Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За креативноста и магьосниците

  • 1 197
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 8
Здравейте, 

Искам да споделя една много интересна блог статия с вас за креативноста.За креативноста и магьосниците


Разкрити са тайните на креативноста и магията. Ние гледаме на благословените с дарбата на творчество с трепет. Тяхното въображение и идеи за творческо решаване на проблеми ни изненадват – както начинът, по който работи добрият магьосник.

Как направи това? Останахме изумени и eee-eee , ooo -ooo

Творец? Аз ?! Аз не мога да го направя! Аз нямам тази дарба.

Добрата новина? Това е само вашето възприятие. Погрешно възприятие.

Някои хора са по-креативни от други, защото се оставят да бъдат креативни. Те работят за това. Практикувайте го.

Творчеството е умение, което научавате като готвене или каране на колело. Колкото повече го правите, толкова по-добри ставате.

О, а за магьосниците? Те всъщност не са магически.

Те са обикновени хора – като теб и мен. Те просто са отделили време да научат и практикуват неща, които ние не сме, като да скрием зайци в ръкави на риза.

Техните трикове не са трикове, а поредица от повтарящи се стъпки, които чрез много упражнения пред огледалото създават илюзия.

Събуди това дете в себе си! Разпали въображението си и подобри уменията си за творчество. Преди да се усетитиш, ще извършиш невероятни подвизи, които ще зарадват и изумят вашия шеф, колеги, приятели, семейство – и най-важното – себе си.

# 1
  • Мнения: 10 690
Да, и?
Тук сме отбор магьосници.

# 2
  • София
  • Мнения: 369
Много оптимистично. Само дето май някой забравя, че сме на Земята  - земни опитности, най-бавната енергия.
Вероятно наистина всеки има някакви заложби, но далеч не всеки би ги осъзнал или ползвал в този си живот. Нито му е дадено да го направи. Тук сме за физическите уроци, макар че за някои е по-лесно като използват и по-фините си възприятия.

Общи условия

Активация на акаунт