90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема VIII

• 26 999
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Той затова каза, че не иска истинска татуировка, защото бил много религиозен. Но пък се радва на фалшивите.

# 196
  • София
Сега хванах края на новата серия с терапията на Наталия. Тя доста добре се прави на ударена, когато той я попита защо е дошла.
На Стафени е доста нагъл, обаче тя е женският вариант на чичко-паричко - веднага си иска обслужването срещу парите, които харчи.
Започва да ми става жал за Яра, как може да се натресе на толкова инфантилен индивид не знам. На него не му пука.

# 197
Стефани малко ми напомня за тази англичанка, която беше убита преди около месец в бг село. Имам чувството, че този тип жени си търсят белята, а уж са преуспели и разумни.
Поне се предполага, че Стефани е разумна, щом има успешен бизнес и се справя с живота. От поведението й по-скоро човек би си помислил, че е ненормална...

# 198
Той затова каза, че не иска истинска татуировка, защото бил много религиозен. Но пък се радва на фалшивите.

Ама и това е пълна глупост. То идеята е важна... че не трябва да има изображения.   А дали е истинска или временна... who cares? Изобщо и той е един "религиозен", мадре мия. Ако беше такъв, най-малкото нямаше да се хване с жена от друга религия. Всичко е постановки като за предаването. Същата история беше и с Мохамед и Дениъл... не можел да я целуне на сватбата. Ама куп други неща можеше...

# 199
  • Sunshine state
Еми то по-добре, че чак толкова религиозни не ми се гледат на мен.

# 200
Тим и Мелиса са сгодени отново! Flushed

# 201
  • Sunshine state
Ох, аман от тия двамата. 🤣

# 202
Малка статия за Натали: https://90dnidosvatbata.wordpress.com/2021/03/07/%d0%b8%d0%bd%d1 … b4%d0%bd%d0%b8-2/

В Редит имаше още един-два клипа от сериали с нейно участие, по-късно (или утре) ще ги потърся и ще сложа линкове в темата, не знам как да кача клиповете в блога (защото ги няма в Ю туб).

# 203
  • Sofia
Уинтър изглежда доста отслабнала
Този ми е познат в лице,но не се сещам как се казваше и с коя беше 🤔

Юлия

# 204
Това е Джонатан с новата любима

# 205
Да, Джонатан от двойката Джонатан и Фернанда. Те се разведоха доста бързо.

Ето линкове към Редит - тук може да се гледат клипове с Натали - първият не го намерих в Ю туб и го няма в статията:
https://www.reddit.com/r/90dayfianceuncensored/comments/lvt4z0/o … ode_feat_natalie/
https://www.reddit.com/r/90dayfianceuncensored/comments/ltryjn/n … _on_ukrainian_tv/
https://www.reddit.com/r/90dayfianceuncensored/comments/lujyc7/a … s_tv_appearances/

А тук можете да видите Яра с черна коса Simple Smile Доста различно изглежда, чудя се дали да не я включа в нова галерия със снимки...

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 21:01 от pppqqq

# 206
Сега гледам "Мама се прибра!" ... Все повече ми прилича на режисьорска постановка.  Майка и син танцуват страстно танго, хаха ... А на Шекиб майка му направо изгони снахата, че дръзнала да й подари подарък на рождения ден

# 207
И аз ги изгледах, той поне се противопостави.

# 208

О, за първи път я чувам как говори на украински. И пак със стиснати зъби! Не става за актриса със сигурност.

А тази вечер за пореден път се заричам докато вечерям да не гледам ТЛС, просто ще повърна някой път от техните автореклами и анонси.  Не стига че пъпки, кисти, а и ти обясняват как миришели на микс от пот и мръсни крака...  Рекламата за лошата кожа... някакси се ядва, стига да извръщаш поглед и да не гледаш. Но върхът на гнусотията е това с джуджетата, даже дават едно как се разхожда голо! А друго заявява, че по всяко време е готово да си го извади и жена му (друго джудже) се смее! ПОВРЪЩАМ ОТВСЯКЪДЕ! За капак... 300 килограмови дебелаци... И "Сестри над нормата", какво разбирате под "Над нормата"? 5-10 кг отгоре, нали? Напълняване. А това са 300 килограми плондири, кои дори не разбират когато забременяват. Е няма такава гнус. И това на всеки 10 минути. Който хапва, да му мисли

# 209

Общи условия

Активация на акаунт