Осми клас 2020/2021 - Бойна група - тип „страшилище“ - ЗА присъствено училище!

• 30 205
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Ида с Ред, в звуковия файл на статията:
https://bnr.bg/horizont/post/101434306/fandakova-predlaga-onlain … e-ot-5-do-12-klas

Браво, Ред. Heart

# 646
  • София
Отрицателен е тетът. И изобщо не съм направила такъв от аптеката, а не в лаборатория, за да не излизам в карантина. Нямам кола, а му е лошо и не ми се мъкне по лаборатории поне на този етап. И аз, и мъжа ми си пуснахме отпуска до края на седмицата за всеки случай. Откакто ми се обади си сложих две маски в работата, защото имах важна среща с още трима души. Една медицинска и отгоре ffp2. Предудредих колегите и те сложиха две. Заседателната ни зала е голяма има разстояние между нас и бяхме на отворени прозорци. Изобщо, ама изобщо не бягам от карантина заради това, че направих тест вкъщи. Имам още един - утре пак ще направя.

# 647
  • по Пътеката
За София - затварят 5 - 12 клас, от 12.03 до 26.03. За съжаление е решено.
Всичко друго си остава отворено.

Това е просто показно - на какво не държи държавата! Ако някой до сега се е колебал, вече няма основания за това.
Четох и за Благоевград.
Сега състезанието между градовете ще е кой е по-голям католик от Папата.

Мда, вчера се е провела среща между бизнеса и властимащите. Завършила е благоприятно, както се вижда. А образованието - кучета го яли!

# 648
Браво, Ред!
Точна, яста и овладяна!🌺👍

И в Плевен затварят училищата от 15.03. до 26.03.
А, да. И търговските центрове, големите.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 15:18 от Biserka_a

# 649
И аз благодаря за линка, участието беше много добре, браво Ред
Иначе за София сте видели вече.

# 650
Ред, страхотна си!!!! Много добре представи всички нас! Благодаря ти!

# 651
  • София
Мама Мони, честит отрицателен резултат!
Ред, благодаря, че се престраши и ни отсрами!
От по-горния линк към 24 часа -  обмислят отлагане на олимпиадите от месец март. Младежът е на информатика в събота и неделя национален кръг. Има да се чудим до последно ще я проведат ли.

# 652
  • София
Освен да се стягаме за протест и да настояваме (не знам къде) за среща с ББ, друго май не остана.

# 653
  • София
ББ май е в отпуск заради предизборната кампания...

# 654
  • София
То е ясно, че пред избори и при тези повишени бройки няма да ги върнат.
Но предлагам в момента, в който тръгнат надолу бройките, пак да се разшумим и да си настояваме да ги върнат присъствено.

# 655
Голямо Благодаря на Red за смелостта и усилията да представи позицията ни!
Подкрепям и всякакви последващи действия.

# 656
  • София
Ред, слушах те. НЕВЕРОЯТНА СИ МОМИЧЕ! Всичко, което трябваше да бъде казано, ти го каза. Точно, ясно, аргументирано! Определено ти се отдава!

# 657
  • у дома...
Мони, не го приемай лично. Просто разсъждавах на какво се дължат многото бройки. И не прави утре втори, а изчакай още един ден поне, за да видиш как се развиват нещата.

# 658
Момичета, има ли някъде публикувани резултатите от Областния кръг на олимпиадата по немски език, която се проведе миналия месец? Не мога да ги открия никъде. На официалната страница на МОН има за другите езици, но за немски език не е публикувана. Знам, че дъщеря ми няма да успее за националния кръг, но все пак ми е интересно какъв резултат е изкарала. Simple Smile

Благодаря Ви предварително!

# 659
  • София
Момичета, има ли някъде публикувани резултатите от Областния кръг на олимпиадата по немски език, която се проведе миналия месец? Не мога да ги открия никъде. На официалната страница на МОН има за другите езици, но за немски език не е публикувана. Знам, че дъщеря ми няма да успее за националния кръг, но все пак ми е интересно какъв резултат е изкарала. Simple Smile

Благодаря Ви предварително!
Още не са излезли. И аз ги чакам.

Общи условия

Активация на акаунт