Туба и Къванч в "Cesur ve Güzel"/"Искрите на отмъщението"/"Дръзки и красиви"-17 тема

• 34 018
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Благодаря (отново) за красотите, които си "донесла"! Изгледах и прочетох всичко.

Честит Ден на децата в семейството ти! Да са ти живи и здрави!

Скрит текст:
Второкласниците приключиха учебната година. Отпаднаха ми два часа. Оформих оценките. Няма да ходя в първа смяна (в понеделник и вторник) в училище.

Ползотворен ден! Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 юни 2021, 10:19 от Екатерина Кузманова

# 181
Добро утро в първия ден на юни!
Честит ни нов месец, много слънчеви емоции и сбъднати мечти. Two Hearts
Да си пожелаем здраве и късмет. HugFlowers Four Leaf Clover

Честит 1 юни! Здрави и щастливи да растат всички деца! Hug
Нека детското и в нас никога не си отива и всеки ден заедно с децата ни да
си напомняме, че ''душата бръчки няма'' и винаги можем да сме щастливи!
Скрит текст:

Кате Hug,донесла си нови снимки на Туба и Къванч. Revolving Hearts
Скрит текст:
Пиши кои са нови за тези,които влизат да четат темата! Wink

за тази да уточня,че е в рокля от италианския дизайнер Лоренцо Серафини...
Цитат

от вчера видео....

пресата отразява....

превод на руски ез.
Скрит текст:
Пляжный стиль Tубы Бюйюкюстюн: ботинки и куртка
Вернувшись в Стамбул после завершения съемок сериала«Дочь посла» Туба Бюйюкюстюн после небольшого перерыва снова направилась в Бодрум. Актриса обратила на себя внимание своим стилем в одежде. Накануне знаменитая актриса попала в обьективы камер на пляже отеля Kempinski. Бюйюкюстюн, спустилась на пляж в ботинках и куртке, разместилась на своем шезлонге сняв ботинки и носки, Туба Бюйюкюстюн, лежа в тени, читала сценарий своего нового проекта, а затем долго разговаривала по телефону. Те, кто видел Бюйюкюстюн, которая вышла на пляж в ботинках на ногах и куртке, не могли скрыть своего удивления.
още нови с Къванч от колекцията за Мави...

рекламата....

превод...
Скрит текст:
— Похоже мы здесь застряли.
— Мы так и будем смотреть друг на друга? Давайте запрыгивайте.
— Брат, у нас машина сломалась...
— Всё уладим. Задняя сторона, как у вас дела, друзья?
— Если бы это никогда не заканчивалось...
— Мы так и будем постоянно смотреть друг на друга? Давайте запрыгивайте.

— Пусть лето начнётся. Навстречу к Мави.

Приятен ден!

ПП Благодаря за картичката и пожеланието за 1 юни! Flowers Hibiscus

# 182
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Благодаря за споделеното! Много неща си донесла! Красоти, красоти и... пак красоти!

Скрит текст:
Днес имам предиобедни часове в 10-тите класове и затова бързам да пиша.

Лек ден ти желая! Simple Smile

# 183
Привет! Hug Two Hearts

Кате Hug,от клипа,който пуснах вчера разбрахме,че Туба е в Бодрум!Чудехме се защо?Оказа се,че ще се снима във фотосесия за Dioriviera! Hands Plus1

Скрит текст:
Стори Тубы😍

Дорогая Туба! Добро пожаловать в Бодрум. Мы очень счастливы, поскольку мы будем вместе участвовать в съёмках Dioriviera. С пожеланием прекрасной съёмки. С большой любовью, Айтюль.

От Тубы: Мы начинаем

Перевод Манэ Казарян специально для нас

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242461%2F362edd17 … pl_wall_-63875573

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242460%2F530d2799 … pl_wall_-63875573

от вчера следобед пресата за рекламата с Къванч за Мави...

