Звездни компромати - Март'21

• 269 994
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 225
Днес има рожден ден Фики.

# 226
Фикиту го бяха карали да се гологъзи в Капките нещо като учавства и помня че беше казал преди да почне, че се извинява на всички жени.

# 227
Дори не мога да предположа какво ще е Бай Злати след 5 години. Много отвратителна жена. Сега четох, че това лято май няма и на Каваци да се подвизава, защото Баневи всичко са си върнали.

# 228
  • София
На мен пък при Фики ми идва една идея предозирано уважението, което показва. Не, че не е похвално възпитанието му, но ми направи впечатление в едно от предаванията се обърна към Геро с "г-н Георгиев", което в такъв тип шоу ми е ту мач. Да, хубаво е да има уважение към по-възрастните, но чак такова поведение в ефир на мен ми е преекспонирано. Иначе откъм старание тази година той просто няма конкуренция в Капките.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 09:27 от malina_smile

# 229
  • София
София Вергара
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Орландо Блум
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Крис и Елза
Скрит текст:
Гал Гадот
Скрит текст:
Фамке Янсен
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Лейди Гага
Скрит текст:
Елън Помпео
Скрит текст:
Брадли
Скрит текст:
Снуп Дог
Скрит текст:
Бийбърови
Скрит текст:

# 230
Ако още идея повече беше обработена снимката на София Вергара, нямаше да я позная. Познах я по обувките.
Орландо има хубави крака.

# 231
Орландо Блум кога се назоба толкова!...

# 232
Я, някой да ме светне какъв е келепира да си испанка в Щатите?
Няма келепир освен, че се представя за мулти-култи, гони там някаква легенда даже с акцент говореше. Болна е за внимание тази жена, но не мисля че е само от суета. Някакви дупки запълва. Нямаше да и се размине така леко ако не беше жена на мъжа си, а той е много, много полит коректен.

Според мен е келепир в Холивуд, защото напоследък е модерно да си латина или с някакви смесени корени, точно "мулти-култи" иначе не си толкова интересен. Те напоследък доста от звездите ги обвиняват в т.нар. "културно присвояване", тъй като се опитват да направят пари от специфични за друга култура особености/продукти. Например Карадашианите винаги са се опитвали да изглеждат като чернокожи заради пищните форми, а сега обвиниха и Кендъл Дженър и куп други знаменитости (Скалата, Джордж Клуни) за това, че са пуснали брандове текила и ги представяли за автентични, докато всъщност производството на текила е семеен занаят в Мексико, най-добрата текила се произвеждала от мексикански брандове и изброените известни личности експлоатирали мексиканците.

# 233
София е хубава, но вече не ми е интересна. Гледах ѝ 1-2 интервюта- ми тя страшна лигла. Това ми е любимото, възрастна жена с поведение на малко момиченце, страшно интересно Rolling Eyes Джо и той става инфантилен май покрай нея 😁

# 234
  • София
На мен Фики ми е меко казано скучен. Талант за имитации донякъде има, но не е шоумен. Ако не беше син на баща си, едва ли щяха да го пробутват толкова. Къци ми е в пъти по забавен. Дори и Азис и Софка правят по-голямо шоу от Фикито.

# 235
Азис въобще не ми харесва как прави имитациите. Не може да избяга от неговия си глас и това е. Не разбирам защо обаче Фънки се мазни на всички от чалга бранша ...
Софка се опитва да е интересна с простотата си, ама то беше смешно първия път, вече се изтърка.
Михаела беше с фантастично изпълнение на Total eclipse of the heart.  Сякаш слушах оригинала. Heart Eyes
Трябваше да викнат Ненчо Балабанов, той правеше страшно шоу.

# 236
Фики още миналата година в Капките ми направи впечатление на много възпитан и културен младеж. Дале е престорено не знам, но предпочитам това пред лендзенето на БезДара и разкрачването в ефир на Сузанита и обясненията, че са звезди и да са скандални е тяхното амплоа и бля бля.

# 237
Фънки почти през ден е с Константин фолкпевеца ,като гледам Инстаграма на Коцето.И тъй като Коцето пък е много близък с всички от тоя бранш ,особенно с чашката ,то и Фънки става автоматично близък с фолк -приятелите на Коцето Laughing Ама как го обясних  Sunglasses

# 238
  • На морето!
Азис въобще не ми харесва как прави имитациите. Не може да избяга от неговия си глас и това е. Не разбирам защо обаче Фънки се мазни на всички от чалга бранша ...
Софка се опитва да е интересна с простотата си, ама то беше смешно първия път, вече се изтърка.
Михаела беше с фантастично изпълнение на Total eclipse of the heart.  Сякаш слушах оригинала. Heart Eyes
Трябваше да викнат Ненчо Балабанов, той правеше страшно шоу.
Нищо  в Азис не ми харесва, не разбирам това прехласване по него, той ми е като Катето Евро, еднакво неприятно фалшиви са ми.
Фики и той малко преиграва, но наистина прави впечатление колко добре възпитан, скромен и дисциплиниран е. Той ли е най-големият от братята?

# 239
Хиляди пъти повече предпочитам някой да преиграва, показвайки се по-възпитан, отколкото е, пред това да преиграват колко са прости, нахални, отворени, cool  и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт