Цветна и пъстра 146-та пролетна гобленарска тема.

• 52 268
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ами да, съвсем различно е от 14-ката. Малко бижу Simple Smile

# 331
  • Варна
Мерси, радвам се, че ви харесват.

Искам да ви покажа и още едно приложение на гоблен. Wink
Дъщеря ми много хареса този Риолис и го подарихме на нейна приятелка. Девойката много му се зарадвала и си я носи торбата. Тя и моята ходи с такива ...

# 332
  • на Мелмак
Чудесни творби, девойки!
Много настроение Grinning

# 333
Да си покажа закъснелия осмомартенски подарък Simple Smile . Маковете ми бяха подарък от приятелка и аз си взех другите три.

# 334
Flash*, идеята за чантата е супер. Моят мъж днес ме пита какво ще ги правя тези гоблени. Понапълних стаите Simple Smile Явно следващите ще са на чанти.
Аз приключвам с котето и се замислям за следващия проект. Харесах си един, но съм свалила някаква китайска схема и нали не сам добре с китайския Simple Smile, нищо не разбирам. Ако някой го е шил, може ли да помогне - колко см да отрежа от панамата или как да пресметна? В чуденка съм?!
Знаете ли сайт с гоблени с къщички. След момиченце, теменужки и коте ми се шие пейзаж, фар...но търся хубава схема.

# 335
  • София
meri1966, ако те интересува, мога да предложа схемите на тези модели:

Скрит текст:

# 336
Моят мъж днес ме пита какво ще ги правя тези гоблени.
Моят и той това ме пита постоянно. Аз не само понапълних стаите (само в спалнята имам 11 бр), но и съм окичила 4 къщи, и то големи къщи (моята, вилата, на майка ми и на баба ми къщата). Нерамкираните навивам на руло, което периодично надебелява... Blush

# 337
Аз май имам схема на този.
Скрит текст:

# 338
Vanja77,прекрасни са и трите. Благодаря много за предложението!
Merelenda, гобленът с фара е уникален! Ще помоля за схемата. В удобно време, разбира се Simple Smile

# 339
Да си покажа закъснелия осмомартенски подарък Simple Smile . Маковете ми бяха подарък от приятелка и аз си взех другите три.

Красота, красота. Благородно завиждам.

# 340
Момичета, дайте мнение. Днес направих тази шевица за подарък на една приятелка, която веднъж ми беше споделила, че иска шевица. Фигурата в ъгъла, където сочи ножичката е моя импровизация, защото я нямаше на схемата. Но без нея ми изглеждаше недовършено. Какво мислите - да я махна ли или да я направя и в другите три ъгъла?

# 341
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за мен си е съвсем на място.
как ще го оформиш?
замислих се, че за бискурно или квадрат с отрязан ъгъл, може би ще пречи.

Simple Smile обичам шевиците, а никога не съм правила.

# 342
Ще го рамкирам. Моята приятелка, за която го шия, ми казваше как си го представя - шевица в квадратна тъмночервена рамка. Доста отдавна ми го е казала, но помня. И понеже тя има РД следващия месец, реших да ѝ осъществя видението Simple Smile

# 343
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
супер. значи розичката-ъгълче няма да пречи.
Simple Smile късметлийка приятелка.

# 344
  • Варна
Meri, инженера в мен първо видя, че няма равняване по двата контура. Равнено е по външния и чисто визуално, на мен ми бяга навън фигурката. ммм ето това ъгълче го бута навън в очите ми

Но - много хубава шевица, чудесен подарък ще стане!

Аз да се похваля или оплача - не знам. ММ е с положителен тест и сега ще имам 2 седмици да бродирам.... Странна работа, ваканция по никое време.

Общи условия

Активация на акаунт