90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 27 005
  • 738
  •   1
Отговори
# 240

Мерси за интересното и подробно инфо.  На Девън да й имам фетиша... ще повърна

# 241
Като казахте Девън, сега по fox live тръгна нов сериал Кукла, главната героиня ми се вижда като нейно копие. Съжаление не мога да открия инфо за актьорите, за да разбера коя е:

Трейлъра:
https://www.foxtv.bg/shows/foxlife/dollface

# 242
Това е актрисата, която играе Дарси в УандаВижън (и във филмите за Тор) - сега погледнах в Гугъл, казва се Кат Денингс.

diziler, и аз гледам корейски сериали и ги харесвам, ама не искам да приличам на корейка. При Девън е патологично - тя преди си поправяше снимките, за да изглеждат очите й по-притворени, обаче хората й се подиграваха и сега вече не се фотошопира по този начин. Сега се прави на Меган Фокс или Моника Белучи (само на снимките изглежда така, реалността е съвсем друга).

Новият мъж на Моли Хопкинс е полицай от Ню Йорк - дават ги заедно в Сингъл лайф. Той е афроамериканец, на пръв поглед е много симпатичен и кротък, но може да е подвеждащо. Освен това, тя може да прецака нещата - разпитва го странни неща - защо не е бил женен, защо на тази възраст няма деца или семейство и т.н. Може и да си е права, ако смята, че той я лъже, но от друга страна, може просто човекът да е малко самотник и да се чувства неудобно от въпросите й.

# 243
Божкее, вярно. Аз се чудех на кого ми прилича Девън, много готино сериалче е:

https://www.google.com/search?q=%D0%9A%D0%B0%D1%82+%D0%94%D0%B5% … w=393&bih=672

# 244
Еее Two Broke Girls е супер сериал! Гледайте го ако не сте Simple Smile

# 245
Божее, сега гледам Лав геймс със Стейси и Флориан, и Флориан изписа джинси като "xhinks". Не че аз съм супер грамотна на английски, ама (ако не знаех как се пише jeans, което впрочем е популярна дума и я има често по табелите на магазините) щях да пробвам с g или j... Той от цялата дума е нацелил само n и s... Трябва да прекарва повече време в социалните медии - да се образова))

# 246
На албански "xh" е "дж".    И по този начин се пишат hoxha, xhamija - ходжа, джамия и т.н. И певицата Бебе Реджа е Bebe Rexha. Така й казват в Албания, Косово и Сев.Македония.  Иначе англоезичният свят си я знае Биби Рекса Grinning
Флориян е супер мега зле... трябваше да е научил английски още отпреди да отиде в САЩ. Не виждам да изгаря от желание да го научи и да си дава зор. Пълна флегма със зализана косичка.

# 247
А, това обяснява логиката му - мислех, че има лудо въображение))
Но наистина - джийнс го пише къде ли не, как не е запомнил...

# 248
Поне наш "Джорджи" се справяше добре с английския, доколкото помня. Ако отреже и дългата коса, цена няма да има.  На Флориян не знам кое му е толкова моделското? Може да е плочкаджия, но като цяло е кльощав, а лицето не е красиво. Не знам по какви стандарти това се води "красив" човек. Имаше много по-красиви в този формат... (Джонатан, Ръс... че дори и Педро и Зиед). Албанчето ми е противно

# 249
Флориан е като Девън - на снимки изглежда различно:

# 250
  • Sunshine state
Ужасен ми е на мен Флориън, а английският му е много зле. Моли май има фетиш към чернокожи, както Девън към корейци. Болни мозъци..

# 251
На Моли и двете й деца са смесени, така че нищо чудно да е точно така.

Между другото, малката е пораснала и прилича доста на нея (в устата):

Ето ги преди :

П.п. този ми прилича на Флориан: https://www.vbox7.com/article:f6518a9a98

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 14:25 от pppqqq

# 252
# 253
  • sf
Зиед бая се е окръглил 😂 добре си го гледка Ребека.

# 254
По-скоро, за да не й го откраднат, го превърна в плужек😁

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 17:40 от Hot SummeR

Общи условия

Активация на акаунт