ХАЛИТ ЕРГЕНЧ и БЕРГЮЗАР КОРЕЛ във филмите и в живота, някога и сега; 41

• 46 600
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Днес и репортерите имат подарък за нас.

Репортаж с Берг и Халит от Бодрум.
Много са хубави!  Revolving HeartsRevolving Hearts

Целият репортаж ( с екстри) Grinning

https://vk.com/halit_berguzar_ergenc?from=quick_search&z=vid … l_wall_-158123700

Пълният текст ще пусна по-късно.

Реп: Здарвейте! Как сте?
Халит: Ние сме добре. Вие как сте?
Реп: Добре. Как върви ваканцията?
Халит: Добре, слава Богу. И вие сте тук още с изгрева на слънцето. Добре дошли!
Берг: Спорна работа!
Реп: Поздравления за бебето! Идва Лейла.
Халит: Благодарим!
Берг: Благодарим! Дано Бог дари с дете всички, които си мечтаят за това.
Реп: Какво е чувството?
Халит: Хубаво, различно. Този път ще е момиче и чувството е много различно.
Реп: Има ли вълнение?
Халит: Да.
Берг: Има страх. (смее се)
Халит: Аз се страхувам малко.
Берг: Халит се страхува.
Халит: Страхувам се, че ще ми е голяма слабост и ще ме върти на пръстта си. (смее се)
Реп: Г-жа Бергюзар отдавна си мечтаеше за момиченце, за нея сигурно вълнението е по-особено този път.
Халит: Разбира се. Имаше го вълнението от очакването. Докато направим тестовете, контролните прегледи. Оттук нататък, дай Боже, да прегърнем щастливи и здрави нашето бебе.
Реп: Няма ли да ви е трудно веднага след Хан, той е още малък?
Халит: Опитваме се да не мисли, за това. Ще видим. Времето ще покаже дали ще бъде трудно или не.

Берг е в 21-та седмица. Heartpulse Hands Pray

Новичка от Берг:

Лятото започна
HeartHeartHeart

На Есра (журналистката) мъжът й е написал: "И ние идваме. Очаквайте ни"

Берг остават в Бодрум, но са се преместили в друг хотел.

Caresse Resort

https://www.instagram.com/caressebodrum/

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 15:59 от varna_2

# 647
Варна Flowers Bouquet Flowers Hibiscus Flowers Rose

Голяма и хубава изненада!

Много сладкодумно разказват и двамата.

Не бързат, отговарят на въпросите с удоволствие, шегуват се.

Страхотни са ! Blue Heart

# 648
РЕПОРТАЖЪТ с БЕРГ и ХАЛИТ

(първа част)

Реп: Здравейте! Как сте?

Халит: Ние сме добре. Вие как сте?

Реп: Добре. Как върви ваканцията?

Халит: Добре, слава Богу. И вие сте тук под слънцето. Добре дошли!

Берг: Спорна работа!

Реп: Поздравления за бебето! Идва Лейла.

Халит: Благодарим!

Берг: Благодарим! Дано Бог дари с дете всички, които си мечтаят за това.

Реп: Какво е чувството?

Халит: Хубаво, различно. Този път ще е момиче и чувството е много различно.

Реп: Има ли по-различно вълнение заради това, че ще е момиче?

Халит: Да.

Берг: Има страх. (смее се)

Халит: Аз се страхувам малко.

Берг: Халит се страхува.

Халит: Страхувам се, че ще ми е голяма слабост и ще ме върти на пръста си. (смее се)

Реп: Г-жа Бергюзар отдавна си мечтаеше за момиченце, за нея сигурно вълнението е по-особено този път.

Халит: Разбира се. Имаше го вълнението от очакването. Докато направим тестовете, контролните прегледи. Оттук нататък, дай Боже, да прегърнем щастливи и здрави нашето бебе.

Реп: Няма ли да ви е трудно веднага след Хан, той е още малък?

Халит: Опитваме се да не мислим за това. Ще видим. Времето ще покаже дали ще бъде трудно или не.

Берг: През толкова труден период минахме, целият свят. Сега вече посрещаме всичко с чувство на благодарност. Ние винаги сме били така, но сега още повече. Здрави сме, децата ни са здрави. Господ ни прати още едно бебе. Беше голяма изненада, не го очаквахме. Не е редно да се оплакваме и да недоволстваме. Казвам си, Бог, по един или друг начин, ще ни даде сили да се справим.

Реп: Хан май ви събужда рано.

Берг: О, не питайте. Днес стана в 6.20. Но пак сме щастливи и благодарни.

Халит: Все още се случва да ставаме в 5.

