Звездни компромати - Март'21

• 270 008
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 240
Аз харесвам Фики като поведение в Капките.Изненадах се още миналата година от него,много приятно.И се труди момчето,полага старание и смятам,че наистина има огромен талант.
  Според мен Азис се лигави,не си прави труда да се подготви.
А Фънки участва в последния клип на дуетната песен на Софка и Коцето.

# 241
Още ли го дават това умряло предаване Като две капки боза?

Хайде едно “свеки” от мен:

# 242
  • Rock & Roll feeling ...
Много ми харесва възпитаната версия на Фики. Но аз знам и другата, дето се провикваше по студенски "ей, ще те  е*@"  или от уж случайното изтеклото демо с Галена в което сърцераздирателно пее "за тебе бих е*@л" и пр.

Руската водеща Виктория Боня (41). И аз така си пия кафето
Скрит текст:

# 243
"Понякога съм бяла и добра" , но днес не е такъв ден Laughing
Серия неприятни персони
Бони

Дара Екимова

И Зейнеб с мъжа си

# 244
  • София
Фики още миналата година в Капките ми направи впечатление на много възпитан и културен младеж. Дале е престорено не знам, но предпочитам това пред лендзенето на БезДара и разкрачването в ефир на Сузанита и обясненията, че са звезди и да са скандални е тяхното амплоа и бля бля.
Сузанита и Дара от една страна и Фики от друга са двете крайности. За мен нещата са в баланса, иначе и двете дразнят в някаква степен.

# 245
  • Rock & Roll feeling ...
Ауч, Зейнебчето без грим е твърде далеко от лъснатата визия.

# 246
# 247
  • Варна
И от позитивната, усмихната персона. Ако снимката имаше звук, щеше да е “сссссс”.

# 248
Черната Златка си е типична фитнес маниачка,да не я мислим нея.Виж русата Златка  ..скоро ще се докара като Майкъл  Джексън😖..и тия зъби🙄.Не мога да повярвам ,че ги смята за красиви.

# 249
Дрю Баримор и Камерън Диаз.
Скрит текст:

# 250
Да, ама е с костюмче на Бионсе.

# 251
  • Sofia
На мен ми изглежда добре Зейнеб, не знам кой изглежда като фотомодел без грим. По-горе се вижда същото и за Камерън и Дрю.

# 252
  • София
Дрю и Камерън като бозави лелки.  И Зейнеб така. При светлите, руси жени липсата на грим много си личи.

# 253
  • София
Зейнеб е съвсем нормална, средностатистическа, поддържана жена, отговаряща на възрастта си. Наистина на папарашките снимки е далеч от фотошоп имиджа си в инстаграм, но пък в никакъв случай не е грозна.

Не видях да е коментирано тук, че са се оженили в тесен кръг с бащата на детето й през миналата година. Четох, че лично го е обявила в канала си.

# 254
Зейнеб наживо и без грим прилича на изсъхнала неподдържана 45-50’г жена и това го заявявам категорично.

Общи условия

Активация на акаунт