АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 9

• 20 169
  • 706
  •   1
Отговори
# 285
Лайка, възможно ли е да ми изпратиш линка за килимчето? Flushed Забравих да го запазя. Grinning Иначе от вчера Ния започна да лази както се лази. До този момент лазеше като се дърпаше с ръце.

# 286
Моя определено няма да лази и изобщо НР проявява никъв интерес към лазенето. Върти се в кръг като муха без глава, обаче почна да се вдига на крака и сега иска да го държим прав.

# 287
Ellocin, ето го
https://m.olx.bg/ad/dvulitsevo-kilimche-za-igra-postelka-za-igra … D139-ID8ubB5.html
Купих го на 36лв. мин. седмица.
Явно съм ѝ направила реклама, че е вдигнала цената сега.
Ще поръчам още едно аз - за подарък.
Ще си искам отстъпка Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Цецинка, прекрасни са ти дечицата 💞

# 288
Малко ми са спорни на мен този тип теми. Не мисля ,че е лошо да си различен. Дългата коса не е само за момичета, панталоните не са само за момчета......начина по който ги представяме обаче е важен. Независимо кой с какво парадира ми е неприятно самото натрапване-дали сексуалност, дали финансово състояние дали друго. Тъй като сега е преход, в който различните искат да бъдат забелязани ще е трудно да опазим децата от пропагандна. Не съм против, но когато е личен избор на възрастен индивид. Хетеро съм, приемам другите, (имам познати мъже и жени с различна ориентация, имам и позната, която е родена мъж... )Но след като се считат за нормални очаквам от тях да се държат нормално ,а не като жертви. И определено не съм съгласна ,че трябва едни все още неориентирани и полово неосъзнати създания да бъдат обременявани с информация, филми, кукли и други подобни като тази. Макар че децата приемат доста по-примитивно нещата и за тях сигурно ще е просто една кукла. В този ред на мисли ми е странно примерно как в Мики маус героите са животни, които имат за любимци животни. Еднито куче говори другото лае. Странни са ми приказките за принцеси- все наивни, все лековерни, все горделиви.....все лошо мащехи; все разпрани вълци, отксънти Лиси опашки,все хитри използвачи и пресметливи селяндури. Ама всяко нещо с времето си.

# 289

Ние сме на вън цял ден. Дори мама държа мишката докато ние с баткото се овъргаляме в снега. На Пампорово има мнооого сняг. Мишчицата ни цял ден цирика, смее се, толкова емоции че едвам заспа. Риба и аз дадох, мисля, че на хип и има едно див заек 🤔🤣🤣 с копър и картоф. Много го харесва малката. Вече и ние се хващаме за предмети и се набира да става. Очите ми станаха 👀👀да не падне от някъде. Не бях пътувала доста време. Все съм повтаряла, ...човека е човек когато е на път...... И на децата много положително им дойде.

# 290
Моята мома също много харесва рибните пюрета . Само тях си ги изяжда целите.

# 291
Rrr3, Орфей ли беше хотела? В стаите ли се храните наистина? И ние се порадвахме малко на снега сутринта ,а след обед на слънце без следа от снега.

А къде изчезна поста с джендър куклата ,за който изписах такъв чаршаф хахахаха?!

# 292
  • Denmark
Абе чета си аз на Хариста поста за някаква сексуална ориентация и се чудя аз ли нещо недовиждам? Откъде се взе Joy Joy

Аз съм давала сьомга от моята чиния да си папка. Много обича, не е глупавичък Grinning

# 293
Ама и аз щях да пиша роман за куклата, ама наистина къде изчезна? 😄

# 294
Скрит текст:

Аз писах за тази кукла с мнение, че е "джендераст" и че ми писна непрекъснато да ми излиза реклама за нея/него в нюс фийда 😩 Не одобрявам подобни неща, още по-малко да бъдат натрапвани на децата ни. Но изтрих поста, защото реших, че не е за тук, а и не съм в настроение да понеса хейт, след като вече отнесох хейт от приятели гей за мнението си 😃

# 295
Котка в кашон, чак пък хейт от нас. Все пак сме раждали деца от мъже.......така че почти 100% няма да има хейт.
Но се дразня и на Барби като цяло, с тези перфектно черти, крака до сливиците ( май само това ми е като на Барби хахах)талия на врабче, стегнат бюст.....това е също толкова притеснително-да кодираш модел на перфектната фигура в детските очи. А си е съвсем на място, защото засяга децата. Нека и друго освен храна, ако, недоспиване и подобни Simple Smile В тази връзка на абсурдните неща, щяха да забранят детското Пес Патрул в САЩ по едно време, защото главното куче било полицай, а тогава имаха кампании срещу полицейското насилие.

На мен пак какво ми стана-ей на кукуряк. Лошото е, че или трябва да не правя нищо или с телефона.

# 296
Ние сме на гости на нашите за седмица, обаче вместо да си почина малкият е залепен за мен. Някой друг ако го вземе само протяга ръце към мен и започва да плаче. Като гербова марка е, не знам какво му става. От няколко дни следобяд спи по 3 часа, но ако съм легнала до него.
Въвеждам му жълтък сега, след това пуешко и заешко ще му дам, после малко по малко ще почвам глутен, риба, млечни, ноо не бързам, де. Малко по малко ще стане, важното е, че излезе тестът за алергии и няма към нищо.
И аз забелязах, че откакто е захранен се буди нощем.. не изкарва повече от 5ч без да яде през нощта, а по едно време се будеше чак в 5, че даже и в 6.

# 297
Mint същата работа и при нас.
От известно време на сам постоянно се гушка, вдига ръце към мен и не признава никой друг.

# 298
И при мас е така. По цял ден е с мен и баба си, обаче само мен търси. Докато ме види и протяга ръце. За да седи с баба си, трябва да не ме вижда.
Откакто го захранвам спи по- добре. Вчера беше само на мляко заради запека и снощи веднага се събуди в 1. В дните в които яде пюре се буди към 2-3.
Добре че повече не се буди и успях да се наспя. Чак не можах да повярвам.

# 299
  • Пловдив
Скрит текст:

Аз писах за тази кукла с мнение, че е "джендераст" и че ми писна непрекъснато да ми излиза реклама за нея/него в нюс фийда 😩 Не одобрявам подобни неща, още по-малко да бъдат натрапвани на децата ни. Но изтрих поста, защото реших, че не е за тук, а и не съм в настроение да понеса хейт, след като вече отнесох хейт от приятели гей за мнението си 😃

Подкрепям те напълно, на мен ми омръзна да натякват отвсякъде принудителна политическа коректност за всяка тема. Сакън човек да не каже нещо, винаги някой обиден може да има.
Черни, бели, гейове , би, не знам си какви....
ако не сте чували сега има книга “ В като Вагина” ( детска книга) с доста спорни мнения в нея....🤪толерантността и модерността са Ок, но е редно да има граници, но това е за друга тема.

Harista май е написала нещо подобно на мен ама по друг начин, сега като чета последното и мнение отново 😀

Иначе риба още не съм дала, ще чакам инструкции от педито този вторник след прегледа ни. 😄😄😄

Общи условия

Активация на акаунт