Берг: Чувам го да вика „Мамо, мамо“. С изненадано изражение, сякаш иска да каже: „А, и ти ли си тук?“. Започваме деня с парти. Ако още спя, идва и ми повдига с пръст клепачите.

Реп: Те имат доста голяма разлика с Али. Трудно ли ви е така?

Берг: Точно обратното.

Реп: По-лесно ли е?

Берг: Разбира се. Той си е истински батко.

Халит: Да, Али се превърна в батко в истинския смисъл на думата. Много е интересно. Хан през цялото време копира Али. Каквото направи Али, той го повтаря. Не го изпуска от очи. Понякога ревнува, имат си своите сблъсъци, но са толкова сладки, когато са заедно.

Берг: Да, в момента Хан е ревнуващият. Малкият ревнува големия.

Халит: Али много дълги години чака за братче или сестриче. Така че сега всичко, което дойде е добре дошло.

Берг: Али понякога свири. Той много обича музиката. Хан идва и му натиска клавишите. Обикаля с малки колички в ръцете. Всичките са от бебешките години на Али. Пазила съм ги 10 години.

Халит: На Али са колите.

Берг: И Али му казва: „Тези коли са всъщност мои. Мои са си“ Заедно свирят. Хан натиска клавишите. Удрят барабаните. Забавляват се.

Реп: Има ли някаква причина да изберете името Лейла? Някакво специално значение?

Берг: Не, писаха, че сме го избрали, защото така се е казвала първата ми филмова героиня. Няма такова нещо. Просто харесвам това име.

Халит: На мен също много ми харесва.

Берг: Мечтаех си да имам дете с това име. Когато ми казаха, че Хан ще е момче, си казах, ами добре, момче, момче- с най-голямо удоволствие. Една журналистка ме беше питала преди години, ако имам момиче как бих го кръстила. Аз отговорих, че много бих искала да се казва Лейла. И ето, Бог ни изпрати момиченце.  Много сме щастливи и благодарни. Дано се роди жива и здрава.

Халит: Дай боже!

Берг: Ние изчакахме да минат всички контролни прегледи, да ни кажат, че всичко с бебето е наред и тогава да обявим новината. Затова малко се забавихме.

Халит: Засега всичко е наред.

Реп: В коя седмица сте?

Берг: Вярвайте ми, когато става дума за трето дете, вече не броите и не гледате седмиците. (смее се)

Халит: При другите бременности можехме да ви кажем не в коя седмица, ами в кой час от бременността е даже. Знаехме и най-малката подробност.

Берг: Мисля, че съм в 21-та седмица. Всичко засега изглежда добре. Сякаш бременността с момиче е по-лека. Аз така го усещам след две момчета. Предните две бременности минаха трудно. Сега понякога даже забравям, че съм бременна. Вдигам Хан на ръце, свалям го.

Халит: Но имаме още дълъг път.

Берг: Разбира се. Дай Боже до края да е така.

(продължава)

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 23:29 от varna_2

# 649
Варна, бързам да ти благодаря за страхотната изненада и превода! Flowers Bouquet
Благодарности и на ранобудните папараци! Grinning

Мисля, че момичето е маникюристка в Бодрум Thinking

# 650
Blue Heart Blue Heart Blue Heart

Берг и Халит са прекрасни!

Най- после да им се насладим, след голямо затишие!
Много са щастливи!
С любов и радост приемат даровете на съдбата!
С голям интерес прочетох тази част, където разказват за отношенията на Али и Хан!
Защо ли си мисля, че Али ще прилича по характер на Халит, а Хан на майка си Sunglasses

С нетъпение очаквам продължението Simple Smile

Варна благодаря за всички новини и преводи Gift Heart

# 651
# 652
Варна, много ти благодаря за превода! Flowers Cherry Blossom

Да си жива и здрава! Blue Heart

# 653

https://www.instagram.com/p/CQd3lLljAy7/

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 20:36 от HELEN60

# 654
Репортажът с Берг и Халит

(втора част)

Реп: Сериалът Ви беше отложен.

Берг: Докато се готвехме за снимките съвсем случайно при контролен преглед разбрах, че съм бременна. Разбрахме, всъщност, защото бяхме заедно и едновременно научихме. Бяхме в шок. (смее се)

Халит: Беше много смешно.

Берг: Да, беше много забавно. Решихме да продължим със сериала, но точно тогава имаше рязък скок на заразените с ковид. Продуцентите и режисьорът се притесниха, разколебаха се. Казаха, че ще осигурят всички възможни удобства и предпазни мерки, но не могат 100 процента да гарантират, че няма да се заразя. 50 000 на ден бяха стигнали заразените. Трябваше да изчакаме. Да, но бременността напредва. Този път много бързо ми наедря коремът. Може би защото втората бременност беше скоро, предполагам тялото е било готово. От чисто физическа гледна точка нямаше как да стане, защото не пасваше на ролята. И им казах да продължат с друг колега. Засега проектът е замразен, не знаем какво ще стане.

