Дългото чакане след трансфер-тема 90

• 58 596
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Ето  ме и мен след трансфер от  днес. Нещо се бях ошашкала и докторът ми каза няма да ти назначавам допълнителна терапия , продължаваш си както досега до тест. Нали не съм се объркала и естрофем и прогестерона си се приемат до тест?Само се зачудих естрофемът не е ли много 3Х2 след трансфер, вие  приемахте ли след транфера и в какви  дози?

# 196
Ето  ме и мен след трансфер от  днес. Нещо се бях ошашкала и докторът ми каза няма да ти назначавам допълнителна терапия , продължаваш си както досега до тест. Нали не съм се объркала и естрофем и прогестерона си се приемат до тест?Само се зачудих естрофемът не е ли много 3Х2 след трансфер, вие  приемахте ли след транфера и в какви  дози?

На мен след трансфер ми бяха изписали естрофем 1х2 вечер.

# 197
Аз този опит съм на естрофем, 3x2 (предните пъти бях 2х2). Слагам 2х1 циклогест, 1 ампула прогестан 50 мг. Дексаметазон 2х1, аспирин, клексан б12 и Д3

# 198
Аз съм вече в 8ма седмица след успешен трансфер и продължавам с естрофем 3х2, така че си го приемай спокойно както са ти казали. Успех!

# 199
Момичета,
Днес пуснах ЧХГ в др.лаборатория и излезе 154.56. Вече не знам какво да мисля. Утре пак ще пусна.

Последна редакция: чт, 25 мар 2021, 16:17 от PONCHA ZAYKOVA

# 200
Зайкова, изчакай 48ч. и тогава пусни.

# 201
Момичета от днес официално се нареждат да чакам с вас! Днес ми беше трансфера на 2 ембриончета надявам се и мойте бебчета. Пожелавам успех на всички ни Heart Flowers Grapes

# 202
Успех , Ками! Значи все пак се съгласиха да ти върнат две?

# 203
Успех , Ками! Значи все пак се съгласиха да ти върнат две?
Да върнаха ги! Сега си ги чакам по Коледа това е хихи.дано на всички ни се сбъднат мечтите Heart Eyes Heart

# 204
Честит празник, силни момичета. От сърце желая на всяка една от вас, съвсем скоро да чуе Благата вест, че ще става майка!
Бъдете здвари, борбени и вярвайте в своето чудо!

Моят тест е за утре и вече нямам търпение. Гледам да не се вманиячавам и да не търся симптоми, каквото господ е решил!
Стискам много силно палците.

# 205
Момичета моля за съвет, току що преживях страхотен шок, стрес, не мога още да се успокоя, треперя. Днес ми е трети ден след трансфер, дали не съм навредила на моите ембриончета

На 4-ти ден след трансфер имах повръщане, болки в стомаха (бях яла нещо развалено), голям ужас, че и до спешното стигнах.... много се бях стресирала... въпреки това теста беше +, но биохимична...
опитай да се успокоиш!! Simple Smile успех!

# 206
Здравейте момичета,
избутах, утре ми е теста, но някак съм изгубила надежда.
Едно нещо, което много ме притеснява при този трансфер, е че цялата програма с лекарствата ми е много променена/ дозите са намалени спрямо предишните 4-ри трансфера и като чета вашите дози още повече се притеснявам.
Аз съм на:
Естрофем 2х1 (oz) - предишни трансфери 3х2 (вл).
Утрогестан 2х2 ( вл.)- преди 3х2 (вл)
Дуфастон 3х1 - няма промяна
Но шпа 3х2
Аспирин
Фраксипарин
Фолиова к-на
витамини
Очакванията са ми утре за отрицателен резултат, такова ми е вътрешното усещане.
Отчитам се утре!
Пожелавам на момичетата днес, които очакват резултати да са положителни.

# 207
Габи, аз пък ти пожелавам утрешният резултат да те опровергае. Къде ще правиш теста в клиниката ли?

# 208
Габи, аз пък ти пожелавам утрешният резултат да те опровергае. Къде ще правиш теста в клиниката ли?
Да, в клиниката.
Благодаря за подкрепата.

# 209
Габи, и аз бях сигурна, че моят тест ще е отрицателен, а пък вече съм в 7 г. с. Стискам ти палци!!!

Общи условия

Активация на акаунт