От коя марка съдомиялни сте доволни? - Тема номер 3

• 42 877
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Велики Преслав
И нашата пристигна мокра преди два дни.
Каква е?

# 631
  • Варна
Bosch SGV4HCX48E

# 632
Честита! Хайде, ако е удобно, като започнете да я ползвате да дадеш мнение. Имам един поостарял Бош на вилата, който последните два пъти нещо взе да ми лази по нервичките и сигурно напролет ще бъде пенсиониран щом не слуша...

# 633
  • Pazardjik
Здравейте! Вече съм с нова съдомиялна . Дойде запечатана , още не е ползвана , нито е свързана. Нормално ли е вътре да има вода?
Нормално е и в моята имаше тестват ги в завода АЕГ/Зора.

# 634
  • Варна
Честита! Хайде, ако е удобно, като започнете да я ползвате да дадеш мнение. Имам един поостарял Бош на вилата, който последните два пъти нещо взе да ми лази по нервичките и сигурно напролет ще бъде пенсиониран щом не слуша...

Разбира се Simple Smile

# 635
  • Велики Преслав
Мъж с пушка желая ти дълга безпроблемна работа.

# 636
  • Варна
Благодаря.Надявам се до края на месеца да започнем да я ползваме и бързо да се заобичаме.

# 637
  • Велики Преслав
На-дали няма да я заобичаш. Доста сериозен модел е. Като ползваш хубави препарати и  я подреждаш добре, няма да имаш проблем.

# 638
Здравейте! Вече съм с нова съдомиялна . Дойде запечатана , още не е ползвана , нито е свързана. Нормално ли е вътре да има вода?
Честито кой модел е?

# 639
Честито кой модел е?
https://www.aeg.bg/kitchen/dishwashing/dishwashers/free-standing … asher/ffb73517zm/

# 640
FlooooWeRRR , пробва ли я вече ?

# 641
Все още не е свързана и не съм я пробвала .

# 642
И аз ще чакам да дадете отзиви ,ако е удобно

# 643
Аз съм сигурна , че ще е страхотна . Дано е с качеството на стария модел /който още се намира , но на надута цена/ .

# 644
И аз ще чакам да дадете отзиви ,ако е удобно
Много е хубава , изглежда много качествена и удобна. Вече е свързана и я пуснах празна. Ако нещо конкретно ви интересува ?

Общи условия

Активация на акаунт