Халит: Може би ще изчакат. Най-вероятно така ще стане.

Реп: Вие какво ще правите г-н Халит?

Халит: Аз ли какво ще правя? Ще гледам бебето. (смее се)

Реп: Ще работите ли?

Халит: Нямам избор. (смее се)

Берг: Много трябва да работим.

Халит: Да, вече се налага да работим много. Засега няма нищо конкретно, но със сигурност ще имам нов проект. Разбира се, че ще работя. След „Вавилон“ отказах всички предложения, които получих. Точно тогава имаше много заразени по снимачните площадки, а и в страната. Имаме бебе вкъщи, Бергюзар е бременна, Али. Носим маски, всички колеги са много внимателни, но това е такава болест, че не знаеш кога и къде ще се заразиш. Затова се изолирахме, стояхме си вкъщи.

Берг: Много се изолирахме. Бяхме се затворили изцяло.

Халит: Сега като се подобрят условията непременно ще работя.

Реп: Винаги избирате успешни проекти. „Великолепният век“, „Ти си моята Родина“, „Вавилон“...Има ли проект, за който си мечтаете? Как избирате ролите си?

Халит: Знаете ли как се получава? Спирам се на този проект, който, преглеждайки всички оферти, ме е накарал да почувствам, че трябва да играя в него. Така беше и с „Хиляда и една нощ“, и  с „Великолепният век“, с "Ти си моята Родина“, сега и с „Вавилон“. То е едно вътрешно чувство, че ще бъде добре, ако играя в съответния проект, което после се трансформира  в невероятно силно желание това да се случи. Но да си кажа „Ех, да можеше да играя в този проект!“. Не, няма такова нещо. Никой не знаеше, че ще има сериали като „Великолепният век“ или „Ти си моята Родина“. И аз не съм имал представа. Идва предложението, преглеждам го, обмислям го, разговаряме, обсъждаме го с Бергюзар. Ако ни грабне, приемаме предложението. Даваме всичко от себе си, целият екип полага изкючително много усилия и така се получава.

Реп: Значи се съветвате взаимно с г-жа Бергюзар?

Халит: Разбира се.

Берг: Разговаряме.

Халит: Все още понякога си казваме „Дали ще имаме още един шанс да работим заедно след „Ти си моята Родина“?

Реп: Ще се случи ли?

Халит: Защо не? В момента нямаме предложение, но ако се появи добър, подходящ проект. Ако това, че сме заедно ще допринесе по най-добрия начин да бъде показана идеята, заложена в сценария, ако се намери такава формула, защо не?

Берг: Преди началото на „Ти си моята Родина“ много се страхувахме. Как ще се получи? Семейна двойка в сериал. Последният такъв случай, който си спомням, бяха Арзум Онан и Мехмед Аслантуг. Но това беше преди много години. След това не помня да е имало семейна двойка в дълъг сериал и то исторически. Много се страхувахме дали ще изглежда правдоподобно. Как ще стане всичко? Повярвайте ми, на снимачната площадка забравяхме, че сме съпруг и съпруга в реалния живот. И зрителите това ни казваха, че изобщо не се сещат за това. За мен „Ти си моята Родина“ вдигна много летвата, и искам отново да играя в нещо хубаво. Халит вече направи „Вавилон“, беше също добър проект. Но аз не знам. Тъкмо бях започнала нов сериал, беше ме грабнал сценарият. Но сега ще се наложи още малко да постоя.

Халит: Известно време...

Берг: Известно време, докато поотрасне и третото дете.

Реп: Докога ще продължи почивката ви?

Халит: Не знаем точно. Имаме и някои неща, които трябва да уредим. Още не сме решили кога ще се приберем. Имаме някои планове, но ще видим. Може би към средата или към края на юли  ще се върнем.

Реп: Ще се местите.

Берг: Ще отиваме и ще се връщаме.

Реп: Но ще ни казвате къде сте. (смеят се)

Халит: Ще ти дам картата да влезеш в морето.

Берг: Ще  пратим локацията.

Реп: Обичате ли да се печете?

Халит: Аз не обичам да стоя много на слънце. Сега  съм изгорял и имам усещането, че вдигам температура.

Берг: Главата му бързо изгаря,  почервенява.

Халит: Предпочитам да съм на сянка или в морето. Не обичам да се пека на слънце.

