💄Новите ни козметични похождения - 92

• 90 913
  • 731
  •   1
Отговори
# 300
Боя за коса в цвят 5.00 🌸🌸🌸
Дано да ми хареса, защото само положителни мнение прочетох за боята.

# 301
  • Асеновград

Първите ми впечетления са че много добре хидратира, перфектен за моята много суха кожа на тялото, но оставя съвсем леко филм върху кожата, за лятото няма да е много подходящ, но за зимата е перфектен, дори сега пролетта ще го ползвам. Не лепне по неприятен начин а все едно току що сте се намазали с крем и още не е попил. Кожата се усеща постоянно хидратирана.

И две балсамчета за устни от дм с 50-ти фактор, но имат цвят и не ми харесва особенно този цвят, иначе се усеща много добре на устните, и ухае добре.

Има лек перлен/блестящ оттенък на устните който не съм сигурна дали ми харесва.

# 302
# 303
От L'Erbolario: дифузер за стая (парфюмът с този аромат е прекрасен също, за любителите на портокали❤️), душ гел и парфюм Ambraliquida ( страшно ми хареса този аромат!!!), и дезодорант (не съм ползвала техни досега, та ми е интересно каква работа вършат) .

Мини аромат Bouqet d'Oro (много близък до Hypnotic Poison Dior!) с подарък лента за коса. И ароматизирана блестяща пудра за тяло от същата серия. За лято и голи крака ще е супер, a и ми хареса ретро пулверозаторчето, не че имам навик да се разхождам посипана с брокат по принцип😆

Ето така изглежда на кожа, като прах се разпръсква, може да се разнесе:

И безплатните мостри към поръчката, този път бяха в малка кутийка сложени:

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 16:25 от tuali

# 304
  • София
Поредното в 01 цвят

# 305
Голям урожай в събота. Dior Forever фон дьо тен плюс пак техен гланц за устни в най-неутралния розов цвят, съвсем естествен, но малко пипнат вид придава на устните. Основа за грим от Laura Mercier плюс нов Бютиблендер.
Good Genes на Sunday Riley, отдавна исках да пробвам, прави кожата изключително мека и нежна, доволна съм. Кърпичките на доктор Денис Грос за ексфолиация и за разкош една спирала от NARS. Пролет иде!

# 306

Много смотана снимка, но на светлината днес толкова.
Червилото е P for potent, сенките I like 2 watch и молива за устни edge to edge.

# 307
  • Стара Загора
От Douglas & Beauty Zone !

# 308
  • Варна/Амстердам
Вечни мои любимци, които наскоро поднових.

# 309
# 310
# 311
# 312
  • Варна

Моите нови съкровища, които пристигнаха тази сутрин от абонаментна кутия в Pick N Dazzle. Крио гела на любимите ми Bottega di Lungavita, околочен крем и бустер на българската марка Pearls&Bubbles cosmetics. Мъжки измивен продукт за лице и тяло 200мл, крем за лице 50мл и пилинг маската в р-р от 15мл. на Ecooking+мостричка на крем за лице на марката. Душ гел без сапун и лосион за тяло в р-р от по 50мл. на Treets Traditions+ мострчка на боди крема, към моя любим душ гел на марката. Heart Heart Heart Поръчах си нов по-голям скрин, че... Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 20:53 от Real Fantasy

# 313
# 314
Има лека покривност, мирише приятно и кожата изглежда свежа с него. Единствен минус е 2-та цвята в които го предлагат - light и medium.

Общи условия

Активация на акаунт