СЕПТЕМВРИйче мъничко расте, а мама слънчеви лъчи краде! (Тема 3)

• 37 945
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Пазете се, най-важно е бебчето в момента Relaxed Момичета, някоя от вас влизала ли е във фейсбук групата, как е там, малко членове ли са или много?

# 481
Малко сме и е супер групичката ни Simple Smile

Има и още една, но не е от форума и там бройката е 700+.

# 482
Здравейте, днес съм 19 сед 💕

Аз май всеки път го казвам, ама не съм спирала да спортувам откакто съм бременна, първите 12-14 сед си карах по старо му, после започнах да си взимам повече почивки между упражненията, сега при нас Локдаун-а е релаксиран и се виждам в градината с треньорката ми и още по-добре се чувствам под нейн надзор, оказа се че може да се натоварвам и повече за сега , а аз карах една идея по-леко като действах сама 😀
Карам и колело и дълги разходки, обаче си слушам и тялото ако не го усещам в този ден да правя каквото и да е си почивам, което е рядкост, защото съм супер активна.
С първата ми бременност се бях размазала от мързел и седене и имах много странични ефекти, докато сега се чувствам много добре 😅

# 483
Аз не спортувам сега, но много ми се иска да започна някакви леки упражнения вкъщи с латици и гирички...Ще попитам при следващия преглед. 😄 Относно секса, забранен ни е от началото и още чакаме зелена светлина! 😆 Но щом не трябва, изпълняваме...важното е малкият разбойник да е добре! ❤

# 484
Момичета, аз имам един по-деликатен въпрос.
Тъй като съм с ниска плацента, Док всеки път повтаря "Избягвайте сексуални контакти" и таткото го приема много буквално. 😁
Разбирам, че има опасност от прокървяване, но не знам дали при по-груб секс може да се прояви или по принцип? Не искам да се ограничаваме до края, но и не искам да поемам риск.
Та, който не го е срам да си каже как процедира 😉

Това е може би едно от най-трудните неща при нас, особено при таткото 🤷🏼♀🤦🏼♀. Няколко дни преди да видим двете чертички по време на секс изпитах ужасна болка ниско долу в корема и седмица по-късно когато бях на преглед се оказа, че от много акробатики и силни движения бях получила отлепване на околоплодния сак. Тогава АГ предписа лекарства и временно ни беше забранила. Като отминаха нещата получихме разрешението като дебело подчерта без актробатики, без груб секс и без излишни движения. Но някак от тогава се наплаших и хормоните също оказаха влияние да нямам толкова много желание като преди. 🤷🏼♀

# 485
Аз съм с жестоки болки в кръста. След йога и разходка се чувствам по-добре, но докато се върне мъжът ми от работа пак едвам се движа. Та, сексът е мираж напоследък...

# 486
Момичета , имам въпрос относно приемането на витамини.От началото пия Актив Мама , а наскоро АГ ми предписа допълнително да приемам желязо заради нисък хемоглобин.В Актив мама също има желязо като добавка и се чудя дали да ги спирам тях ?

# 487
Днес си взех спрей с магнезий, да видя дали ще има някаква разлика, вечер се събуждам с крампи и много ме боли тазобедрената става, чак се будя от болка, дори възглавницата не помага вече... имам някакъв далечен спомен че със синът ми беше така ама в доста по-късен етап 😬

# 488
  • КиТ
Момичета , имам въпрос относно приемането на витамини.От началото пия Актив Мама , а наскоро АГ ми предписа допълнително да приемам желязо заради нисък хемоглобин.В Актив мама също има желязо като добавка и се чудя дали да ги спирам тях ?

Аз пия Биозин мама в който също има има желязо и отделно хапчета за хемоглобина,АГ ми каза,че не е проблем Simple Smile

# 489
Значи ми се събира още повече защото аз също пия от Биозин Мама ...нещо се притесних

# 490
Мултивитамините за бременни имат много ниски дози на всеки отделен елемент и няма как да се компенсира дефицит. Пиите си ги и отделно Желязото. Не е проблем. Аз също така правя, но мултивитамините ми имат и други елементи освен тези, които приемам самостоятелно и не искам да се лишавам от тях.

# 491
  • Wonderland
Днес си взех спрей с магнезий, да видя дали ще има някаква разлика, вечер се събуждам с крампи и много ме боли тазобедрената става, чак се будя от болка, дори възглавницата не помага вече... имам някакъв далечен спомен че със синът ми беше така ама в доста по-късен етап 😬
И аз съм с болки в тазобедрените стави и то от около две седмици, при мен е от лежането на една страна,при мен също възгланицата вече не помага. И на мен ми се стори рано за такива болки,но пък като се има впредвид,че доста лежа от самото начало.Аз имам магнезиев гел,но не бях сигурна дали мога да го ползвам.

# 492
  • София
Loli_90, приемай си всичко. Организмът има определен лимит на усвояване. Освен това мултивитамините имат ниско съдържание на много витами. И не на последно място желязото се влияе от мого фактори - например добре е да е далеч от кафе и млечни, и да се консумира с вит Ц (какъвто има в Билковата Кръв). Аз го пия след вечеря преди да легна. И аз като Петя, приемам много витамини отделно + мултивитамини.

# 493
аз не ползвам фейсбук и тук ще ми е единствената група, та дано сме по-активни да има какво да чета. За пръв път от мн време насам излезнах на разходка в обедната. Работя от вкъщи и обикновено следобед мн ми се спи...и дори и да тренирам сутрин, не е същото като да се разходиш на въздух.
За втората фетална, кога ви препоръчах?а да я нсрочите. На мен ми казаха 20а, което ми се струва рано..или

# 494
  • София
На мен ми казаха между 20 и 22, и моята ще е в края на 20.

Общи условия

Активация на акаунт