💖"Един за друг"💖 - Сезон 2, тема 3 /10.03. - 21.03.2021/

• 51 129
  • 996
  •   1
Отговори
# 135
Седя на дивана, гледам си френските прозорци и си мисля с тъга в душата - Тянче, черпи ме с една чистачка за два часа, моля те!
Ааа, това "не давам друг да пипне вкъщи, защото аз ще си го направя най-добре" не го разбирам. Да правя всичко аз и накрая да съм парцал, как пък не.

Иначе какво да кажа...противно на общото мнение, мен пък Полина не ме дразни, нямам проблем с амбицията й. Освен това се сещам как преди едисиколко страници се обсъждаха възрастовите разлики в някои двойки - при всички освен Полина и Мохамед. А те имат 14 години разлика, ако не се лъжа. Просто ужасно си пасват и имат хармония, въпреки разликата. Абе кефят ме и двамата.

# 136
Вярно,че снощи не гледах много внимателно, но не останах с впечатление Тяна да се хвали. Жената просто си каза,че не може да готви и поръчват храна. Явно са ни вкоренени толкова дълбоко съветите на нашите баби как се върти къща,че щом жена не готви и чисти другите почват да цъкат с неодобрение.

# 137
  • Sunshine state
Хвалеха се и още как. И аз имам чистачка, имам не един, а два робота- на етаж по един, дето прахосмукират, ама не бия тъпана. Подразни ме как мъжът й я изкара някоя принцеса неземна пред останалите мъже, а това с колата.. Ами какво да кажа, доста повърхностни хора, личи си, че материалното им е по-важно от отношенията. Той изглежда един примирен, сякаш длъжен да изкупва вината си вечно.
Другата крайност ми е неразбираема също - не давали да пипнат.. Малко ми намирисва на гроздето е кисело.

# 138
То, никой от нас няма проблем нито с Полина, нито с Тяна, защото не ги познаваме и не общуваме с тях. Къде да ни е проблема? Лично аз повече виждам себе си в Тяна, когато бях на по-млади години. Докато в Полина виждам патоса на комсомолските дейци от времето на соца.

# 139
  • До морето
Оф, айде като се отчитаме - и аз имам жена, която идва да помага. Както и аз поръчвам храна понякога. И имам робот, и прозорци съм чистила веднъж в живота си. Не се имам за топ домакиня, нито за топ богаташка. Правя каквото мога, за другото намирам начини. Въобще не е в това въпроса.

Начинът, по който казваш нещо е също толкова важен, колкото и това, което казваш!!!

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 15:03 от Boho chic

# 140
  • UK
Аз не мисля, че Тяна се хвалеше, че не може да готви и чисти. Има някои хора, които каквото и да споделят, винаги ще изглежда като хвалба. Какво, да не би Полина и Зорница като разпряваха как мъжете им нищо не пипат вкъщи не звучеше като хвалене по същия начин - "О, вижте ме колко съм добра, не само бачкам като вол, ами и вкъщи сама си върша всичко, децата само аз си гледам, СУПЕРМАМА отвсякъде!"? Представям си ако Тяна беше казала, че освен трите деца и развития бизнес, беше и страхотна домакиня и готвачка, тогава пак щеше да е вой до небесата - как може да се хвали, че е такава мултифункционална, успяла на всеки фронт, жена! Естествено че на фона на другите, които се биеха в гърдите как си гледат сами децата и чистят и отпушват тоалетни, на Тяна нейното звучи като хвалене и мързелуване.

# 141
Това пък мъжът ти да няма никакъв ангажимент към децата и да се хвалиш с това не го разбирам...

# 142
  • Sunshine state
На мен и друго ми направи впечатление - мъжете се събират и си се забавляват, не видях ни веднъж Иван Асен при тях.

# 143
Принципно не ми харестват твърде Тяна и мъж, изглеждат ми изкуствени в отношенията си, ноооо как и завидях снощи Simple Smile и на всички вас по нагоре с чистачките Simple Smile А  за колата - то половината удоволствие на подаръка е да се похвалиш с него.
Ако мога да си го позволя, нито ще готвя, нито ще чистя.

# 144
  • Стара Загора
Чистенето не ми е любимо и ако имам финансова възможност бих наела, някой да го прави! Но за мен поведението на Тяна спрямо останалите е малко по-надменно!

# 145
На мен и друго ми направи впечатление - мъжете се събират и си се забавляват, не видях ни веднъж Иван Асен при тях.
При толкова  арогантност, вороятно си мисли че е по-велик от тях и няма смисъл да се бута при простосмъртните Grinning

# 146
И аз се хваля като ми подарят нещо по-така и ми е кеф да се похваля. Със сигурност предпочитам мъж като Иво, отколкото като Валентин. И не говоря за визията.

# 147
И аз се хваля като ми подарят нещо по-така и ми е кеф да се похваля. Със сигурност предпочитам мъж като Иво, отколкото като Валентин. И не говоря за визията.

Валентин най-много да подари/направи/ едни деца и пълна мивка с мръсни чинии и чаши Grinning

# 148
  • Перник
От последните два епизода и от написаното тук стигам до извода, че ние в България очакваме жената да умее всичко - домакинска работа, мъжка работа, професия да има, децата да гледа, да е умна и премерена, добре поддържана.. а то явно е невъзможно да се съчетае всичко това, затова и шоуто, и форума и навсякъде около нас е пълно с пъстри личности, иначе нямаше да е интересно.
По принцип жените волно или неволно се съревноваваме коя е по-по-най, така че е нормално да има леко самоизтъкване при разказите за навиците и бита на всяка, но не видях някакво грозно парадиране. Историята с розовата кола е достатъчно интересна, за да намери място точно в тази игра - истина или лъжа. А още във визитката като видях голямата бяла секция във всекидневната на Тяна, ми стана ясно, че има нужда от човек за почистването. Няма как да имам бизнес, 3 деца и голям дом и да се справям без помощ.

# 149
  • Sunshine state
Валентин е типичният мъж-балканец и вчера хич не ми хареса как се нервеше като загубиха.

Общи условия

Активация на акаунт