Цветна и пъстра 146-та пролетна гобленарска тема.

• 52 255
  • 760
  •   1
Отговори
# 300
Ами аз за първи път го направих скоро, прах мой ушит наполовина, беше престоял доста време и на сгъвките беше пожълтял. Не съм го гладила само го оставих да изсъхне, нищо му няма продължавам да си шия

# 301
Благодаря, mibobo. Изпрах го и съхне вече.

# 302
  • Карлово
Честито Благовещение, дами! Блага мисъл в главата, блага пара в ръката, блага радост в душата!
И така, отхвърлям малко фон, че после ще ми дойде нанагорно.
Беше

И сега.

# 303
# 304
Добро утро, момичета!
Честити Благовещение. Нека всеки чуе блага вест днес.
 Няма да шия, не защото така е по канон. Ръцете ми са в рани и пукнатини. Все едно някой ги е минал с най- грубата пила.
Тихерула, добре, че мина нагоре, иначе досадата ще е пълна. И от твоя пост се вдъхнових да готвя. Много, дали ще успея е друга работа. Сила и скорост на охлюв имам.
Скрит текст:
Питка малка, част от тестото за една кулабяка. Баница със спанак, за нас жените, със сирене за момчетата. Салата зеле и морковчета. Печена сьомга, десерт пресни плодове. Кулебаката е по-трудоемка, , че трябва разни плънки, но дано цял ден ми стигне. Месенето също ще умори.

# 305
Честит празник! Много здрави да сме и повече хубави вести да чуваме!
Добри, Цвете прегръдки за вас!

Аз с мааалко етапче от моята икона

преди това беше до тук
Скрит текст:

# 306
  • Разпиляна във въображението
Честит празник!

Да взема веднъж и аз да се похваля

# 307
  • Казанлък
Здравейте момичета, дано за всички има благи новини днес и така още много години.
Аз излязох от листата на дърветата и сега е много по лесно, показвам какво съм зашила със ясното съзнание че съм отвратителен фотограф, мъчих се няколко пъти но без реален резултат , в действителност е много красив наистина.

# 308
Инатът е едно от най-важните качества на една гобленарка Wink

# 309
Честит празник момичета.
Мери79, много са хубави. Сега като момиче и момче ми изглеждат.
Тези икони са невероятно. Много ми харесват лицата.
Оленка дано бързо се възстановиш.
Харесах всичко.
Болните и други с всякакви проблеми да се оправяте. Аз ще прескоча пак тази седмица. Другата от сряда съм в нас за празника и се надявам да има време. То бягам навън като е топло времето, но и половин час все е нещо.
Лек ден на всички.

# 310
  • София
Хич не напредвам аз, нямам никакво време за шиене. То не бяха ски, сесия, децата също не помагат. Ето ме, някъде в небето:

Последния път бях до тук(къмто месец мина оттогава):
Скрит текст:

# 311
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и контура отхвърляш. Wink

# 312
Здравейте, малко спешно си търся едни рамки 10см. Може ли да ме насочите откъде мога да се сбодия с такива.

# 313
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
потърси с ключови думи "гергеф пластмаса" Simple Smile
https://milenastyle.com/produkt/dmc-plastichen-gergef-za-broderiya/
http://bodrashop.com/produkt-kategoriya/gergefi/

# 314
И аз да покажа етапче от “Езерото Байкал”. Реших, че ще ви послушам и ще шия както е по инструкциите, та тези розовите кръстчета отгоре ще трябва да ги разшивам и да ги направя на полукръстчета, но по-нататък Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт