💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 3 /10.03. - 21.03.2021/

• 51 121
  • 996
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Тяна е там да трупа публичност и да рекламира студиото си.  Ако по някаква случайнос спечелят  - добре дошло, ако ли не, рекламата пак е достатъчна.

# 106
Аз направо ги виждам победители Тяна и Иво или Поля и Мохамед, колкото и да не ми се иска натам вървят нещата.

# 107
  • Берлин
Точно по графа домакинска работа не бих хвърлила камък по Тяна. Аз имам също жена, която чисти основно веднъж седмично. Отговарям за пералня, сушилня и гладене. Мм и синът ми са с отговорности пазаруване, съдомиялна, боклук. Готвим и тримата, според ангажиментите си. И тримата имаме много динамично ежедневие, изискваща много работа и малко свободно време. Всеки поема от домакинството и на никого не тежи.
Изказванията на Поли и Зорница (че некой нищо не може да свърши така добре, както те) са пък в друга крайност - отлична основа да се натоварят сами с домакинствато. А мъжете искат съвсем мъничко - точни инструкции и щедра похвала/насърчение за свършеното. Това винаги работи.
Тина си е миловидно тъпичка и с широко зяпнала уста е като Алиса в страната на чудесата.
Яница е много неприятна. Но съм убедена, че поведението й е поза и защита-много неуверена и невярваща в себе си. Агресията й е е като маска. Предполагам, че не е точно това, което демонстрира. Мъжът й е сладур.
...
Довечера очаквам напрежение. Имам фобия от високо и плъхове. Досега две от игрите-никакъв шанс да успеем. Иначе снощи беше забавно. Интересно ми е да наблюдавам отношенията и разговорите им извън игрите.

# 108
Само се чудя неизбежно ли беше да обяснят идилията си  " по телевизора "  :   прислужница ( чистачка ), храна се поръчва,  розова кола ,  мъжа малко е шавал преди, но пък сега е под чехъл ... то направо да ти се прище една изневярка, ако това е рецептата за розов живот😁

# 109
  • Испания
Неизбежно е, защото затова са ги взели във формата.

# 110
  • София
Нищо грозно, срамно, обидно или както там го квалифицираха тук някои това, че Тяна плаща друг да се занимава с домакинството. Това, че много хора живеят в бедност, не значи, че тези с пари трябва да се срамуват и да не си ги харчат както намерят за добре. А и по този начин те допринасят за препитанието на други хора - домашните помощници (споменаха, че са двама) и служителите в заведенията, от които поръчват храна. И не вярвам да си поръчват Макдоналдс всяка вечер, че да им жалим децата - предостатъчно заведения предлагат качествена готвена храна.
Халал да са им парите - изкарали са си ги, нека си ги харчат и да си живеят живота както им е кеф.

# 111
  • Далечният изток
Неприятна е демонстрацията, иначе те ако искат и 30 прислужници да си имат, за всеки ден по една...

# 112
Неприятна е демонстрацията, иначе те ако искат и 30 прислужници да си имат, за всеки ден по една...

Каква демонстрация, нима трябва да излъже, че тя чисти? Според мен изобщо не го приема за демонстрация използването на тази услуга, а го приема за нещо нормално.

# 113
Абсолютна демонстрация си беше. Както и розовата кола, както и думите й, след като мъжа й каза, че се показва да мие прозорците. Тогава тя каза "нека само жената ( чистачката ) го прави".. значи той да падне не е ок, ама чистачката, явно за човек я няма. Цялото им снощно изпълнение беше вижте ни кои сме.

# 114
  • София
И аз не виждам никаква демонстрация в това да кажеш, че идва някой да ти чисти у дома и това изобщо не е да имаш прислужница. И у нас идва жена седмично, и у всичките ни приятели вече, но ежедневното домакинстване сами си го вършим.

# 115
За играта снощи, явно в анонсите бяха събрани най-смешните моменти, а в самото предаване нещо не ми беше до смях. Миналата година събираха дрехите на съпругите си, тази бяха усложнили задачата. Браво на господата и на Вальо, че не се отказа.

Във визитката има кадри от дома на Тяна, е ми хубаво място - широчко, светло. Жената каза, че вечер пуска прахосмукачка, за по-основно почистване идват два пъти в седмицата "помощнички". Като могат да си го позволят, защо не. Само като си представя, че сутрин помагат и оправят три деца да поемат деня си...после ангажименти и вечер пълна къща. Малко и на шега го казаха за храната, все им се случва да готвят, да измият някоя чинийка.
Нали не бях чувала за салоните на Тяна, та реших да погледна. Първото студио е отворено, когато дамата е на 21г. , подозирам, че родителите ѝ са инвеститорите. Smiley

# 116
И под пускане на прахосмукачка има предвид робот сигурно.

# 117
Толкова пък да ви впечатлиха тия чистачки! Много хора плащат за домакинска работа. Имам приятелка, бизнес дама, която казва, че би яла хляб и сол, но не би се отказала от чистачката. Всеки плаща за различни неща - някои ходят на маникюр всяка седмица, други си го правят сами. Същото е и с прическата. Всеки сам преценява за какво да плаща и какво да свърши сам.

# 118
Да развиеш верига студия и междувременно да родиш три деца, хич не ми бие на мързел. Много сте интересни как коментирате коя пуска прахосмукачка, робот ли е, мие ли си прозорците и прочие. Това малко като бабите на село " Ууу, виж я тая, не си прекопала градината". И защо поръчаната храна трябва да е задължително боклук и полуфабрикат? Всеки ден обядвам навън и си взимам за вкъщи готвена храна, каквато бих сготвила и вкъщи, сега поне има огромен избор какво да си поръчаш, не са само бургери и KFC. Темата се измества в доста неприятна посока с това дребнаво коментиране как живеят другите извън предаването.

# 119
  • София
Мъжът на Зорница, не му помня името, е типичен сельо. Не пипал нищо вкъщи в домакинството, изобщо не се занимавал с децата, сакън да не му се наруши душевното равновесие и мир. И това Зорница си го казва толкова спокойно, все едно е съвсем в реда на нещата. Дано поне някакви пари да носи, че иначе не виждам за какво й е такъв търтей. А тя в играта снощи го гледа като майка орлица, да не би случайно да падне и да гушне букета. Не че ще е голям зян.

Онова младо момиче, Стефания или нещо от рода, което дружно го определихте като голямата красавица (нищо особено за мен, просто симпатична), ми е ужасно лигава и едва я изтрайвам.

За съжаление няма нито една двойка, от която да харесвам и мъжа, и жената. Дори повечето изобщо не ми допадат.

Години наред имах жена, която идваше да чисти и това не е кой знае какъв лукс, не знам какво толкова боде очите на някои. Известно време не ходех на работа и затова жената спря да идва, но отново ще я викам. Мразя абсолютно всичко от работата вкъщи и в една подобна игра дори не бих могла да определя кое най-много мразя. И си признавам, че никога през живота си не съм мила прозорци и не смятам тепърва да започвам. Уважавам мъже, които не смятат, че жена им е длъжна да се изявява като слугиня. Домакинската работа е изключително неблагодарна.

Да развиеш верига студия и междувременно да родиш три деца, хич не ми бие на мързел.
Абсолютно подкрепям мнението ти. Жената не е виснала на врата на мъжа си, три деца гледа, развива бизнес... Остава да върти черпака и парцала вкъщи. Айде няма нужда!

Общи условия

Активация на акаунт