Октомврийчето расте в нас,а ние мислим си го всеки час (Тема-3) 2021г.

• 28 015
  • 715
  •   1
Отговори
# 450
Благодаря момичета ❤️
Боби,ще опитам,ама тя крещи смисъл и да не искам да я чувам я чувам тя винаги е била такава смисъл почти няма седмица в която да не ми е викала от малка 😂 и понежв с ММ са се изнасяме края на месеца и тя да навксва явно като го няма и нон стоп заяждане и викане 😂 ма аз съм много емоционална и бая ревах и сигурно или от реване или от сампто напрежение ма усетих едно стягане много гадно

Ох, прекрасно те разбирам. Баба ми почина на 7-ми и , въпреки че беше очаквано, мама го понася много зле и в мъката си само търси за какво да се заяде или да обвини някого. Понеже съм най-близо - познай. Но аз само повтарям добре и хич и не слушам. Трябва да сме спокойни, та дори и да изглеждаме леко дебилни отстрани.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 15:39 от Bobby_g

# 451
  • au bout du monde
Благодаря момичета ❤️
Боби,ще опитам,ама тя крещи смисъл и да не искам да я чувам я чувам тя винаги е била такава смисъл почти няма седмица в която да не ми е викала от малка 😂 и понежв с ММ са се изнасяме края на месеца и тя да навксва явно като го няма и нон стоп заяждане и викане 😂 ма аз съм много емоционална и бая ревах и сигурно или от реване или от сампто напрежение ма усетих едно стягане много гадно

Не я слушай. Мисли си, че скоро се изнасяте и после рядко ще я виждаш и ще имаш контрол над нещата. 🙌

# 452
За жалост този път явно има причина... 5 минути след поста си говорих с леля ми и ми каза че баща им (дядо ми) е в болница,явно не е искала да ми каже ..

# 453
  • София/Севлиево
Деспи,бързо оздравяване.
Съншайн,честита именника.
Хариом,не се ядосвай.Просто не я слушай.Намери начин да се изключиш.Дано дядо ти се оправи.
Да разкажа как мина вчера прегледа при доктор Вецев.Просто съм очарована от отношението и вниманието.А техниката му е перфектна.
Гледа ме доста,с бебока всичко е наред,по думите му"перфектно бебе",но откри няколко проблема.Първо има сраствания,които не се знае от кога са,т.к.правих хистероскопия и после ПРП.Имам и един малък хематом,който обаче вече се резорбира.И същественият проблем-не добро снабдяване с кръв през маточните артерии(направо на едно място липсва,цял късмет че стигнах до тук и бебо е добре).Има начин да се коригира и се хванахме да оправим нещата.На 24.03 пак ме вика и като начало ще се срещаме по-често,което ми носи допълнително спокойствие.Изписа ми Кринон,Натаспин и Алеракт като в последствие може да ми включи Аспирин или Фраксипарин (надявам се да се размина с инжекциите ,че трудно се намират,но поне имам опит и с тях).Каза ми,че не съм за болница и с повече почивка у дома всичко ще е наред.Това и ще направя.Много се радвам,че толкова бързо ме прие и откри проблема.Само се чудя от кога е, защото ме пита колко се е родил синът ми,а той за първи дете си бе доста голям-3,850 и 54...Та явно не е вродено,а съм го придобила по някакъв начин...

# 454
Елислава, на какъв преглед откриха срастванията? С каква апаратура? Мен от това ме е  страх, че предното е секцио. А ми се иска да няма сраствания, даже се надявам нормално да родя.

Има ли други, които се точат да раждат нормално след секцио?

# 455
  • София/Севлиево
На рутинен гинекологичен преглед.Просто докторът знае къде и какво да гледа.Защото предишният ми лекар пък не видя Ашерман дето от километри се виждаше(заради това правих хистерото)...Апаратурата,както споменах,е може би най-добрата,която съм виждала.

