Февруарски бебчовци 2021 👶

• 26 961
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Ние сме само на кърма. В началото беше на всяка смяна на пелена на три часа. Сега сме на 45 дни и средно около три наакани пелени имаме.
Момичета, имам въпрос към майките на бебета, които само на кърма. По колко изхождания средно имаха бебетата около 40тия си  ден?

# 136
  • Велико Търново
Вкъщи сме от вчера, но бебчо не е с подобрение, просто свърши Аб венозно и вече е на перорален прием. Консултация и изследванията при детски онкохематолог за момента са сравнително добре, но ще се повторят след 14 дни. Подобрение се очаква след 2 3 месеца.
Аз съм неадекватна, напълно неадекватна.

# 137
Skk, отхвърли ли се предположението за реваматоидно заболяване?

# 138
  • Велико Търново
Не, към момента диагнозата е септичен полиартрит и остеомиелит. Надявам се и да не се променя, тъй като и двете са лечими, но много упорити и продължителни като терапии.

# 139
Не, към момента диагнозата е септичен полиартрит и остеомиелит. Надявам се и да не се променя, тъй като и двете са лечими, но много упорити и продължителни като терапии.

Бъди спокойна и с много търпение. Всичко не мине по възможно най-добрия начин и ще остане в миналото

# 140
Съжалявам, че преминавате през това- особенно теб ! Искрено се надявам до месец-два всичко да остане лош спомен

# 141
Момичета, благодаря за отговорите!
SKK, много съжалявам, че страдате с бебето. Бъди смела и силна, защото той има нужда от теб, за да оздравее. Зареждай го с вяра и ще оздравее по-бързо. Щом са лечими неща, ще се оправи, само трябва време.

# 142
SKK007, ние сме с вас. Дано се оправите по бързо. Стискаме палци.
А да попитам други мами със секцио дали имате още болки. Вече 2 месеца след секциото, над операцията ме боли при натиск и сякаш кожата не е моята, усещането е странно. Също ако държа бебо и искам да се изправя от полулегнала позиция ми е трудно и леко болезнено.

# 143
Здравейте момичета, включвам се инцидентно при вас, защото моята бебка е вече на 5 месеца и сме в друга групичка. Причината да ви пиша е, че се бяхме презапасили с Лефакс и имам една цяла неотваряна голяма опаковка, която ми донесаха от Германия. Тъй като знам през какво минават част от вас и вашите бебчета с гадните колики, ще се радвам да я дам на някого на разумна цена. Може да ми пишете на лично.

# 144
Момичета вие до колко време след направята на млякото я давате. Аз знаех, че до час ако не се даде, млякото трябва да св хвърли. Една моя приятелка роди преди няколко дни и акушерките и правят млякото от 3 за 6. Когато ги е питала, те са казали, че млякото може да седи до 3ч. на стайна темоература?!

# 145
Момичета вие до колко време след направята на млякото я давате. Аз знаех, че до час ако не се даде, млякото трябва да св хвърли. Една моя приятелка роди преди няколко дни и акушерките и правят млякото от 3 за 6. Когато ги е питала, те са казали, че млякото може да седи до 3ч. на стайна темоература?!
При нас в болницата казаха дори 6 часа и горе долу на толкова време ги сменяха, ако не са изядени. Аз гледам до час, час и половина максимум да го държа.

# 146
До около час, не повече.

# 147
  • Велико Търново
Не дръжте АМ разтворено във вода повече от 1ч! Целия му витаминен състав отива на кино след това. Ако не се лъжа и на Аптамил си пише същото на кутията. След това време, млякото пак си е хранително, но му липсват полезните качества.
Благодаря на всички за подкрепата!

# 148
Млякото не бива да престоява повече от час, изрично го пише на кутиите. Те в болниците дават и биберони, които съответстват на дете на 12месеца и са за гъсти течности, да не мислите, че и това е правилно...ама като имат 50 бебета да нахранят и са по 1-2 акушерки на смяна всякакви неща се правят.
miss_chichi нормално е да имаш загуба на чувствителност в зоната на белега. Не знам дали е нормално да те боли обаче, може би е хубаво да питаш доктора, който те е израждал. Мен ме болеше ей така при ставане както описваш първата седмица след изписването, след това ми мина.

# 149
miss_chichi нормално е да имаш загуба на чувствителност в зоната на белега. Не знам дали е нормално да те боли обаче, може би е хубаво да питаш доктора, който те е израждал. Мен ме болеше ей така при ставане както описваш първата седмица след изписването, след това ми мина.
То е по скоро отгоре над белега, самото месо, не раната където е била. Около пръст отгоре и 3 пръста широчина. При ставане не е точно болка, а сякаш не мога да се изправя лесно, напъването ми причинява дискомфорт и трябва да се подпра иначе все едно поддават мускулите. Мисля да питам гинеколожката ми, че раждах в друг град и ще ми е трудно да ида за преглед, а по телефон не знам дали ще може да се разбере. Може просто възстановяването ми да е по бавно, но минаха вече 2 месеца и ми се искаше да съм се възстановила.

Общи условия

Активация на акаунт