СЕПТЕМВРИйче мъничко расте, а мама слънчеви лъчи краде! (Тема 3)

• 37 978
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, момичета Simple Smile
Всички, които сте болни или имате болни близки - пожелавам ви скорошно оздравяване и спокойствие.
Добре дошла, Naturallly
С кг мисля, че съм добре, вече съм +2,5кг по домашния и +3кг по който ме теглят на ЖК. Аз много лесно качвам, и започнах с доста излишни, но засега добре вървя. Последно време съм само на козунаци и ме задоволяват само тези от Лагард Grinning
Стриички и на мен ми се появиха точно под ареолите. И аз се мажа от поне месец и половина много стриктно, но наистина си е до кожа..
Заглавията ги измислям в хубаво време:joy: кой да предположи, че още няма да се е постоплило и да има място за слънце. Стискам палци пооне до Великден да се е разсеяло зимното и да се усети пролетното вече. Но не бързам от рано да става много топло, че цяло лято с коремите ще търсим хлад:joy:
Хубав и слънчев ден Hug

# 421
Здравейте понеделнишки момичета, желая ви ползотворна семдица Flowers Hibiscus

Аз съм 16г.с, от утре почва 17 и съм +3кг. Основната ми храна е ок, но ми се похапват боклуци и си позволявам доста често, но по малко. С първата ми бременност също качвах така, като корема ми тогава беше много малък и честно казано ми беше писнало от глупави коментари Blush Сега върви доста по-голям, наистина хората не се усещат да си мерят приказките - гледайте да не обръщате внимание Hands V

В края на 4 месец вече ми теснее корема след като ям и ми се струва рано за това Grinning В спомените ми това се случваше в 6ти.

# 422
  • София
Добре дошла, Naturallly. Много се радвам на майки с три деца, аз самата се надявам някой ден да имам момиченце след двете ми момчета Relaxed Но дали ще ми стигне смелостта, ще видим.

# 423
  • Wonderland
Здравейте,момичета 🤗
И добре дошла Naturallly, аз също като Strawberry Cream се радвам на смелите майки с по три дечица, и въпреки тежките бременности и трудното забременяване,които карам се надявам някой ден на едно момиченце след две момчета. Heart
Днес сутринта бях при АГ за изледвания кръв и урина, взеха ми секрет отново. Слава Богу,кръвоизливите спряха и засега всичко се развива добре. Но въпреки това ми каза да продължа утрогестана 3х2 и но шпа 3х2. Все има надежда,че ще започнем да го намаляваме този утрогестан...но най - важно е бебето и спокойствието,така че се примирих. Много ми е сънливо и замаяно от него,иначе други проблеми нямам с него.
Вече съм 16г.с. и с кг акушерката ми каза,че вървя прекрасно,като се има в предвид,че започнах с повече от обичайното ми тегло. От миналият месец съм +2 ,5кг. Не се впечатлявайте от такива коментари колко си качила или не си,и дали корема личи или не. Имам приятелка,на която термина й е края на юли моят корем е по - голям от нейния,и като ни видяха веднъж и малее ама ти все едно си с две ми казаха. Въобще не ме впечатлиха, и преди казах с предната качих много около 25кг, заради хормони  и залежаване. Сега пак повечето време лежа, така че каквото такова. Крайният резултат е важен - здрави бебчета! Hug
При мен засега нови стрии няма,но старите са се разширили,заради растежа на корема. Мажа се интензивно пък ще видим,но доста ме сърби кожата покрай корема.
Много се разговорих....дано не съм досадила
Успешна и спокойна седмица Hug

# 424
  • София
tzveteto89, и ти ли си като мен Relaxed Пожелавам ни по едно момиче някой ден Flowers Four Leaf Clover Ше бъдем силни и борбени майки с три дечица, и никога няма да ни е скучно Grinning

# 425
И мен ме чакат още две - да се роди това хаха Simple Smile Моя иска да са 3.

# 426
  • Wonderland
Да, големият октомври ще навърши 11г. Доста ще ни разликата, но пък съм решила дай Боже ако всичко върви нормално след някоя друга годино още едно. Дай Боже и по едно момиче за разкош да имаме Heart
Наистина няма да ни е скучно Joy
Моят се дърпа за планове за трето,но брат му има 4,така че му дадох един бърз пример 😁

# 427
Здравейте и от мен.
Имам 2 момиченца и чакаме бебче в периода 17-23 септември. На 34 съм. Първото ми момиченце е секцио (беше седалищно), второто естествено родено, и се радвам и този път пак да е така за мен. Още не знаем пола и всеки пита дали е момче естествено. С килограмите - вече са 7, а съм в 17а седмица, но свикнах с мисълта. Не съм повръщала, задържам вода, с предишните бременности определено малко по-бавно качвах, но качих към 12-15 и с двете. Сега ще видим. Опитвам се да не мисля много за това, да се движа и така..но си има дооооста апетит. Пожелавам успех на всички и бъдете максимално спокойни.

