Звездни компромати - Март'21

• 269 985
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 2 250
  • Варна
Аз за италианските марки, по италианския размер съм С, но в дрехите на Зара влизам само в Л.
Не съм клюкарила какви точно марки продава Опрето, но ако са италиански, абсурд да е С, дори малък М не е.
Тя и в Зара в Л, не я виждам.
Пълна смешка! 😂😂😂
Нали  я виждам колко е щедра в бюста, корема, ръцете, краката .🤪🤪🤪

# 2 251
  • Sofia
Може да продава дрехите на асистентката си и за това да са еска. Тя е по-свита и може да я е срам така да се предлага, а Опрето е оперена.
А, не. Стилът на Опра БГ от километри боде очите. Ей го, преди малко избухна с панталон и тениска за 300 лв., ама тя ги дава за 100. А цветовете, ах, цветовете.

# 2 252
  • Брюксел / София
Очуканите боти бяха култови Simple Smile
Въпросът не е кой в какъв размер влиза, а че въпросната мома - “журналистка” си мисли, че е слаба и стройна, а не е. Няма грам реална самооценка и това я прави смешна и нелепа.

# 2 253
Мен наглостта ме отблъска силно и самочувствието, че е над...
Не само в нея, но щом си позволява да го демонстрира публично, коя съм аз че да не я гавря публично? Феър инъф 🙃

# 2 254
Може да продава дрехите на асистентката си и за това да са еска. Тя е по-свита и може да я е срам така да се предлага, а Опрето е оперена.
А, не. Стилът на Опра БГ от километри боде очите. Ей го, преди малко избухна с панталон и тениска за 300 лв., ама тя ги дава за 100. А цветовете, ах, цветовете.
Би ли споделила (на лично) коя е групата? Любопитно ми стана. Grinning

# 2 255
Аз за италианските марки, по италианския размер съм С, но в дрехите на Зара влизам само в Л.
Не съм клюкарила какви точно марки продава Опрето, но ако са италиански, абсурд да е С, дори малък М не е.
Тя и в Зара в Л, не я виждам.
Пълна смешка! 😂😂😂
Нали  я виждам колко е щедра в бюста, корема, ръцете, краката .🤪🤪🤪

Дрехите на Зара пък са толкова оголемени, че аз, която съм чиста С-ка с резерви поръчвам ХС и обикновено ми ширеят ....

# 2 256
  • Rock & Roll feeling ...
Васил Божков за Кирил Домусчиев : Бизнесмен... повече кредити, отколкото средства. Комплексар. Малко ми прилича на пуяк ...
Целият лайф при Цанов : https://www.youtube.com/watch?v=lCnRw90WsU8
И интервюто на Цанов с Цвеетан Василев : https://www.youtube.com/watch?v=VmvyDzKIS3o

# 2 257
Бг Опра може по килограми да прилича на Опра The original ...

# 2 258
Ееее, как не сте разбрали. "малък М"= М, който ми е малък и ще го сцепя.

# 2 259
  • София
Ееее, как не сте разбрали. "малък М"= М, който ми е малък и ще го сцепя.
JoyJoyJoy
Търкалям се от смях!!!

Преди години виждах Нели и  Меги много често по Графа, още нямаха деца и двете и още тогава Нели беше пухкава, с голям бюст, а Меги е и по-висока от нея, и по-слаба и винаги е изглеждала по-стройната, но пък доста по-премерена и обрана в държанието си.
Аз лично според модела и кройката влизам от S до L размер, 170 см съм, 59 кг.  Имам приятелки ХS размер, които са по 158-160 см. и ежат под 50 кг.,не знам това Нели, що си мисли, че другите хора не пазаруваме дрехи с номерация, та се опитва да ни убеди, че като е S и "малък М" (Joy) е 50 кг, с мерки 120/60/90 и крак поне 117 см. Гротеска е тая жена с вярата си, че е топ. Ако се държи адекватно и не бълва подобни постове, на никого няма да му направи впечатление слаба ли е, по-пълничка ли е. И на никого няма да му пука, че да я осмива така.

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 11:35 от malina_smile

# 2 260
Божков е номер 1, слага всички в малкия си джоб.

# 2 261
# 2 262
Само косата й е хубава.

# 2 263
При 160 см .на 60 кг. можеш да влезеш в размер S по изключение, но не и с бюста на  Нели Х.
Скрит текст:

Роси Кирилова на 57 миналото лято.
Скрит текст:

# 2 264
Не може да влезе в по-малък размер от L, по каквато и да е номерация, производство и прочие. Пиша го убедено като едра жена, която съответно среща проблеми у нас с пазаруването на по-разнообразни подходящи за конструкция, килца и прочие дрехи. При мен е все още по-скоро конструкция, но каквото и да правя, балерина няма да стана, та по-добре да се съобразявам с даденостите, отколкото да се лъжа, че щом съм се навряла в М, значи съм С.

Все пак огледало всеки има, за да не се излага и става за смях. На теб самия не ти е удобно с дреха не според фигурата, която аха да се сцепи, това е най-важното. Разглеждам специализирани сайтове с такива дрехи и напоследък се изумявам от предлаганото, та не се чудя и на недоразуменията по улиците. На откровено пълни жени се предлагат панталони тип клин, рокли тип колан.. Безумия!

Не знам защо точно тази жена просто не приеме фактите и не спре да заблуждава първо себе си. Тя има и по-големи възможности, може и по поръчка да си шие, та какъв е проблемът? Ясно е, че хората са различни и не виждам повод за трагедии.

И предаването им доста дразни с прекаленото навлизане в личния свят на другите (точно вчера гледах някакви архивни), но е такъв замисълът, какво да се прави.

Общи условия

Активация на акаунт