Звездни компромати - Март'21

• 270 004
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 2 190
Кендал Дженър какво си е правила, или е фотошоп?
Скрит текст:

# 2 191
Третия, петия... едвам ги изгледах! Що за ужас е тая висша простотия, замаскирана с определението мода?! Аз от НМ се възмутих, пък то какво чудо имало!
И баба ми се маеше накъде отива тоя свят, пък аз дори не съм баба още!
Не ми се коментира нищо повече... че ще прозвуча кат' някой съвременен Хитлер сигурно 😖
Айде да сме Хитлер х2, щото извращенията няма да спрат. Изобщо всичко, лишено от дисциплина и морал е обречено на гибел, а лошото е, че повлича и порядъчното.

# 2 192
  • Rock & Roll feeling ...
Понеже Хитлер е бил един принципен тип, против всичко, в което липсва дисциплина и морал Joy

Това, което искате е нормалността да е такава, каквато я познаваме, а не извратенията, която настава.
А Хитлер е едно извратено к*пеле.

# 2 193
Има се предвид хитлеровите непоносимости към различното. Вярвам, че това различно, което се лансира от цитираните дизайнери не се нрави на масите, таа бих използвала хитлерови похвати (без цианида), ама ей така да ги дисциплинирам малко тези извратеняци. Те още малко и трупове ще понесат по подиума.

# 2 194
Моето дете като му се доспи така ми засмуква брадичката Wink
Глория има дете на около 3 години

# 2 195
  • София
Опитвам се да преценя дали при Опрето възпълното излъчване идва само от големия бюст в съчетание с нисък ръст, ама май и ръце си има, и всичко. Другата водеща е по-фина.

# 2 196
Тази Глория с какво беше известна,че съм я забравила 😁?
Помните ли Руслана Попова, какво се случва с тази женица изчезна от тв-то😀 ?

# 2 197
Лили Деп в оригинал наистина е безлична, но на снимките с много грим и камуфлаж е готина. Добре са се справили стилистите.

Има бегла прилика с Джулия Стайлс наистина, но Джулия е актриса с много силно излъчване, което при Лили липсва напълно.

# 2 198
Нова песен на Рут Колева -
https://www.youtube.com/watch?v=MFDSRR0KOwA
на мен ми харесва, звучи добре. Друг е въпроса, че и тя е яхнала вълната с видео за транс-джендъри, но тя винаги е показвала толерантност и разбиране, така че не е ново за нея.

# 2 199
  • София
Глория Петкова докато беше в къщата на Вип Брадър, започваше деня с вино, а не с кафе.

# 2 200
Оприте са при Цитиридката.

JoyJoyJoy
Това изречение само с две думи описва българския телевизионен ефир. За малко кафето да ми излезе през носа

# 2 201
Ох, не мога да не покажа "Ванчето" Laughing

Скрит текст:

# 2 202
Коя е тази девойка ? Joy
На всяка друга прилича ,но не и на себе си.

# 2 203
Тя, Рут Колева, само между джендъри може да мине за симпатична, добре си е направила сметката. 🙄

# 2 204
Снощи гледах гостенките на НЦ.Нели беше избрала изключително неподходящ тоалет .Като седна и корема и се сгъна на три

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 20:14 от MG18

Общи условия

Активация на акаунт