Подходящи са за медитации, за откриване на нови способности и качества, за развиване на определени качества и способности, за проработка и разширяване на вече съществуващи качества и способности.

Глифовете имат нужда от активиране. Ако е на носител най-добре с помощта на 4-те стихии, ако е на тялото - огън и въздух (благовоние) или въздух и дихание. Все пак може да пробвате за себе си какъвто начин намерите за добре. Дори само с дихание също е възможна активацията им. Можете да ги заговаряте както руните за това, което искате. Може да ги пуснете да работят дори само с визуализация. Главното е намерението и мисълта с която ги рисувате и заговаряте! Ако са активирани с визуализация, то след получаването на резултатите мислено им благодарите и ги освобождавате, като си представяте визуално как глифа изгаря и изчезва.


1. I AM SPIRIT
Глифът разширява съзнинието, помага за концентрацията. Буквално глиф за работа на медиумите. Към възможностите му спадат също и сваляне на блокове и дара на ясновидството в комбинация с други глифове. При работа само с него - работа със съзнанието.

2. BE IN EACH MOMENT
Глифът е полезен ако искате навсякъде и във всичко да успявате. Глифът няма да ви дава време за почивка. Също така ще ви привлече или изпрати там, където сте необходими и където ви е необходимо нещо да узнаете или разберете.

3. FOCUS ON YOUR SELF
Глифът помага да се концентрирате в/у себе си. Ще ви покаже какво в момента действително ви е необходимо. Ако сте практик, ще се натъквате на ритуали, които в момента действително са ви нужни. Също така другите хора ще ви обръщат повече внимание. Глифът ви скрива като в бункер сами в себе си. Донася спокойствие.

4. AWAKEN YOUR CONSCIOSNESS
Глифът позволява да пробудите своите способности, да разкриете силите и талантите си, да се научите да ги управлявате и прилагате на практика. Понякога се прилага за активиране на заклинание с отложено действие, също може да бъде прилаган за разкриване на скритото или за узнаване на тайни. Най-често с него може да узнаете най-малкото мнението на другите хора за вас самите.

5. SHIFTING CONSCIOUSNESS
Глифът позволява да добиете способности за ясновидство, извежда съзнанието на ново ниво, разкрива всичко скрито, помага да се промени възприятието и за пътешествия по световете. Също така глифа снема блокове от подсъзнанието, може да имате усещането, че не сте с ума си при прилагането му, но това усещане изчезва само след няколко часа.

6. FLOW OF POSITIVE ENERGY
Глифът се използва най-често за лечение и възстановяване след болести или проклятия. Използва се за лечение на опасни болести, но може и да се прилага и при простуда например. Глифът често се използва и за възстановяване на силите след магически ритуали, също така може да се приложи за връщането на откраднат късмет и щастие, но основното му приложение е лечебното. Също така добре добавя сили и енергия.

7. JUST BE (Битие)
Разрушава негативни магически въздействия на човека или неговите дела, разрушава действието на негативни магии и проклятия, сваля различни деструктивни въздействия. Глифът не връща въздействието на този, който го е наложил, само го разрушава, като освобождава човека от негатива. Най-доброто му приложение е в случаите, когато не знаете кои и как ви е наложил негатив. От нищо не трябва да се опасявате, защото глифа разрушава негатива незабелязано и без следи. Глифът изолира човека по време на изчистването му.

8. FUN AND JOY
Глифът се използва срещу стресове, депресивни състояния, срещу кавги и неразбиране, също така може да се използва за положителни емоции и радости. Прилага се също за да се избави човека от негативни спомени и от всичко, което го тревожи.
При разрив на отношенията с някой най-добре е да се сложат няколко глифа.

9. SIMPLICITY
Глифът се използва за достигане на успехи при прости цели, може да се прилага в лечение на зависимости, както психологически, така и наркотични и алкохолни. В основата на глифа лежи идеята за приемането на простотата на обкръжаващия свят и отказ от всичко, което пречи на човека.
НЕ ПРЕКАЛЯВАЙТЕ с този глиф, предизвиква чувство на самота!

10. JOURNEY WITHIN
Глифът е предназначен за астрална проекция, осъзнати сънища, често се прилага и за получаване на необходимата информация чрез сънищата, понякога се ползва и за концентрация на силите по време на медитация.
Глифът не е за постоянно носене, най-добре го използвайте като медитирате с него.
За излизане от тялото един глиф е малко, желателно е минимум от 6 глифа, разположени най-добре по чакрите или като съблюдавате баланса на енергиите.

11. COMPASSION
Използва се за получаване и научаване на състрадание и съпричастност към околните.

12. OPEN YOUR HEART
Използва се за получаване на любов, също за получаване на красота и привлекателност. Може да се използва за привличане на партньори и нови запознанства. Може да се използва в талисмани за очарователност.

13. RECEIVING HEART
Използва се за възстановяване и опресняване на угасващи чувства и симпатии. Можа да се използва за красота и очарование.

14. SELF RESPONSIBILITY
Използва се за да се внуши на човека отговорност и да се пробуди съвестта му. Символ на самоусъвършенстването и осъзнаването - на ситуации и връзки

15. QUIETEN THE MIND
Глифът дава мъдрост и яснота на ума. Помага да се придобие мъдрост и знания, помага да се открие тайното. Усилва способностите.

16. LEARNING FOCUS
Получаване на нови знания, способности за красноречие и мъдрост, също нови маг.знания
Може да се приема за изпити и победи в споровете.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 17:37 от Shadow_Throne