Крем за около очи - тема 11

• 113 323
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Влизам да препоръчам това кремче на Ести

Използвам го от около 10 дни, много добре освежава контура, аз бръчки там все още нямам, но напоследък кожата не я усещах много добре в тази зона. Този крем избистри тена повлия добре подпухването и хидратира чудесно!

# 526
Агентче, много хубава селекция си поднесла. Признавам си, че аз за тия пари ще си направя блефаропластика, вместо да дрънкам с бурканчета Ла Прери.

Едит: Ползвайте слънцезащита и носете слънчеви очила, които да пазят кожата около очите...
Нали, Смоуки Simple Smile
Абсолютно съгласна с теб!

Околоочни кремове купувам от 16 годишна - от най-евтиничкото до такова, което седи скрито да не види милото какви пари съм потрошила Simple Smile И обикновено ползвам 2-3-4 различни едновременно. Важно е да се ползва регулярно, не е важна цената. Важно е да се слага върху леко влажна кожа (или върху серума/есенцията). Важно е да се пие много вода. Важно е да не се пуши. Важно е да се яде разумно. Важно е да се спи. Важно е да си носим тъмните очила редовно. Важно е да си много деликатен с грима в тази зона. Важно е също така да не преекспонираме темата - всички остаряваме, всички се сбръчкваме, дори Донатела Версаче, но не бръчките около очите ни правят стари!
Е, това е! Съгласна на 100%. По-млад не става никой.
Не очаквам от кремчетата да ми скрият възрастта. RE-NUTRIV серията на ЕЛ ми е абсолютния фаворит за околоочна грижа. Но, това на 47. На 30 всеки хидратиращ околоочен крем върши достатъчно добра работа, според мен.
Много пъти съм писала и ще се повторя, но най-добър вариант цена-ефект за мен имат All about eyes на Клиник.

... за пушенето - много, много съм съгласна. Но, така и не намерих воля да спра цигарите. Пропуших на 25, но  "качествено".

# 527
Да Ви споделя за моите околоочни любимци,като аз също не очаквам чудеса, а да хидратират добре, доколкото може линиите да са изгладени и да се забави появата на бръчките .Истината е поддръжката да почне още на 20-на години..На 49г смятам,че зоната ми около очите изглежда доста запазена.

Този го купувам няколко пъти,не е тежък ,ползвам и за около устни.

Сега си взех балсама на Локситан,по-плътен,но не тежък.Попива идеално.

В момента тествам този на Гино от козметичката ми, той също е плътен,допада ми и когато изхабя запасите ще си го взема.
Вечния ми любимец,който е като гел ,но действа отлично е на Фитокод:

Последна редакция: чт, 20 юни 2024, 21:35 от Ernestina

# 528
  • Варна
Споделете моля отзиви за околоочния крем на Avene.

# 529
Кой от всички.Аз съм много доволна от B3-то

# 530
  • Варна
Да, той както и Avene DermAbsolu Подмладяващ околоочен крем.
Кожата на лицето ми направи алергична реакция към нещо, което съм слагала, някоя маска подозирам, и сега ми препоръчват да мина на продуктите на Avene. От тези, с които се лекувам в момента, съм супер доволна, но никога не съм ползвала околоочен. И тъй като явно ще се купуват няколко неща още, питам за мнение.

# 531
  • София
Не знам Нивея какви фокуси правят, но ето този серум https://www.nivea.bg/produkti/serum-brachki-q10-wrinkle-filler-9 … 003602870168.html се оказа нещо много, много добро. Моментално изглажда нежната кожа под очите, подобно на базата на Кларанс, като поне при мен влияе благотворно и като грижа. Чу-ден!

# 532
Не знам Нивея какви фокуси правят, но ето този серум https://www.nivea.bg/produkti/serum-brachki-q10-wrinkle-filler-9 … 003602870168.html се оказа нещо много, много добро. Моментално изглажда нежната кожа под очите, подобно на базата на Кларанс, като поне при мен влияе благотворно и като грижа. Чу-ден!

А сега кажи и на колко си години и ако попадам във възрастовата граница, ще го взема.
Нивея - фокуси-мне

# 533
  • София
На 49 Simple Smile

# 534
  • при моите деца .....
Льоня, може ли да напишеш кою е продукта, че линкът не се отваря.
А съм заинтригувана от продукта.

# 535
  • София
Ето това:

# 536
  • При децата ми

Този крем го ползвах миналата година и съм със същите впечатления! Много добре хидратира околоочния контур, но цената му не ми харесва. Satisfied Препоръчвам!

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 17:08 от Hrispa76

# 537
И аз си го взех този крем.
Засега съм доволна!

# 538
  • Бургас
Момичета,да препоръчате крем или друг продукт, който да заличава торбички и сенки под очите?
Лошото е,че е и от гена, но от преумора и безсъние, положението е още по зле 😞

# 539
За торбички, вече 40 години не съм открила нищо по-добро от крем за хемороиди.

Общи условия

Активация на акаунт