Откраднат живот: Финалът тема 107

• 32 756
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
На мен пък ми харесва как играе. Смятам, че такава е била идеята за героинята и актрисата съответно се справя чудесно.

# 571
Напълно логично е този, който е решил да учи медицина хубаво да си е помислил  на какво ниво му е психиката. Това е първото най-важно според мен.В тежка обстановка работят те, болни депресирани хора, кръв, а пък при хирурзите трябва железни нерви и психика.
Мазов според мен не го изигра това "поставяне на мястото" на Мира, много меко говореше. Не прозираше жлъч и злоба както по принцип си го може той.

# 572
Може да му е било смешно на Монката. Нали казва, че едва се сдържа в тия сериозни физиономии, и още не казали Стоп, и усмивката му се връщала на лицето. 😁

# 573
За мен добре си го изигра, даже на нея й се насълзиха очите и й стана тъпо.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 22:15 от ~Carolina~

# 574
Четох анонса, но нямам време да го постна сега. Само да кажа, че който предположи за сватба на Нора и Тасев, може и да познае. Две сватби едно погребение-това на Фотев. 😁

# 575
Това си е за празнуване и без сватбите 😂

# 576
  • София
На никого ли не е направило впечатление, че Фотев пиеше вино, Мирослава - вода? Дори се чукнаха така. Пък аз обикновено пропускам детайли.
Според мен ролята ѝ точно е "Дай на простия малко власт и му гледай сеира"
Или пък е игра за пред Фотев, ама...

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 07:50 от Светулчица

# 577
Мирослава е 'Пази Боже сляпо да прогледа'. Наистина за пръв път се почувства значима и веднага навири нос. Много беше нагло как се гримираше пред Мазов, но той добре я подреди. Мислех, че ще е нескопосан директор и няма да си знае мярката покрай егото и комплексите, но той ми харесва най-много от всичките им директори досега.

# 578
  • София
Четох анонса, но нямам време да го постна сега. Само да кажа, че който предположи за сватба на Нора и Тасев, може и да познае. Две сватби едно погребение-това на Фотев. 😁
Joy Нора -Тасев, Кирилова - Наков, Кая - Гринчи, Романова - Методиев / може и без сватба/ и Фотев -> Четири сватби и едно погребение Joy

# 579
Абсолютно точно! 😁🙏

# 580
  • София
Тасев и Нора два сезона не се гледат, сега сватба, сериозно? :о
А и там, аз поне не видях нищо. Сценарий ли е, толкова ли си могат, но нищичко.

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 16:33 от Diavolo

# 581
  • София
А бе, Diavolo, те се обичат много, ама не попадат в кадър 😂

# 582
Алмаджи, и по-добре. Повече огън има между Наков и Кирилова само да стоят един до друг. 😁

# 583
В крайна сметка ще са Тасев и Нора, обаче пък грам да не ме вълнува... Никакви емоции няма в Наум.
Пената Joy

# 584
Сцената между Тасев и пациентката ми беше по-скоро смешна, монологът й е пълно клише.
Интересно ми е да видя сцените с Ради, момчето се справя добре

Общи условия

Активация на акаунт