А на хората ще избъзкам: "Замислете се, намалете употребата на пестициди! Направете наистина нещо срещу глобалното затопляне, само с думи не става, алчността ще ви погуби!" 🙏 Да не забравяме какво предрече Алберт Айнщайн много години преди проблемът да стане глобален, а именно: "Ако пчелите изчезнат от лицето на Земята, на човека ще му останат четири години живот" 🐝

# 8
 • Мнения: 267
Ако бях пчеличка, бих посещавала лавандулови насаждения, да споделя в меда освежаващия аромат и полезните свойства на това растение.
На хората бих бъзз-нала да внимават с пръскането на отрови срещу вредители в селското стопанство  около пчелини, защото с тази дейност убиват посестримите ми.

# 9
 • Мнения: 167
Всички цветя са красиви и бих събирала прашец от всяко едно от тях, а на хората ще кажа да се вглеждат повече в природата и да я пазят, защото унищожаването й е равно на самоубийство!

# 10
 • Елхово
 • Мнения: 781
Ако бях пчеличка бих кацала от цвят на цвят, защото всяко цвете допълва  богатия ароматен букет на меда.

# 11
 • Велико Търново
 • Мнения: 4 704
Ако аз и моето семейство бяхме пчели, със сигурност щяхме да живеем в последната къща на някое селце. Възможно най-необезпокоявано щяхме да жужим по цял ден и всеки щеше да каца и събира различен прашец. Аз щях да си жужа около акциите, а мъжа ми около люлка. За децата, наистина не знам - всеки ден са с ново предпочитание и интерес.
Страхотна кауза! Поздравления!

# 12
 • Мнения: 65
Отглеждаме голяма част от плодовете и зеленчуците, които консумираме, в селската ни градина. Имаме и най-различни билки. Избягваме да пръскаме, дори да не ни се получава винаги качествена продукция. За нас си е. Нямаме цел да продаваме. Пчелички жужят от ранна пролет до късна есен и когато цъфнат лофант и салвия най-напористо се събират там. Обичам мед с такива аромати.
Всички пчелни продукти са с неоспорими полезни свойства.
Ползвала съм мехлем с пчелни продукти и е удивително как лекува рани,също така давам на децата клеева тинктура...
Всеки ден консумирам по малко мед ...

# 13
 • Мнения: 15
Ако съм пчела,бих посетила полските цветя,защото са много красиви и ухаят прекрасно.А на хората бих казала: "Бъдете по-спокойни и щастливи!"

# 14
 • до най-прекрасния мъж
 • Мнения: 5 213
Имаме градина, в която растат домашно отглеждани билки. Пчеличките винаги са добре дошли. Много обичам мед, особено от магарешки бодил. Бих препоръчала на пчеличките да правят повече от него. Да обикалят тучните планински ливади и да събират екологичен прашец. А на нас, хората, пожелавам да ги съхраним, защото без тях животът на планетата ни е загубен.

Общи условия

Активация на акаунт