Колко време беше минало от секциото до второто Ви раждане?Чувала съм, че почти никой не се съгласява на нормално раждане след секцио .

# 428
  • София
В София има доста опции за ВБАК. И на мен ми е интересно дали раждането е било в София, и ако да - къде и при кой лекар.

# 429
Naturallly Добре дошла!
Аз съм обратното- имам две момченца. Сега чакам момиченце, а на вас пожелавам един младеж за цвят! Hug напълно те разбирам как всички питат за пола! Това е първия въпрос задължително!

# 430
Здравейте и от мен.
Имам 2 момиченца и чакаме бебче в периода 17-23 септември. На 34 съм. Първото ми момиченце е секцио (беше седалищно), второто естествено родено, и се радвам и този път пак да е така за мен. Още не знаем пола и всеки пита дали е момче естествено. С килограмите - вече са 7, а съм в 17а седмица, но свикнах с мисълта. Не съм повръщала, задържам вода, с предишните бременности определено малко по-бавно качвах, но качих към 12-15 и с двете. Сега ще видим. Опитвам се да не мисля много за това, да се движа и така..но си има дооооста апетит. Пожелавам успех на всички и бъдете максимално спокойни.

Колко време беше минало от секциото до второто Ви раждане?Чувала съм, че почти никой не се съгласява на нормално раждане след секцио .

Ами...година и шест месеца. Държа да подчертая, че имах пълно доверие в докторката ми и мъжът ми мн ме подкрепяше, както и естествено взехме всички мерки ако нещо стане, да се мине към секцио. Знам, че имаше рискове, но за мен преживяването беше страхотно. И с епидурална, тъй че почти нищо не усетих. Родих в Пловдив, Селена, др Топалова.

Иначе за коментарите за килограми, големина на корем и пол на бебето..първите две са признак на ниска култура според мен, а за пола, всеки се радва, очаква, любопитсвтва, някой злорадстват. Гледам да не ми пука. За килограмите се притеснявам единствено, че щее ми е тежко ако кача повече от 15, но до 15 мисля си е нормално, аз нямах излишни. но вече съм преполовила Simple Smile)

# 431
Аз днес трябваше да съм на преглед в Токуда и много се вълнувах, защото се надявах да потвърди окончателно пола, но ми звъннаха преди час от болницата, че отменят часа за сряда.

Не е кой знае какво - два дни, ама вече съм в болничен и чакането между прегледите ми се струва още по-дълго. Grinning

# 432
Аз днес съм на преглед, не знаех че е толкова страшно с диабета и килограмите. Ще започна да се ограничавам, направо се стреснах. Иначе не съм била с излишни килограми при забременяване и не знаех че е чак толкова страшно 5кг за 17г.с ще видим Аг дали и мен ще ме нахока днес не сме се виждали от 5 седмици.

# 433
Здравейте и от мен!
Аз съм 16+3 и съм качила около 5кг., започнах без излишни. Надявам се този път да са значително по - малко от предишния (30+ 😅). Определено гледам да ям по - малко сладко и тесто. С предната бременност АГ ми беше казал да не прекалявам със солта, за сладкото нищо, нооо аз съм решила да не се отпускам ☺

# 434
И аз съм качила 5кг. В 18+2 съм, но пък започнах с 10кг. повече от предишаната бременност. Миналата седмица се престраших да хапна шоколад. До тогава не смеех защото ми ставаше много лошо от сладко още от началото, но вече съм добре и почвам да се изкушавам. Иначе и аз мисля да почна да ограничавам въглехидратите. Питесняват ме допълнителните килограми, с които тръгвам, от там и гестационен диабет, прееклампсия, да не говорим и как ще понеса жегите лятото. Коремът ми вече е доста голям, вече си личи от километър, че съм бременна Smile.

Общи условия

Активация на акаунт