Темата за СТИВЪН КИНГ - №15

• 55 496
  • 634
  •   1
Отговори
# 630
Шекли и аз не го знам,но Кинг си е новатор в ужаса и тънката граница на пречупване на човешката психика.Както в старите страшни романи,така и в съвременните.Института така ме беше хванал за гърлото,хем не е типичен ужас,но самите експерименти с деца,ненаписаното между редовете...
Дългата разходка си е класика,за мен беше голям шок като я четох,интересно ми е как ще я филмират,уж голям режисьор се е наел да видим.
Колкото до Бягащият човек,на мен много ми допада книгата,екранизацията с Арнолд не е лоша,сега изглежда смешна на моменти,но на времето със сигурност е имала уау ефект и е въздействаща.Предполагам сегашната адаптация ще е по впечатляваща.

# 631
Бягащият човек я взех, но още не успях да стигна до нея. За щастие не съм гледала филма, винаги предпочитам първо да са книгите.

# 632
Корицата е страхотна 😍.

# 633
Fenyx, пробвай разказите на Шекли.
Сега не мога да се сетя как точно се казваше този с телевизионното реалити. Той всъщност има повече от един разказ на тази тематика.
Виж този - "Седмата жертва".
Още два негови ми се въртят в главата като сюжет, но пусто, не помня имена.
По-голямата част от разказите на Шекли са си наслада за сетивата. Аз периодично си го препрочитам. В Читанка има пет тома с неговите разкази.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 19:15 от ston

# 634
Кралят 👑 на предпремиерата на Маймуната.Здравето му се влошава за съжаление,в интервю споделил че след инцидента не може да ходи без патерици за по дълго време 😥.

Общи условия

Активация на акаунт