Декемврийски мърморани бръщолевят си засмяни!

• 19 482
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Рали, радваме се да те видим отново на родна земя. А обади се, де

Марси, според мен това е феномена "научих нова дума и знам какво значи". И ние минахме през период, в които я беше "тах" от всичко - някакъв шум на улицата - мамо, тах!, миялната бучи - мамо, тах!, играе си с мечо - пак "тах". Просто се упиваше да повтаря новоовладяната дума.

По отношение на децата-индиго, мисля, че те се раждаха през 90-те. Сега е ред на кристалните деца. А и това, което казва фъстъче не може да има общо с децата индиго, те не са древни души, те са съвсем нов тип души. А ако познаваше фъстъче, щеше да знаеш, че не те бъзика, а съвсем откровено ти казва. Аз се бъзикам  Mr. Green

# 196
  • у дома
По отношение на децата-индиго, мисля, че те се раждаха през 90-те. Сега е ред на кристалните деца. А и това, което казва фъстъче не може да има общо с децата индиго, те не са древни души, те са съвсем нов тип души.
Мимка, Люси я ме светнете за индигото и кристалите  newsm78 щото туй за душите го написах малко интуитивничко дет са вика.

А ако познаваше фъстъче, щеше да знаеш, че не те бъзика, а съвсем откровено ти казва. Аз се бъзикам  Mr. Green
реверанс, как добре ме прецени  Flutter а пък такова хубаво чувство за хумор си имах едно време...

Марси, много полезна информация ни пускаш за яслите  Hug
А иначе и ние се страхуваме и от лая на кучетата, само че Кати сочи прозореца и казва ъ-ъ-ъ и търчи да се гушка. Добре , че нямаме гардероб  Mr. Green

Рали, ама и на теб ли се е случвало да попадаш на шарлатани лекари ?!?!   #Crazy

# 197
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Ето последните снимки на малкото ни бебе

А ето и корема

Миналата седмица купих много сладки ботушки на Габи и като отидохме на Илиенци ги видях с повече от 10 лв. по-евтини и ме хвана яд

Последна редакция: нд, 22 окт 2006, 19:53 от ДейзиГ

# 198
  • София
Не си мислете че оставям с докторката нещата така Simple Smile Днес има продължение, което сега ще напиша в темата. Освен това скъпият ми с еобади на другарчетата си в Господарите и май ще се заемат със случая ама засега нямаме 100% ДА.

# 199
  • Sofia
Деси,много е оформена вече малката.Супер е!Да ядеш повече,за да не ти дърпам ушите   Naughty
Янче,таз крава въобще не я оставяй на мира!Аз някой лекар като ме мота и ме прави на луда винаги ги заплашвам с НТВ.И винаги е действало.Направо метаморфоза Mr. Green
Ние май в петък тръгваме на ясла.Утре ще ходя да дам документите и да получа последен инструктаж Laughing
Смайли, и ти напускаш отбора на неработещите.Дано поне да ти е по-добре така.
Нещо явно съм изпуснала.Какви са тези деца индиго?

# 200
  • София
Абе аз от тез хламидени вълнения забравих да похваля малката Теди Simple Smile

Аз утре ще си ида при д-р Миков (който ми следи 1вата бременност), но си е преместил кабинета до Женския пазар. Поне го знам и знам че няма да ме лъже. Както и да е приключвам с тая тема да ви занимавам докато няма нещо интересно...

Освен всичко скъпата ми Мая има конюнктивит+зелен сопол+червено гърло. Та сега капем Торбекс (или Тобрекс беше??) в очи и уши и мажем гърлото с гранофорин (бляк, много го мразех като дете). Ако до 2 дена няма резултат поне малък ще видя хомеопатката. Просто сега нямам възможност. Във всякакъв смисъл.

камелиа77, аз също знам така й се чудя как може да си позволява такива неща. явно ме смята за много тъпа. ама не е познала... Simple Smile Просто не попадна на човек...

МАМЕШКА СРЕЩА - ЩЕ ИМА ЛИ? Мартин заминава утре и ще си дойде в събота. Така че аз ще има моето мами на разположение и ще мога да си купонясвам.

Раичка, къде си мила? Какво става с юнаците? Научи ли слинга Simple Smile

# 201
Чета и дремя от засада, мила. Искам много да напиша два реда , но трябва да стана. Само да ти кажа, че твоите премеждия трябвада завършат с гръм и трясък в господарите и с една жалба до нзок или министерството. Тази жена не може да бъде лекарка, чудя се как се сдържате с мъжа ти да не я разобличите, пиши какво е станало.
Шоши , честито мила ,много се радвам за теб.Желая ти лека бременност и едно чудесно раче:)
Бобко е болен, гордо мога да кажа , че удържах фронта с хомеопатията и само така се лекуваме. Лошото е че педито му още не знае за това и издава ли, издава рецепти .Ще ви разказвам още утре и тук има случка с лекарка:)

# 202
Не успях да изчета всичко, много сте изписали!
Дейзи, то много ясно се вижда бебочето! Леко бременеене, още един път ти пожелавам!
Янче, не оставяй нещата така. Днес ще поговоря с колегите, ако нямате отговор от Господарите - пиши ми на ЛС, да видим ние какво можем да направим.

За утре съм навита за маминска среща - но след 10 вечерта ще мога да дойда, че съм на работа преди това. Само кажете къде. Мен на общофорумската ми се ходи, защото никога досега не съм ходила. Така че, ако кажете, може и там да се видим направо. /ако съм разбрала правилно, че е утре, де/.

Да се похваля - вчера купих на Виктория страхотна дрешка за зимата, много дебела, от две части в бледо-розово и пепел от рози за смешни пари. Гащеризонът е много високо изрязан, като блуза стои. А якето е с полар. Цялата тази патардия за 33 лв, български. Гледах едни разкошни полски грейки, пак от две части, но струваха 97 лв. най-евтината. Та ако някой  още не си е купил за детенце, ще кажа откъде са. Имаше и момчешки. Наистина са много красиви.
А на Вики майка й се сдоби с гъзарски ботушлета. Ще показвам на срещата  Mr. Green Сега зорът ми е да си купя дънки 7/8, ама да видим, кога ще успея да се завлека пак по магазините, че нещо ми е нанагорно и с работа, и с домакинстване.
Ще ви се оплача, въпреки, че гледам да не натоварвам никой с проблемите си. Пък дано ми поолекне. Мъжот пак слуша майка си, която сега му рекла, че трябва да домакинствам повече, вкл и да му готвя всеки ден. Да де, това би било много хубаво, ако не ходех на работа. За първа смяна ставам в 4.30, ходя в 5-5.30 и си тръгвам в 17-18 часа. Втората е по-лека, но имам 2 първи и 2 втори през седмицата. Т.е три дни съм си вкъщи. Онзи ден се изпокарахме жестоко по този повод, че наистина съм скапана от умора и не мога да готвя всеки ден, просто защото нямам физическа възможност. Сега не си говорим и нещата хич не отиват на добре, да не кажа по-силна дума. Говорили сме милиони пъти за тези неща, за майка му, за влиянието, което тя оказва върху него и за начините, по които го манипулира. Тц... ефект няма. Онзи ден се обажда тя по телефона, да ни чуела как сме. Нямам против, ама я пуснал на говорител, Вики да чува. И тази като се разкрещя: "Баба много те обича, колко те обича баба!". Вярвате ли ми, че ми стана лошо! Тази жена не си е виждала внучето от 4-5 месеца най-малко, а живеем в един град. Никога не се е сетила да купи на Виктория и едно пакечте обикновени бисквити, не се интересува въобще от нищо, освен от себе си, а той "драпа" за нея непрекъснато. Един път я е гледала за 1 час, после лежа 3 дена, защото я заболяли кръста и краката. И разказала на целия квартал "колко ми било невъзпитано детето", а тя милата беше само на 1 год. 5 месеца. Гадно ми е, тъжно ми е, не знам какво да правя вече, за да му обясня на моя мил мъж, че детето му е по-важно от майка му. Но явно няма да стане за съжаление. А на мен почва да ми писва да се боря с вятърни мелници. От вчера пак си купих някакви хапчета за нерви, защото крещя за щяло и нещяло, направо се задушавам. Извинявам се, ако съм ви натоварила с проблемите си, но няма на кой да се оплача. Дано се размине и този път!

# 203
Добро утро от още един дремещ в засада.

За утрешната среща - аз съм при хомеопатката до 7. После съм свободна. Нямам нищо против да се видим в Славяни и след това накъдето ни отвее вятъра. Янче, явно другите ще могат по-късно да дойдат. Ще ти звънна да се разберем нещо.

Деси, много е фотогенична малката Теди  Wink А ти имаш време кога да дебелееш, важното е да има за нея, тебе кучета те яли  Joy Майтап  Wink

За деца индиго говорите ... нещо амбициите са ви подгонили, а?  hahaha Четох аз преди време за тия неща, защото втората ми свекърва /аз нали си имам две  Wink/ взе да умува, че Дара била такова дете. Не се хващам аз на такива хора, моето дете си е необикновено, но само в моите очи, нямам претенции и другите да я възприемат като по-специална.

