Звездни компромати - Март'21

• 269 950
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 2 280
Изглежда точно като басейна, който дулите инсталират за раждане у дома.

# 2 281
Мегън Фокс и гаджето й пък на мен са ми точно обратното - той е доста по-малък и свеж от нея, а тя е като някаква препарирана мумия, с гипсирано лице на откачалка.

# 2 282
  • София
Абсолютно!
Гледала съм видеа с такива родилки и наоколо фамилията им до девето коляно.

# 2 283
Да ви питам Алисия наскоро в кое предаване я даваха да взема да го гледам?

# 2 284
Да ви питам Алисия наскоро в кое предаване я даваха да взема да го гледам?
Вчера беше в Мармалад

# 2 285
Благо успял да си върне стария инстаграм профил. Благодари, приличащ на Азис, на фона на стена окичена с икони 🙄
Скрит текст:

# 2 286
Мали, тоя на човек не мяза 😆

# 2 287
  • Варна
Леле... изгорял е като курортист.

# 2 288
Абсолютно!
Гледала съм видеа с такива родилки и наоколо фамилията им до девето коляно.

Мога да приема раждането у дома, в басейн и т.н., ама цялата рода да ме е заобиколила и да ми гледат между краката... не, благодаря, леко извратено ми е.

# 2 289
Зарежи родата, не разбирам новата мода децата да са там и да гледат.... повръща ми се ..  на къде отива този свят.... други ден ще ги поканят да им покажат как се правят бебетата.... ненормална работа!

А в случая едното влязло и в басейна.  Дано поне са го измили от вътреутробните течности.

# 2 290
Алисия в Мармалад изглежда като възрастна жена, която се е опитала да се подмлади, а реално няма 40. А водещата на Мармалад.... трудно ми е да опиша колко дразнеща ми е като тембър, интонация, поведение и визия. Само аз ли съм такъв хейтър не знам, тази жена не мога да я гледам буквално.

# 2 291
На мен Алисия ми хареса вчера - намирам я за красива. Личат си корекциите и, де. Имаше мн хубав цвят на косата.
В момента Явор Бахаров по нова тв. Прилича на човек със зависимости.

# 2 292
  • Пловдив
На мен ми харесва Явор какво говори . Изглежда доста искрен. И явно съжалява, дано си е взел поуки.

# 2 293
Явор Бахаров не го ли осъдиха да поседи в затвора? Нещо каза ли по въпроса. Или чакат да утрепе себе си или някой невинен на пътя.

# 2 294
  • Пловдив
Обжалва присъдата, ще чака горна инстанция.
Каза, че съдията, който е произнесъл присъдата, е починал от Ковид и изказа съболезнования.
Интересното беше, че поне на думи, бил приел, че може да лежи в затвора. И се чувства виновен за това, че едната му баба починала, вероятно и от притеснение, освен всичко друго.

Общи условия

Активация на акаунт