Скрит текст:
🆕Кыванч принес лето!
Красавец актер Кыванч Татлытуг в главной роли рекламной компании Mavi 2021 открывает для нас долгожданную весенне-летнюю коллекцию бренда.
Рекламная компания включает в себя задорную историю, которая начинается с поломки друзей на дороге навстречу которым движется знаменитая звезда. Теплое общение команды привлекает публику, приятное и непринужденное поведение Кыванча соответствует теме летней моды Mavi.
Актер, который на фотографиях выглядит одновременно и стильно, и красиво, получил высокую оценку в соцсетях. Особенно популярной темой обсуждения стали волосы, которые он немного отрастил. В повседневной жизни стильные советы ему дает его жена, Башак Дизер.

Для Kivanc Tatlitug / Кыванч Татлытуг

Спокоен ден! Flowers Four Leaf CloverFlowers Rose

# 184
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро позакъсняло утро, Злати!

И аз се чудех защо Туба е в Бодрум. Мислех си, че е на почивка с децата. Ще се радвам на нова фотосесия.

Скрит текст:
Днес имам много часове и ще се прибера по тъмно.

Безпроблемен ден ти пожелавам! Heart Eyes

# 185
Добър ден!

Кате Hug Two Hearts
Скрит текст:
Сутринта си ми пожелала безпроблемен ден!Но не стана! Simple SmileВидях,че си писала,когато пуснах отговор в др.тема!И тъкмо да пиша,хоп картината изчезна.Оказа се,че батерията се е изтощила,а зарядното не работи.Наложи се да посетя техника в сервиза.Купих ново зарядно и сега вече съм в темата! Simple Smile

Туба става рекламно лице на  световноизвестната френска марка Dior за Турция! Hands Plus1Hands Clap

снимка пусната  снощи...

рекламните снимки са продължили 12,5 ч.

местата...

Скрит текст:

Официално от дистрибутора Ecco Rights:
Нашата поредица е продадена в над 100 страни по света, включително Италия! Hands Plus1

Желая ти ползотворен ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 186
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Радвам се за Туба, че ще е рекламно лице на "Диор", голяма чест е за нея! Заслужава си го!

Скрит текст:
И моята баба "Тушиба" е на изживяване. Моите деца обмислят да ми купят нов лаптоп, но аз се колебая, защото ще ми трябва време да свикна с новото устройство. След приключването на учебната година, през ваканцията, ще се уча...

Лек ден! Simple Smile

# 187
Предиобеден привет!

Кате HugRevolving Hearts
Скрит текст:
Моят лаптоп е марка ''Леново'' и е от есента на 2013 г.

Имаме нова снимка с Туба от фотосесията...

това е от сутринта,пуснато от Туба...
Скрит текст:
Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
Бодрум 2021
Добро пожаловать, Туба Бюйюкюстюн..
Туба: Невероятно.. Я не знаю, что сказать.. Слов становится недостаточно.. Спасибо

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242470%2Fbe63acbb … pl_wall_-63875573

Къванч е в Каш заради снимките....там са още....
Скрит текст:
Супруги Татлытуг вместе с друзьями Танером Олмезом и его невестой Эдже Чешмиоглу, которая снимается вместе с Кыванчем в сериале "История подводной лодки", открыли курортный сезон, остановившись в роскошном отеле в Каше. Из-за ветреной погоды молодые люди не смогли спуститься к морю и провели время у бассейна роскошного отеля, где они остановились. Пока Кыванч Татлытуг бродил около бассейна и звонил весь день по телефону, Танер Олмез наслаждался купанием. Башак весь день провела с мужем. Актёров, которые приятно проводили время, сопровождали их близкие друзья.

още снимки на линка-https://vk.com/love_kivanc_tatlitug?w=wall-39664475_686333

Приятен ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

# 188
  • гр. Върбица обл. Шумен
Предиобеден слънчев привет в почивния ден, Злати!

Отново ти благодаря за новините и красотите! Външността на Туба не е "мръднала" за времето от ДК. Също толкова  млада си е, както преди доста години. Опитвам се да приема сегашната визия на Къванч, но все не ми се получава. Джесур беше топ!

Скрит текст:
Аз не приемам т.нар. "детоксикация" като лечебна процедура. Симптомите след нея са същите, както след ваксиниране с Астразенека - главоболие, гадене, болки в мускулите, болки в ставите, симптоми на грип, запек, диария, обриви, гадене, повръщане, умора... Знам, защото си го причиних... два пъти и ми е ясно за какво иде реч.

