Звездни компромати - Март'21

• 269 983
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 2 220
Бекъм и Джошуа
Скрит текст:

Скрит текст:

# 2 221
Гледам Алисия в “Мармалад”. Не знам с какво се е напомпала в лицето, но ще се пръсне! Сякаш долната част на лицето ѝ  е по-голяма, като карикатура. Има някаква несъразмерност. Ужасен фейс!

Алисия отдавна мина границата на нормалността. А преди ми харесваше !

# 2 222
  • Бургас
Коя дама наричате Опра Бг?

# 2 223
  • Rock & Roll feeling ...
Нели Хаджийска, защото се сравни с Опра в един неин ФБ статус.

# 2 224
Нели Хаджийска

# 2 225
Тази псевдо опра някой извън тази тема в бг-мама знае ли я и интересува ли се от нея изобщо? Аз покрай темата разбрах коя е. Много комична жена.

# 2 226
  • Бургас
Мерси!
За пръв път я чувам!Мислех,че така наричаме Гала.Smiley

# 2 227
  • Sofia
https://www.facebook.com/1489564681/posts/10222486498499787/?app=fbl.
Това е линк към прословутия статус на Нели Хаджийска миналата година, призовавайки колеги журналисти да влязат при ковид болни и да вземат интервюта от първа ръка.
Тогава я попитаха защо тя не го направи и отговорът й беше, че тя е в съвсем друг жанр и все едно да искат от Опра Уинфри да прави разследваща журналистика.

Последна редакция: сб, 27 мар 2021, 19:27 от Child of June

# 2 228
  • София
На мен много често ми излиза в една фб група, където продава много от дрехите си и да, ползва “малък М” доста 😀

# 2 229
  • Rock & Roll feeling ...
Мерси!
За пръв път я чувам!Мислех,че така наричаме Гала.Smiley
Grinning

Гала е Гола, Ирина е Стрина ( щото прилича на леклка, а не щот' се римува ), Мария е Дамата, щото иска и се мисли за дама, а е .... гола вода и т.н. и т.н. .

Знаят я Нелито, 'се пак води предаване в национален ефир години наред. Но масово не я харесват и то доста преди да започне да си разпродава малките дреехи, които й били големи.

# 2 230
  • София
Кажете честно, наистина ли Опра си продава дрехите с аргумента, че са й големи?! Тоест, аз като съм по-дебела от нея, спокойно мога да си напазарувам нейн звезден тоалет. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 231
Да, стига да влизаш в малък М.

# 2 232
И стига да искаш да дадеш повече, от колкото струват 😆
Все пак Опра ги е носила Whistling

# 2 233
Чакайте сега, права е Славчето. Имаше един период от време, когато Гала беше Опра. Обаче Гала ги скастри, понеже е скромна и след време  Нели видя овакантено мястото и мигом се само произведе като Опра.
А и на Гала предаването вече не е задушевно интервю на шкембе, а говорилня една група хора, дето са там, само щото имат нужда от пари и съответните връзки да са екран, разбира се.
Първата Опра е Гала!

# 2 234
  • Пловдив
А не е ли по-лесно да назоваваме всеки с името му?

Общи условия

Активация на акаунт