Дара е добре, преборихме поредната кашлица с хомеопатия, а този път беше зле работата /май ви разказах  Thinking/. Мноооого започна да говори, не толкова изведнъж, но имаше един момент, от който се отпусна повече и сега повтаря всичко и ми е многоооо мнооого сладка, защото ме изненадва с думи, които аз си мисля, че не знае  Grinning Както и вие, четем много приказки, гледаме филми, най-любим е Джони Браво /според нея трябва да го дават денонощно по Картуун Нетуърк въпреки забраната ми да се пуска този канал/. Друго любимо занимание да се "люва" /рисува/. Имаме си вече страхотна картина с тебешири на стената до банята. Ще я снимам да ви я покажа, защото наистина си заслужава да се види, много е художествена. Като я видях за пръв път там да рисува, вътрешно леко се ядосах, но не й го показах. Знам, че за рисуването не трябва да я ограничавам по никакъв начин - когато, където и с каквото поиска. И телевизора и двд-то бяха надраскани. Сега всеки ден дорисува паното на стената и е много доволна.
Естествено както много ме радва, така и два пъти повече ме ядосва. Особено с яденето. Мъките ни си продължават  ooooh! Аз си изпускам нервите доста често напоследък. Гледахте ли онази реклама с мечето за домашното насилие?  Crazy Какво мислите за нея?

За моята работа - обадих се да потвърдя, но не им казах точна дата все още. Определено ми се ходи вече на работа /благодаря за пожеланията за обедните почивки, вече имам нещо в предвид как да ги оплътня  Wink/, но ме стряска идеята цяяялл ден затворена в офиса, без дневна светлина и чист въздух...

Хайде после пак ще пиша, че Дара се събуди. Лек ден за сега.

# 204

Аз утре ще си ида при д-р Миков (който ми следи 1вата бременност), но си е преместил кабинета до Женския пазар. Поне го знам и знам че няма да ме лъже. Както и да е приключвам с тая тема да ви занимавам докато няма нещо интересно...

Янче, какво съвпадение и моята консултация е водеше д-р Миков, но в Дупница. Този в 1-ва градска ли работи, моята братовчетка ходи при него и ми е казала че е с брадичка, както и този тук  Laughing
Тобрекса ще оправи конюктивита на Майчка, аз съм много доволна  - от два пъти слагане имаше ефект.

Алекс, съжалявам че сте се сдърпали с мъжа ти, дано бързо оправите отношенията си. Аз от опит знам, че не трябва в пряк тест да говоря или нападам на Данчо майка му, защото той веднага минава в отбранителна позиция и започва да я защитава, въпреки че никога не е съгласен с нейните мнения и намеси в нашия живот.

Деси, никога не съм можела да разчитам тези снимки, но на тази много ясно си се вижда малкото човече  Wink

# 205
Благодаря ви момичета
Янче на теб успех и повече да не ти се случват такива премеждия.
Алекс и ние с Вальо от време на време имаме такива периоди с караници. Последния беше малко след като разбрах, че съм бременна и дори мислехме за развод, но не можахме да се разберем за Габи.
Райче бебока на Шоши е близнак, не рак.

# 206
  • София
Деска, малката от сега позира за снимки  Laughing Чудесно се вижда, страшен профил извади  Hug

Алекс, откъм свекърви винаги съм била облагодетелствувана. Първата живееше на 500 км. от нас, втора нямам, починали са и двамата му родители на Мартин. Така че съвет от практика не мога да ти дам. Но си мисля, че проблемът не е в свекървата, а в мъжо. Доколкото знам, вие сте при вашите, нали така? Що не го пратиш за малко при мама да му готви, пък той да прецени къде му е по-добре??? Хем 1-2 седмици раздяла ще ви подействат освежаващо. За раздяла не прибързвай с решенията, знам колко необмислено може да действа човек, като му е прекипяло (аз метнах дрехите на Мартин през балкона). Обаче първо, ти си го обичаш, и второ - дете си му родила...Та помисли преди да вземеш "голямо" решение. Вие на практика сериозни проблеми нямате, иначе бих те подкрепила да му покажеш червен картон. Смятам, че едно сплашване ще свърши работа - просто му кажи, че ако толкова не му харесва начина, по който се грижиш за него, е свободен , ако той прецени, да си отиде при мама за известно време. Ако нападаш и обиждаш дъртата вещица, той още повече ще я защитава. Нека си поживее малко с нея, сам ще дойде на твоята.