# 456
Съншайн честита именничка да ти е жива и здрава и много да ви радва !
Хориом не се ядосвай аз също имам проблеми с свекъра и свекървата много ядове но гледам да не си го слагам все пак на първо място е нашето спокойствие и здраве!💓

# 457
Деспи,бързо оздравяване.
Съншайн,честита именника.
Хариом,не се ядосвай.Просто не я слушай.Намери начин да се изключиш.Дано дядо ти се оправи.
Да разкажа как мина вчера прегледа при доктор Вецев.Просто съм очарована от отношението и вниманието.А техниката му е перфектна.
Гледа ме доста,с бебока всичко е наред,по думите му"перфектно бебе",но откри няколко проблема.Първо има сраствания,които не се знае от кога са,т.к.правих хистероскопия и после ПРП.Имам и един малък хематом,който обаче вече се резорбира.И същественият проблем-не добро снабдяване с кръв през маточните артерии(направо на едно място липсва,цял късмет че стигнах до тук и бебо е добре).Има начин да се коригира и се хванахме да оправим нещата.На 24.03 пак ме вика и като начало ще се срещаме по-често,което ми носи допълнително спокойствие.Изписа ми Кринон,Натаспин и Алеракт като в последствие може да ми включи Аспирин или Фраксипарин (надявам се да се размина с инжекциите ,че трудно се намират,но поне имам опит и с тях).Каза ми,че не съм за болница и с повече почивка у дома всичко ще е наред.Това и ще направя.Много се радвам,че толкова бързо ме прие и откри проблема.Само се чудя от кога е, защото ме пита колко се е родил синът ми,а той за първи дете си бе доста голям-3,850 и 54...Та явно не е вродено,а съм го придобила по някакъв начин...

И аз бях възхитена от него. Аз съм само с натаспин и но-шпа, но в понеделник ще видим така ли ще продължа. Ти на 24-ти пак в поликлиниката ли ще си?

# 458
Браво, Ели.Всичко ще се оправи .Мен пък от 11.03 ме викна на преглед направо на 08.04.Бях се засилила да ходя на още едно място, ама размислих .Предпочитам да не ми се бъркат с разни изказвания други некомпетентни личности и че щом доктора е преценил, че няма нужда от друг преглед, значи няма.В общи линии мисля напълно да му се доверя .Само феталните ще ги правя и на други места🙂
Иначе аз се бода с Клексан от началото на месеца и не ми беше драма откриването му.В първата ми близка аптека от списъка, които изкараха от министерството за аптеки в които има НМХ го открих .Жената ми даде сама телефона на аптеката и каза да и звъня.Ще поръчват, ще запазват, нямам грижи.
Бързо оздравяване на болните момичета.И аз не съм карала корона, не вярвам да ми се размине...🤗
С ядовете много внимавайте.Вчеря на мен ми се случи нещо, за което бих се тръшкала и ревала от бяс часове наред.Е казах си, че няма да си причиня този стрес на детето и за 5 минути пророних две сълзи и прекратих драмата😁

# 459
  • София/Севлиево
Да,на 24-ти ,както докторът каза "посред нощ",иначе казано 20:40.И е прав, защото по това време си лягам (заспивам към 10,ама обичам да си лягам рано).
Аз първата ФМ със сигурност ще я направя и при доктор Станулов-все пак благодарение на него и екипа на Афродита това бебче е факт.Другите ще видя...Вецев разбрах,че е добър на ФМ,а и с тази извънземна апаратура мога напълно да му се доверя.

# 460
  • омъжена
Да,на 24-ти ,както докторът каза "посред нощ",иначе казано 20:40.И е прав, защото по това време си лягам (заспивам към 10,ама обичам да си лягам рано).
Аз първата ФМ със сигурност ще я направя и при доктор Станулов-все пак благодарение на него и екипа на Афродита това бебче е факт.Другите ще видя...Вецев разбрах,че е добър на ФМ,а и с тази извънземна апаратура мога напълно да му се доверя.
. А само да попитам къде са намира ДР Вецев. Ако нещо ми се наложи за второ мнение . Благодаря ви момичета за пожеланията. Току що изпратих първите гости свекър ми по едно кафе и толкоз ,че и мен ме е страх да не се заразя от нещо .Много се пазя .

# 461
  • София/Севлиево
Съншайн,той работи на няколко места-МЦ Феникс87, поликлиника България и Шейново.Аз засега ходя в поликлиниката.

# 462
  • Bарна, морето, сините вълни
Много ви благодаря, момичета! Hug
sunshine1992, честита именичка. Flowers Hibiscus Нека е много здрава и усмихната! ❤️

# 463
Да в жива и здрава именничката на Съншайн и ако имаме и други именнички,бъдете здрави и леко бременеене ❤️

# 464
  • София
Благодаря момичета ❤️

Общи условия

Активация на акаунт