Берг: То няма и време. Снощи още в 8 си бяхме взели душ, облякохме пижамите и седнахме с Халит на балкона да се любуваме на гледката. Измаряме се. Много бързо минава денят. Хан,  Али, организация, да ги нахраниш, обеден сън. Неусетно минава времето.

Реп: Хан е нахапал и спукал поясите за ръце...

Берг: Нахапа го. Поясът си беше много здрав, добра марка. Вътре е пълен с гъбеста материя. Той захапа едната част и я откъсна.

Халит: Кой може да издържи на нови, здрави детски зъбки? Те са като бръснач. (смее се)

Берг: Но бяха много мили от фирмата. Как са видели сторито, което пуснах, как са ме открили, веднага ме откриха, поинтересуваха се дали могат да помогнат. Но той вече  го беше скъсал. Не можах да повярвам на очите си, с Али такова нещо не ми се е случвало. Второто ни момченце е по-палаво. Те и хората така казват, че второто дете е по-непослушно.

Реп: Много ви благодарим.

Берг и Халит: И ние ви благодарим. Пазете се.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 10:27 от varna_2

# 655
Привет!
Прекрасни са! Благодаря за превода, Варна! Heart
Много здраве, много щастие, много късмет във всичко им пожелавам на Халит и Берг, на цялото семейство!
Нека усмивките никога да не слизат от лицата им! Да бъдат благословени родители!! Heart

# 656
Имаме новина! Ако си харесат подходящ за тях проект, Халит и Берг отново ще играят заедно!!! Hands Pray

Дневен и вечерен Бодрум 23.05.21

От Бергюзар Simple Smile

https://vk.com/al_feed.php?z=video-29037595_456245212%2Fd87546b2 … _-29037595_209537

https://vk.com/al_feed.php?z=video-29037595_456245206%2F76239739 … _-29037595_209537

https://vk.com/al_feed.php?z=video-29037595_456245211%2Fece7eaea … _-29037595_209537

Последна редакция: ср, 23 юни 2021, 21:43 от Lilims

# 657

Ехааа , лятото какви новини ни носи .
Репортажът  с Халит и Берг е много хубав - толкова настроение носи
и  няма как да не те усмихне....
А те - щастливи, прекрасни...

Огромно благодаря  за превода, Варна!
Лили, Flowers Hibiscus   ВГ, Hearts
Майдриим, искрено ме зарадва с появяването си!!

Берг: Перфектният живот на пенсионер луди нощи в Бодрум ....

https://www.instagram.com/p/CQeMlWdApaC/

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 02:17 от HELEN60

# 658
Варна Flowers Bouquet Blue Heart

Много хубав репортаж!

В прекрасно настроение Халит и Берги разказаха и за децата и за себе си.
Да са живи и здрави, да се радват на живота заедно ! Hands Pray

Цитат
Берг: Докато се готвехме за снимките съвсем случайно при контролен преглед разбрах, че съм бременна. Разбрахме, всъщност, защото бяхме заедно и едновременно научихме. Бяхме в шок. (смее се)

Възхищавам се на Бергюзар!
Вярно, че има до себе си прекрасен съпруг и баща, но да родиш 3 деца за мене е геройство.

# 659
Хубав ден на всички! Hearts

40-тата седмица се пада в периода 1-7 ноември, но Лейла може да пристигне и по-рано.

Спомням си коя журналистка попита Берг, ако има момиченце, как би го кръстила.
Беше едно телевизионнo интервю в края на бременността с Хан.
Омюр Сапунджуоглу се казва журналистката, следи профила на Берг.
Скоро беше сложила сърчице под един от постовете й.
Надявам се като наближи раждането пак да направи интервю.

Видях също, че съпругата на Ибрахим Челиккол й е сложила усмихнато личице под историите с пакостите на Хан. Те също имат малко момченце. Казва се Али. С три месеца е по-голям от Хан.

Цитат
Възхищавам се на Бергюзар!
Вярно, че има до себе си прекрасен съпруг и баща, но да родиш 3 деца за мене е геройство.

Някои казват, че  с пари е лесно, но това са празни приказки.
Ако беше така, всички известни и богати хора щяха да имат по пет деца.
Девет месеца го носиш с всички неразположения, после раждането, докато се възстановиш, то докато порасне.
Харесва ми, че изобщо не ангажират майката на Берг с гледането на децата.
Тя си е отгледала своите, отказала се е от филмовата си кариера заради тях, има право да се радва на последната част от живота си.
Те са хора с възможности, ако трябва да излязат или имат друг ангажимент, винаги могат да вземат бавачка.

Последна редакция: чт, 24 юни 2021, 15:09 от varna_2

Общи условия

Активация на акаунт