Октомврийчето расте в нас,а ние мислим си го всеки час (Тема-3) 2021г.

• 28 007
  • 715
  •   1
Отговори
# 480
Аз точно се паркирах до дежурен кабинет за преглед по спешност, защото тази сутрин прокървих леко и ми се изправи косата Disappointed Relieved

# 481
Аз няколко дни бях много добре, реших, че се е приключило с гаденето, докато днес сутринта едва сварих да стигна тоалетната, за да повърна. Съответно цял ден ми е кофти на стомаха. Утре най-накрая съм на фетална, нямам търпение да видим какво се случва, ще пускам и пак урина, надявам се този път да излезе чиста пробата..

# 482

Ние чакаме тате да се прибере че вече се чудим какво да правим в това лошо време и на вън неможе да се излезне..

Cheessie стискаме палци всичко да е наред !☘

# 483
Криси,стивкам палци
Мони,не знам късмет ли имам ма от пон не ми е лошо,даже отидох на прегледа със свито сърце,ма док каза,че си е екстра и вече съм 12+3/4... Та може и затова да не ми се повръща,почна се много ядене и гърдите (зърната) много болят
Дани,как си днес с паник атаките от какво ти се проявяват
Ели,как си имаш ли кървене
буба Мара и ти нещо ми обягваш
Яренце ти най-много на равно с Лоло
Ако пропускам някой съжалявам всички ви чакам да се включите само с хубави новини ❤️❤️❤️❤️❤️

# 484
  • омъжена
Аз приготвям малката ,че днес има бал в София . Записах я Декември в модна агенция. Това и е първият 🙂от вчера вечерта ме боли ацки много главата,ту вдигам кръвно ту свалям корема ме боли отвреме на време и той и се чувствам кофти с това главоболие. Слава богу нямам кървене. Обаче нещо гърдите изобщо не са ми напрегнати и не ме болят след 4дни ми е прегледа при АГ но съм толкова притеснена незнам. Даниела Миткова голям сладур си имате да ви е жив и здрав слънчице е 🙂🌞🌞хубав ден на всички мами.

# 485
Chrisie, дано всичко да е наред. Ще чакаме да кажеш как си.
На мен днес пак зверски ми се гади, още лежа. Сутринта детето ми донесе закуска в леглото, та хапнах поне малко. След малко трябва да ставам, та ще видим резултата. Утре сутринта съм на преглед и се чудя как изобщо ще отида.

# 486
Аз няколко дни бях много добре, реших, че се е приключило с гаденето, докато днес сутринта едва сварих да стигна тоалетната, за да повърна. Съответно цял ден ми е кофти на стомаха. Утре най-накрая съм на фетална, нямам търпение да видим какво се случва, ще пускам и пак урина, надявам се този път да излезе чиста пробата..
[/quote

Какъв е бил резултата на урината ти и имаше ли някакво лечение?]

# 487
  • София
Аз съм се разпльокала на дивана... Grinning
Наште взеха Яна за през деня и ще се отдам на грандиозния си мързел (и як сериал).
Само се чудя какво да гризкам. Grinning

# 488
Съншайн благодаря 💕
Хориом нямам идея от какво започнаха да се появяват преди време имах но бяха изчезнали .. надявам се да отиманат че е.доста кофти .

# 489
Наште взеха Яна за през деня и ще се отдам на грандиозния си мързел (и як сериал).
Гризкай пуканки яко обичаш,мале да ви кажа три дни яко зрънчо ми се яде ям по един зайо байо знам че е вреден ама...

# 490
chrissie-d, стискам палци всичко да е наред!
Аз съм утре на преглед и вече ще се побъркам дали всичко е наред. Гаденето при мен отмина и все се моля да не е това лош признак.
За сметка на това настинката ми възпали синузита и е ад. Не мога да дишам въобще, а хапчетата, които си пия обикновено, сега не мога и не знам как ще го оправям.

# 491
  • София
Гризкай пуканки яко обичаш,мале да ви кажа три дни яко зрънчо ми се яде ям по един зайо байо знам че е вреден ама...
Леле! Не съм яла пуканки от както бях бременна с Яна... Head Band Някъде в 6-7мия месец бях.. И явно се беше завряла люспичка от подла пуканка между зъба и венеца. Confounded Навръх Великден издирвах зъболекар да ме спасява, защото се поду, болеше, имаше гной и какво ли още не..
От тогава - не! Grin

Ще диря нещо друго... Grinning

# 492
Аз нещо само компот ми се яде или от вишни, или от малини. А с години не съм яла компот. Мъжът ми ми се смее. Иначе сутринта теенирах, доста добре потренирах и после излизахме с детето на снега.

# 493
Здравейте 😊
И аз днес съм на пуканки и сериали.
Когато лежа съм ок, но тръгна ли да ставам става лошо.
Тези дни трябва да пусна изследванията на гладно, не знам как ще стане, а и се притеснявам сега по лаборатории да ходя, но няма как.
Хубава неделя🤗

# 494
Аз обратно, като се залежа или измързеливя вкъщи и ми става лошо и гадно. Добре, че с дете на 1 година, това са мнооооого редки моменти, хаха...

Общи условия

Активация на акаунт