Звездни компромати - Март'21

• 270 004
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 2 175
  • DE
Лили Деп ако носеше друго име щеше да е точно никоя. Погледа и е като на Били Айлиш Rolling Eyes само дето Били е много талантлива и без името на родителите си.

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 22:35 от дането

# 2 176
Третия, петия... едвам ги изгледах! Що за ужас е тая висша простотия, замаскирана с определението мода?! Аз от НМ се възмутих, пък то какво чудо имало!
И баба ми се маеше накъде отива тоя свят, пък аз дори не съм баба още!
Не ми се коментира нищо повече... че ще прозвуча кат' някой съвременен Хитлер сигурно 😖

# 2 177
Оприте са при Цитиридката.

# 2 178
Явно само аз ще хейтна Лили Деп, но грам не я харесвам - нито в тяло, нито в лице. Къси и набити крака с едър прасец и никакъв глезен, безличен бюст и лице кръгло, като житена питка, окръжено от тънка и рядка коса. Направо на рускинче ми прилича в лице и не от хубавите.

Скрит текст:

Аз и по родителите й хич не припадам. Да не говорим, че ако не бяха те, въобще нямаше и да сме чували за нея.

# 2 179
  • Sofia
ЧичоДядкоТатко .....
с нос в устата на бебето 🤮
Скрит текст:

# 2 180
Главната Опра ще спраска роклето S 😂

# 2 181
Апропо, винаги съм намирала прилика на Лили с Джулия Стайлс на младини, само чe Джулия ми беше симпатична.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 23:11 от Tess d`Urberville

# 2 182
  • Rock & Roll feeling ...
Бебето направо му е засукало носа ... Този дигна левъла на родителите, дето си целуват децата в устата.

# 2 183
  • Sofia
Отвратително....клипче е и сигурно 5-6пъти си пъха камбата 😡

# 2 184
# 2 185
За нея явно е писан тоя виц
- Дайте ми тази пола S-ка да пробвам, моля
- Госпожо, шегувате ли се ?? Гъзът Ви се заклещи на вратата на бутика ! Охраната едва Ви освободи !
- Казвате, да опитам с М-ка ?

# 2 186
Гледам Глория Петкова при Цитиридис. Що ги пускат дрогирани в студиото?

# 2 187
Гледам Глория Петкова при Цитиридис. Що ги пускат дрогирани в студиото?
Леле,това момиче е потрес. Какво беше това неадекватно поведение,скачане от стола,вее тази “пола”,ако изобщо това е пола,страхотно облекло. Изказът няма как да коментирам-“чай ся,тоя,ония,някви”. Каква излагация Close

# 2 188
Тази има бебе нали? Как го гледа като не е ич на център?!

# 2 189
То май и бащата не е много на център. Спомням си беше казвала, че е някакъв възрастен творец на свободна практика.

Общи условия

Активация на акаунт