90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 26 991
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • Швейцария
О, ужас. Анджела изглежда на 70.

# 181
  • Sofia
Майкъл как може да говори така на Натали : “Красотата ти е грозна”...😳 🤣
Защо се мъчи този човек с нея?!

# 182
  • Sunshine state
Той го каза в контекст на това, че тя му "напомни", че е по-красива от него външно, което беше грубо и тъпо от нейна страна.
Леле, Анджела изглежда ужасно. Не й отива по-слабото й амплоа, всичко се свлича.

# 183
Серията тази вечер беше уау... Не знам кой нормален човек би търпял Наталия.  Разсейвах се по време на епизода, утре ще го гледам по-обстойно, хем превъртайки рекламите, хахаха

# 184
  • Sofia
Леле, Анджела изглежда ужасно. Не й отива по-слабото й амплоа, всичко се свлича.

'Ми, да го "вдигне". То, Щатите неслучайно са родината на facelift-а. Grinning

# 185
  • Швейцария
То това може ли да се изпъне...И колко ли ще струва...Анджела нали е дала парички за отслабването. Сега едва ли й е останало нещо. Не разбрах последно Майкъл дойде ли в Америка или не.

# 186
  • София
Не знам защо, но Яра адски ме дразни. Въпреки че и Джови е пълно дърво.
Ребека май доста изревнува Зиед, но е разбираемо с тази възрастова разлика. Той се направи на ударен, когато Хана му предложи да му помогне и той се съгласи.
Във връзката между Натали и Майкъл и двамата са виновни за лошата връзка. Тя е откачалка, но той пък като не иска да си жени, да й каже и да се разделят

# 187
  • Sofia

Що за мишена?! 😳

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 09:24 от Doli

# 188
  • Швейцария
Aз съм фризьорка и посмъртно няма да се справя с прическата на Ерика. Направо ще изпадна в нервна криза. Включително и от този резултат. Ясно ми е, че тя такъв го е искала. И Карини защо се прави на син папагал Ара не разбирам.

# 189
Тя Ерика е с перука, преди известно време си обръсна косата.

# 190
  • Швейцария
Да, на снимката не може да се види, но май наистина е перука. Зиед си е обръснал косата, жалко. Не ми харесва така. За приятелката на Том нямам думи...Показах я на ММ, вика е...ти кифлата грозна.

# 191
Том, явно харесва жени, надуваеми кукли 😂

# 192
Мисля, че имаше предвид да наемат звезди. Като при нас Азис, примерно.
Те действително направиха луксозна сватба и имаха програма (с танцьори и тн. - изглеждаше много професионално).

Ами то аз не знам и Азис дали взема толкова Simple Smile Иначе той Андрей още малко ще каже, че Бийонсе иска да покани.

# 193
От вчерашния епизод ми хареса как Зиед се зарадва на временните татуировки - като дете е Grinning

# 194
По принцип мюсюлманите нямат татуировки и са много против това. Имам предвид вярващите (които се молят 5 пъти на ден и спазват всички обичаи). Казвам го защото той отвори дума, че месец Рамадан наближавал и трябва да побързат със сватбата. След като е доста светски настроен, защо изобщо намесва религиозни правила?

Общи условия

Активация на акаунт