Спокоен почивен ден! Wink

# 189
Добро късно утро!

Кате HugHeartpulse

нови снимки с Къванч...

нова...Къванч и Едже,годеницата на Танер Йолмез

Спокойна събота!

# 190
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет в слънчевото утро, Злати!

Благодаря за прекрасните снимки, които си "донесла"!

Скрит текст:
От трудов градински екшън съм се схванала. Боли ме гърба и кръста. Пих обезволяващи, та успях да поспя. Кой каквото си направи, никой друг не може да го направи... Утре съм на работа следобед и докога ще продължим, не зная. Знам само, че учебната година се удължава по заповед на министъра и за всеки клас удължаването е различно. Вакания, йок...

Скрит текст:
- Имя Туба Бюйюкюстюн чаще всего встречается в предложениях с такими прилагательными как циничная ( или сноб), холодная и отдаленная. Как ты комментируешь то, что люди тебя так воспринимают?
- Это восприятие не ново для меня. Еще в средней школе, в лицее и в университете меня так воспринимали. Каждый из нас воспринимает людей по-своему. Это возможно и это нормально. Кроме такого мнения, есть также и куча других мнений. Если бы меня воспринимали только по-одному, было бы скучно.

Спокоен ден! Heart Eyes

# 191
Предиобеден привет!

Кате Hug,благодаря за споделеното!За Туба си знаем какво се пише.Не е изненада!
Скрит текст:
Трябваше вчера по-малко да работиш в градината.Да оставеше и за днес.

Новото от сутринта с Туба от инстасторито....
Добро утро!... Неделя....юни....

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242476%2F57a1b5c6 … pl_wall_-63875573

Скрит текст:
Всемирно известный бренд подписал контракт с Tuba Büyüküstün на выпуск своей летней коллекции.

Популярный у турчанок Christian Dior выбрал лицо бренда. Знаменитый бренд договорился с Tuba Büyüküstün о летней коллекции, вдохновленной Бодрумом .

Christian Dior, один из самых популярных брендов турецкого общества, добавил в свою коллекцию «Бодрум» после того, как он составил график продаж в нашей стране. Эти коллекционные изделия, с которыми соревновались многие знаменитости, от Айлин Коч до Рэйчел Араз Киресепи, от Бурку Эсмерсоя до Озге Улусой, побили рекорды продаж. Ориентируясь на пляжи Бодрума в этом году, французский бренд выбрал в качестве лица бренда Tuba Büyüküstün из Турции.

Прекрасная актриса, которая сейчас находится в Бодруме, проведет специальную съемку продукции всемирно известного бренда. Говорят, что прекрасная актриса, спустя долгое время появившаяся на экране, получила за это сотрудничество гонорар в размере 350 тысяч турецких лир.

38-летняя актриса своей красотой входит в число любимых имен брендов.

Щастлива неделя!

# 192
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добро утро, Злати!

Благодаря за новостите! Еха, Туба и "Кристиан диор", супер! Младежката й визия и таланта, който притежава, са нейното богатство.

Позотворен ден! Two Hearts

# 193
Добро късно утро!

Кате HugPurple Heart

от вчера стара снимка/2018 г., пусната от фен за първи път....

вчера от Туба...носталгия по Париж...

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242477%2Fda8e5b85 … pl_wall_-63875573
Скрит текст:
Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
Встретимся там.. Под дождем.. На берегу реки Сены.. Ты держишь красный зонтик в руке, я желтый.. Не смотри на то, что я говорю, я знаю, что у меня плохо получается с зонтиками, мы не можем поладить.. Я узнаю тебя по красному. Как ты узнаешь меня? Пройдись вдоль реки Сены, но по левому берегу.. Если ты увидишь кого-то, кто просто стоит под дождем, с поднятым к небу лицом, это я.. Иди ко мне, тебе не нужно ничего говорить. Держи меня за руку, я пойму..

Скрит текст:

нов клип....

Хубав ден и спокойна нова седмица!

# 194
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, Злати!

Благодаря за споделеното! Прекрасен клип! Изпитвах носталгия, докато го гледах - няколко пъти...

Скрит текст:
Готвя се за края на учебната година. Проверявам планове на уроци, презентации, тестове, пиша оценки и     т. н.

Ползотворен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт