Имах конизация преди 2 години. Дисплазия ЦИН 3 , изрязан конус от шийката с предракови изменения .
До последният преглед вируса беше "заспал" - негативен. (Доколкото съм чела и разбрала не се лекува напълно.)
През ноември 2020 бях на преглед и лекарката ми каза , че шийката е възстановена идеално , така сякаш не са ми правили операцията . Теста за вируса беше негативен . От една седмица обаче , получих обилно жълтеникаво с лоша миризма течение. Живея в Германия и за час трябва да чакам 1 месец и затова отидох в аптеката и споделих с фармацевт. Тя ми изписа една паста за три дни . Още след първата нощ ми зацапа розово течение. Чудех се дали да продължа.. в крайна сметка пастата ми е позната и прецених да я довърша. От снощи пък кафеникаво ... започвам да се паникьосвам момичета... дали не се е активирал вируса отново ? Ще изчакам още няколко дни и ще опитам да взема час възможно най- скоро иначе .. ще се превърна във върл коментатор/филмар тук .. 🤣
Ще се радвам , да ми пишат дами с конизация . Нека да подчертая , че не търся лечение в сайта , а само да изпиша притесненията си и да прочета сходни съдби (които за съжаление са често срещани тук) .
Поздрави.
Благодаря за отговора. Наясно съм, че няма симптоми, но смяната на цвят и мириз ме озадачи . Следващият ми преглед е през май . Надявам се , да не се е активирал ..