Жената зодия Риби - 19

• 31 930
  • 416
  •   1
Отговори
# 405
  • Lyaskovec
Хей, хей. Как започна новата година, рибки?

# 406
Добре започна, ама нещо февруари не е ок.

# 407
Дръжте се, турбуленция. Ама лятото ще глътнем малко въздух

# 408
Чак лятото?!!!
Честно казано, минавам през труден период сега.
По традиция лятото и есента са ми критични.
Не знам какво да очаквам вече.

# 409
И на мен не ми е лесно ама няма как. Още малко …

# 410
  • Tezor Obliš
При мен започна много добре годината, за разлика от предишните две. И за момента всичко е наред, не мога да се оплача.
Стискам палци на всички, които имат нужда и да минават по-бързо тези трудни периоди. Flowers Four Leaf Clover

# 411
  • Burgas, Bulgaria
Някой да спре , искам да сляза !
Реших ,че по- зле ...едва ли ! И днес, стана по- зле ....
А ако на всичко отгоре, отново се наложи да водя битка ,тоя път не знам ще го направя ли . Уморих се ....ако е за мен , наистина се Уморих....
Писна ми !
НО ! НЕ СЕ ОПЛАКВАМ И СЯКВИ - НЕДЕЙ ТАКА , са излишни. Решенията ми ,са мои и аз не говоря ей така .
Да видим колко още ще е центрофугата и дали интуицията ми е вярна.  Ако я вярна ,този път ще е ...гадно ама сефте ....

# 412
Е-еее, мислех, че само при мен е гадно, но май не е.
Защо се случва това?! Все едно съм в Санторини. В момента.

# 413
И на мен ми е кофти. Много напрежение и емоционално изтощение усещам. При мен Сатурн в момента е над Луната, така че е “нормално” ама…

# 414
  • Burgas, Bulgaria
Дам и аз така. 
Но ,както винаги ,ще мине и това . Но доктора му казах, че СвПетър последно на мен ще отключи.  Нищо ,че ме скастри да не съм толкова сигурна, аз знам...
Добро утро от снежен Бургас

# 415
  • Lyaskovec
Хубав ден, момичета! Праща ни се това, през което сме способни да преминем. Вярвайте. Всичко се случва с причина и дори негативното носи плюсове, защото ни учи на нещо ново или изгражда силни личности. Надявам се да не е нещо много лошо това, което преживявате. Горе главите!

# 416
  • Lyaskovec
Започна нашия период. Желая ви сбъднати мечти и успехи и другата година това време да сте постигнали и получили каквото искахте и да се чувствате щастливи. ♓💫

Общи условия

Активация на акаунт