Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 75
Здравейте
Когато правим секс с мъжа ми  и след 2-3 минути мъжа ми се освобождава.Това на мен ми се струва много бързо.Какво може да направим да се продължи по дълго примерно поне 8-10 мин?Благодаря ви

Здравейте,

Преждевременната еякулация е нерядко срещан проблем. Тъй като причните за нея са много е трудно да се отговори с кратък отговор, ще спомена някои неща, които биха могли да помогнат:

- Научете се да си взимате почивки по време на секс. Не е необходимо всичко да започва и свършва без прекъсвания. Спирайте си поемайте дъх и дайте малко време на партньора да се успокои
- Помолете го да следи нивото си на удоволствие и да спре преди да мине точката, след която спиране няма. Това може да е 6-7-8 по дестеобалната система. По този начин той ще се научи да спира навреме
- Помолете го първо да Ви стимулира с ръце или уста, за да може и Вие да стигнете до оргазъм прди него
- Използвайте презервативи, които са направени специално да намалят неговите усещания и да забавят еякулацията (durex например имат такива)

Успех,
Ванина

# 76
Поради повишената служебна натовареност на Ванина Цонева от днес, 23 март, онлайн консултациите в настоящата тема се преустановяват до лятото.

Благодарим на всички потребители за проявеното разбиране!

Общи условия

Активация на акаунт