Симптоми при повторно активиране на ЧПВ

• 949
  • 3
  •   1
Отговори
Добър ден .
Имах конизация преди 2 години. Дисплазия ЦИН 3 , изрязан конус от шийката с предракови изменения .
До последният преглед вируса беше "заспал" - негативен.  (Доколкото съм чела и разбрала не се лекува напълно.)
През ноември 2020 бях на преглед и лекарката ми каза , че шийката е възстановена идеално , така сякаш не са ми правили операцията  . Теста за вируса беше негативен . От една седмица обаче , получих обилно жълтеникаво с лоша миризма течение.  Живея в Германия и за час трябва да чакам 1 месец и затова отидох в аптеката и споделих с фармацевт.  Тя ми изписа една паста за три дни . Още след първата нощ ми зацапа розово течение. Чудех се дали да продължа.. в крайна сметка пастата ми е позната и прецених да я довърша.  От снощи пък кафеникаво ... започвам да се паникьосвам момичета... дали не се е активирал вируса отново ? Ще изчакам още няколко дни и ще опитам да взема час възможно най- скоро иначе .. ще се превърна във върл коментатор/филмар тук .. 🤣
Ще се радвам , да ми пишат дами с конизация . Нека да подчертая , че не търся лечение в сайта , а само да изпиша притесненията си и да прочета сходни съдби (които за съжаление са често срещани тук) .
Поздрави.

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 23:41 от Yasminef

# 1
Няма вариант за 3 месеца от отрицателен тест да стигнеш до симптоми на рак. Дисплазията сама по себе си няма симптоми.

# 2
Няма вариант за 3 месеца от отрицателен тест да стигнеш до симптоми на рак. Дисплазията сама по себе си няма симптоми.

Simple Smile Благодаря за отговора.  Наясно съм, че няма симптоми, но смяната на цвят и мириз ме озадачи . Следващият ми преглед е през май . Надявам се , да не се е активирал .. Simple Smile Още нямам деца и не ми се иска да ми правят повторна конизация.  Лек ден и всичко добро ! Simple Smile

# 3
Възможно е да имате инфекция. Какъв беше резултата от последния ПАП тест? Аз също съм с конизация след ЦИН3 от 2018г.

Общи условия

Активация на акаунт