Детски ясли и градини в Русе- Тема №5

• 4 853
  • 9
  •   1
Отговори
  • Русе
Предходната тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=742643.855

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 09:02 от Фран

# 1
  • Русе
Моля за мнения за Детска градина Иглика. Има 4 филиала - разбрах, че и четирите не са много широки, децата играят, хапват и спят в една стая. Наистина ли е така? А от към игра навън как е? Има ли къде, изкарват ли ги? Учителите, които ще поемат децата тази есен как са? Благодаря предварително за информацията!

# 2
Моля за мнение и информация относно условия, отношение към децата, за ДГ Незабравка 2( на гърба на училище А.Кънчев).

# 3
Има ли информация кои ще са госпожите за есента в ДГ зад блока на борците, може ли отзиви. Тази до библиотеката май ще я ремонтират 🙄

# 4
Детенцето ми ще направи 2 годинки на 5.02.24г.кога трябва да кандидатствам за ясла

# 5
Мнения за частна детска ясла "Йори" гр. Русе

# 6
Здравейте, някой да има отзиви за ясла 16 в Русе? Благодаря!

# 7
Някаква информация за радост 1 до библиотеката, дали ще има прием тази година Sad

# 8
Виждам, че от много време няма активност в темата..

Ама все пак да попитам някой знае ли нещо за ремонта на Ясен(16та ясла), един познат ми обясняваше преди месеци, че щели да ги слагат в блок Рубин децата? Там преди години имало на първия етаж яслена група, така каза..
Та ми е чудно някой нещо знае ли, или това е фалшива информация..

п.с.: Успех на всички при класиранията

# 9
Здравейте, мили русенски мами!
Нашата госпожица стана на 2 през октомври и е в държавна ясла. Детенце свиква, справя се много добре, вече е по цял ден... Сестрите, педагожката и директорката изглеждат много готини.
Това, което много ме притеснява, е, че не излизат. Ама никак. И преди две седмици, когато беше 24-25-26 градуса пак не излизаха. Седят вътре по 8-9 часа Sad Май излизали понякога в 16:30, докато ги вземат родителите. Аз си я вземам в 16, играем на някоя площадка и в 17:30 вече е тъмно. Трябва ни време навън и преди обед. Моето дете е свикнало да е постоянно навън, бяга, скача, катери се, кара колело... Разбирам, че за някои родители е проблем да излизат при малко по-хладно време, но за нас е проблем обратното...
Занимават ги с разни неща, но никак не ми излгежда да е през цялото време. Нашето хлапе още не може много да ни разказва, но нейно по-големичко другарче казало на майка си, че му е скучно Sad
Имам следните въпроси:
1. Имате ли информация в някоя ясла, градина, частна да е, дали децата излизат изобщо? Идва зима, съвсем ще са затворени... Ясно ми е, че май такова място не съществува, но проучвам, може пък да изскочи зайчето отнякъде...
2. Имате ли информация за място, където да ги занимават повече, по цял ден? В яслите, доколкото разбирам, не е така, защото персоналът при децата е предимно от медицински сестри. Педагозите са по-малко и, колкото и да са отдадени на децата, не успяват да огреят навсякъде... Дочувам, че в детски градини с яслена група във всяка група има педагог по цял ден, учител? Така ли е? Или навсякъде е "скучно"? Сериозно обмисляме и частно заведение, ще стиснем зъби и ще бачкаме, колкото трябва, та ако знаете и цени, също много ще ни помогнете.
Супер дълго стана, благодаря ви и ви желая весела зима!

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 13:12 от Orlina Miteva 760486

Общи условия

Активация на акаунт