Смайли, разбирам те напълно с радването и ядосването. Така, както ми идва да я изям, като забърбори или се загушка в мен, така ми идва и да й откина главата като започнем да се храним или като се затръшка. Няма ли край това нашето тегло... Sad Докога тия деца ще ни пилят нервите? Някой има ли който да е бил от отбора на злоядите и да се е справил с проблема? Дайте съвети, че и аз изпушвам вече. И не ми казвайте да я оставя да огладнее. По цял ден е стояла гладна, и пак не става..... ooooh!

Янче, само една вметка за Тобрекс-а - не капи от едно и също шишенце и в носа, и в очите!!! Опасно е! Иначе Тобрекс-а  помагат много и при конюнктивит, и при сополи.

Какво правим за утре?

# 207
Миленче Габи не беше от тези които ядат нормално, но вече е по-добре. Има дни в които яде толкова много, че чак ни плаши, но в други дни не иска и да види ядене. Преди мислехме, че е покрая зъбите, но и сега продължава. Цяло лято не е закусвала сутрин и следобед, а на морето караше на малко сок и няколко лъжици таратор. Няма да я насилваме, когато пожелае тогава. Сега дори да се е наяла ако види сестра ми да яде може да яде отново с нея. Гледа я в устата като кученце и преглъща  или седи с отворена уста.

# 208
Здравейте, мили момичета,
и аз нямам възможност да изчета всичко, а ми се искааа..
ама много се радвам за всички добри новини, които мярнах, около мамите, декемврийчетата и по-малките бебчета, и стискам палци да отминават кашлиците и караниците!

за утре - уф, много ми се идва... ама нямам пари, имам ужсно много работа, сама ще съм с Ежко, баща ми има РД... в крайна сметка, най-много да се появя за малко с дете в Славяни, колкото и да сме си говорили, че това не е особено умно, но да се видим поне с някои, поне за малко... ще звънна на Смайли, Янче, ако имам сили за социален живот.

Целувки!

# 209
Ша съ момеете, а? Приятно ви изкарване и тоя път да сложите малко снимки за гладните!
Деска, ето ти си сериозно момиче! Я виж от кога ни пращаш снимки на момата! Жива и здрава и на другата снимка да й видиме цвета на очите!  Wink Hug
Алекс1, аз много теми изчетох и направо твоята история е с щастливо начало и край, ако искаш да знаеш! И аз съм на мнение, че проблемът е в мъжото, обаче съм и на мнение, че проблемът не е толкова голям! Я му покажи кой е господарят вкъщи! Crossing Arms Виж, явно сте се изнервили и двамцата, разбираемо е. Не казвай големи думи и не допускай големи мисли в главата си. Всички семейства си имат такива периоди. Радвай се, че "кокошката" не е в твоя двор и не ти се налага да я търпиш постоянно. Виж ме мене - отидох на долния етаж, а тя всяка вечер се мъкне в нас, без покана и предупреждение... Мно`о гот! #Cussing out
МКП, май ти ме беше бъзикнала, нали тъй? Според моите познания деца-индиго има още от края на 70-те години. Не съм прочела разделение от-до. Права си за древната и новата душа. Аз по-скоро имах предвид, че е мъдра като древна душа. Темата е интересна - пуснах я отдавна, в Здравния, мисля. Именно там ще прочетеш мисли на хора-индиго, родени през 70-те. Аз не бързам да категоризирам детето си по този начин. Както вече казах - времето ще покаже...
Относно яденето - Дилята и тя драстично го намали. Изяжда наполовина от предишните количества, а колко яде в яслата - казва ли ти някой истината? За лелките и спането - моля ви се, днес разбрах, че те си помислили, че това й е следобедното спане! 1 час, а вчера час и 20 минути! И днес решили да не я взимаме като стане! Ама какво значи "решили"? Обадих се и им обясних, че тя като се прибере в баба си, спи още поне 1 час! Как ще ми лишите детето от сън, при условие, че и без това през нощта не спи! Обяснявам аз кротко и мирно, че то иначе на детето се пише! Confused

А между другото - някой кефи ли се на ГРАФА? Да ме светне през кои градове ще му мине ноемврийското турне, защото се изцъклих да търся, ама нема информация. Чакай да ви се похваля: аз мога и лично да го питам, защото ми даде мобилния си, еееее преди да се оженя още! Имаше той концерт в Добрич по едно време, даже питал сестрьонката за мене, ама аз тогава вече стоях вкъщи и си дундурках бебенцето. hahaha То и мойто мъжле го познава лично, но няма да му е удобно да притеснява хора, с които не се е чувал от години.... Та значи - останахте ми вие!  Praynig

Последна редакция: чт, 19 окт 2006, 14:36 от Lyusil

Общи условия

Активация на акаунт