Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 8)

• 43 072
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Харпа, много хубав сет на хубавица.   Ризата от къде е?

# 241
И Харпи и Ветрена право в десятката Simple Smile

Попаднах на нещо много свежо и го постнах в темата за стил, която обичам да правя и поддържам, но ще го преместя и тук, защото не всички я следят, а това е интересно - цветовете на сезона, разпределени по цветови характеристики (това не е стандартната 4 сезонна класификация).
https://styledbyserena.com/blogs/exciting-news/spring-2021-color … ors-to-wear-avoid

И съвети как да носим цветове, които ни харесват, но които категорично не ни отиват на лицето!

Purses! - Purses are a great, utilitarian way to add a splash of color, liven your ensemble, and celebrate a new trend.
Nails! - Treat yourself to a manicure, by a professional or at home! Bonus - you’ll get to look at your nails and enjoy that fun color all the time rather than just on a top you only wear sporadically.
Watch bands! - Maybe you have a Fitbit or an Apple watch. Change out your watch band to express your color aspirations.
Shoes! - Wear that color you love … far, far away from your face! Wearing color trends on your feet is a great way to incorporate them into your wardrobe without distracting from your natural beauty.

Добавям и няколко по-нестандартни комбинации на актуалните за сезона цветове. Лично аз много обичам такива "шпаргалки" сутрин, когато се обличам само на една чаша кафе.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 00:40 от Agent Provocateur

# 242
Ако махнем най-наситеното зелено и наситеното лилаво, които излиза са дадени като подходящи за всички, а аз не се виждам с тях, се чудя дали light, soft или cool са моите. И в трите се припознавам...
И аз да си постна и тук стари неща, които на чиста съвест ще нося и тази пролет и ще минат за тренди, мисля
Скрит текст:
В същото жълто имам жилетка, сако, чанта, памучна блуза на райе,... В лавандуловото също имам още доста неща, в светло зеленото,... Като цяло до лятото мисля да я карам основно на "стари лаври"
Някоя тук май питаше за едни светлосини велурени обувки на Тамарис преди време.... е не знам какво реши, но на мен така да ми влязоха в главата, че си ги поръчах днес...  Ще покажа, когато дойдат.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 01:12 от Light Beam

# 243
  • София
Аз съм soft.

# 244
Вчера направих един тур в Мола. Въртях, суках и пак в бежовата гама се издокарах. Харесват ми цветните пастели, но от себе си и стила си не мога да избягам.
Оказа се, че имам стегнат, капсулован гардероб в минималистичен стил. Всичките дрехи позволяват комбинации помежду си и несъзнателно се придържам към това.
Та, като за последно пред новото запрещение, отнесох бял панталон тип "молив" на много ситно бежово райе, една кремава блуза - овърсайз от 100% плътен памук, която клони към елегантна, базова, памучна тениска с три-четвърт ракав и лодка деколте в цвят ванилия и яке - пухенка. Якето е с дължина до малко под бедрата, от новите модели с паднали рамене и свободен силует в цвят златист карамел. А, и една дълга жилетка, пак бежова, но много красив нюанс на бежовото Blush
Набелязах и няколко ризи, но тях като ни отприщят. Тъкмо тогава ще са намалени, че идва ред на колекцийте от бански и джапанки. Stuck Out Tongue Winking Eye

В показаните типажи мен ме няма. Доближавам се до "есен" с цвят на косата като на "софт"...абе, мешано бащице. Relieved

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 21:29 от Sysly

# 245
Бежаво и други цветове в тази гама са цветовете,  които не нося. Имам само един шал пашмина и ужасно ме е яд, че не мога са го нося. Моя гардероб е същия и всичко се комбинира с всичко.

# 246
  • София
Аз нищо не мога да си харесам по магазините от тази пролетна пастелно бозава гама. Видях неони на няколко места, но по-нататък.
Купих си панталон в цвят ръжда. Много си отива със синьо и бледо жълто.

# 247
Rockstar, и аз загледах подобен панталон, но нямах време да пробвам. По-нанатък ще го мисля. Търсих по сайтовете да ви ги покажа, но са от новите колекции и явно още не са качени. А ме мързи да се обличам, извадих официалната пижама и халатчето и май тая седмица това ще ми е дрес-кода. Simple Smile

# 248
Лайт,лилавата блуза е много хубав цвят,обожавам лилаво и сиво,както и комбинация от тях.Определено е за твоите очи .
Паднал ръкав и аз много харесвам,такава жилетка взех скоро.Много пастели видях вчера в мола,не е моето определено.
Нещо съм се бъгнала,явно съм свикнала с онлайн пазаруването и вчера минах почти транзит през магазините в които влязох,едно две неща загледах и до там.А Спортина чак като се прибрах се сетих ,че щях да я търся.
Савова,какво е пашмина?

# 249
Имам зелена плисирана пола и сега ми светна с какво да я комбинирам -с наситено ягодово розово или фуксия . Благодаря Агент!❤️
Ето полата ми е точно същата

# 250
Странно, такава комбинация фушия-зелено преди 15-20-30 години не можех дори да си представя, какво остана да нося. Сега виждам, че не е зле. Пак няма да я нося де, но ми харесва така.

# 251
Това зелено много добре се комбинира и с червено, цикламено, жълто и виолетово.

Много ми харесва, но на друг. Simple Smile Имам го като комбинация, но в шал.

https://helpsophia.ru/bg/beremennost/s-chem-sochetaetsya-zelenyi … esny-i-oseni.html

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 10:56 от Sysly

# 252
Охооооооо ще нося зелено и розово и още как 😍....и аз преди не съм си я представяла тази комбинация де.. до преди 10 години бях изключителна консерва ,така ме е яд ...
Лилаво и зелено ,обаче се спуквам да нося последните години 💪

# 253
  • София
Моят гардероб пък е точната притивополижност на капсулован. Просто купувам, каквото ни хареса и в общия случай се оказва, че не пасва с нищо или най-много с 1-2 неща. Имам всякакви стилове и цветове.

# 254
  • София
Това с капсулования гардероб не е за всеки. Има артистични души, които биха се пръснали при цялата тази математика на комбинаториката.

Зелено и розово ме изпраща в края на 80-те, когато с ококорени очета гледах какичките какви ги вършат с дрехите. Не е зле!

Общи условия

Активация на акаунт