В ОКТОМВРИйското човече, сърчицето тупка вече! - Тема 4

• 28 139
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Много тъжно ми става, че някой момичета са подложени на такова отношение и то точно по време на бременност, аз в момента без подкрепата и грижите на приятеля ми няма да се справя, признавам си. Няма да повтарям и аз думите на другите момичета,много са прави и се радвам, че всички разсъждаваме така , никоя жена не заслужава това, напротив! Респект, Боби за силата да вземеш решение да се изнесеш, винаги поставяй себе си и бебето на първо място.
И извън темата, днес лекаря ми видя изследванията по Вайбър, понеже съм чак на 15 на преглед, а до сега беше в отпуск. Каза, че кетотелата в урината не били страшни, всичко друго било ок, само за гъбичките ми назначи лечение. Много се чудя, какво да правя в 10 седмица съм, знам че преди 3 4 месец, не е ок да се лекуват имала съм и преди гъбички, но сега ме е страх. Фармацевт съм, знам че това което ми изписа става за бременни, но съм си паника. Някоя от вас при предна бременност имала ли е проблем с тези гадини и как процедираха вашите лекари?
Хм нещо не се получи от първият път, та току що се връщам от преглед и аз се оказа, че съм с гъбички. Гениколожката ми каза, че ще ги лекуваме след 16 седмица. За сега ако изпитам някакво неразположение(като сърбеж например) да си правя отвара с тетера(смрадлика) и да се подмивам. Но нищо вагинално преди 16тата седмцица.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 15:45 от Paia4eto0130

# 406
Здравейте! Чета ви от самото начало, но имах проблем с активирането на профила. Утре ставам на 37 г., имам дъщеря, която вдругиден става на 3 години,  втора бременност. Термин 21.10. Предстой ми след 10 дни БХС във Фемина.
За Ковид ваксините съм и ще се ваксинирам при първи възможен достъп до РНК ваксина, надявам се до края на април да стане. Спряла съм детето от градина докато дойде този момент, което много тежи и на двете ни.
Една мама се колебаеше дали да ражда в Св. Лазар заради лекаря си... аз съм в същата дилема. Преди 3 години раждах в Щерев при д-р Угрински. Случайно попаднах на него, голям професионалист, но сега е в Св. Лазар. Малко по-скъпо е от другите болници, а имам и позната, която работи в Надежда и много ме уговаря за там. Има още време, но се чувствам по-сигурна, когато имам някаква идея какво предстои.
Относно количката, продавам моята Cybex Priam серия KOI, защото се преместихме в къща, до която има много стъпала, а вътре са 3 етажа и не мога да я мъкна по стълбите с бебето. Първото ми дете спеше в нея през деня и знам, че няма как да стои само долу. Тежи 12 кг, но се усеща само при носене( казвам го, защото я сравнихте с тежките колички). На равно може да я бутате с кутре докато детето е вътре. Общо взето качеството си е качество, неслучайно струва толкова. Нова или втора ръка, няма да сбъркате с нея. С мъка ще се разделя с нея, но оставам вярна на марката. Ще взема Cybex Melio. Тежи 6 кг и се сгъва много компактно, тъй като ще я ползвам основно за приспиване вкъщи и като я кача в колата и газ към някой парк или мол.

# 407
И аз имам гъбички.Слагала съм глобули Полижинакс 6 броя, преди да разбера, че съм бременна, по предписание на репродуктивния АГ.Сега Вецев ми каза,че със сигурност не сме ги излекували с това(и сама го усещам) и ще ги лекуваме на по-късен етап.Също, че не е драма , че съм слагала глобулите.И да беше нямам машина за връщане на времето, така че няма да го мисля😒

# 408
  • София/Севлиево
Аз попитах днес доктор Станулов какво мисли за ваксината за Ковид и бременност.Беше категоричен,че не трябва да си слагам.Утре ще попитам и доктор Вецев какво му е мнението.

# 409
И мен много ме е шубе от ваксината, но всички около нас са тежко болни (и в болница) и ме е страх, че няма да успея да се опазя до октомври, а заразя ли се... с този занижен имунитет по време на бременността не знам какво ще правя. Всеки ден го мисля, чакам да дойдат и РНК ваксини...

# 410
Момичета мина и моя преглед днес бебчо е наред вече се движи даже с +2дни и на 9ти април съм на БХС а чак в 20та седмица на ФМ малко странно ми стана защото с сина ми бяха и 2те в 12та седмица но явно при всеки доктор е различно .

# 411
Историята с количката....цирк Joy
Шаси с двата коша бяха обявени на цена от 1500лв,което спрямо нова е доста изгодно.
Та отиваме ние на среща с мацката и виждам нещо съвсем различно от това,което снощи получих във вайбър.Самото шаси под всякаква критика,цялото одрано и все едно залято с нещо,защото на едно място лака беше изтъркан.
Моят приятел и предложи да вземем двата коша за 800лв,но девойката заяви, че не била балък,явно си мисли,че ние сме.Joy
Както и да е,аз страшно се ядосах, той се смя и в крайна сметка ме укроти с бургери и картофки.
Не мога да разбера как може да има такива търговци...праща ми снимки на почти чисто нова количка, а реално с тази все едно се е блъскала някъде...

# 412
Палдора не се ядосвах,не е била твоята ♥️ важното е всичко да е 6 количка ще се намери 😍,даже ще попитам една приятелка мисля,че беше си поръчала от английски сайт на много прилична цена 🤩

# 413
  • София/Севлиево
Палдора,т.к.написа каква точно е количката ,днес във ОЛХ я видях да се продава в Петрич за 500 лв.Изглеждаше добре,но само с един кош.

# 414
  • омъжена
Да и според мен . Той ме те заслужава нито теб нито бебенцето. Най важно е да сте здрави вие. Ние жените не сме слугини това трябва да е работа на цялото семейство. Въпреки,че и моя не чисти само готви у нас,когато пожелае или го помоля. И не те заслужава живота продължава мъже много майката е една такаче. Ще си намериш друг след време и ще си щастлива. Горе главата и се расейвай с нещо

# 415
Боби, браво за постъпката! Никога не се събирай повече с този човек, направи семейство с друг, който си заслужава. По-добре сама, но спокоен и щастлив живот за теб и детето, отколкото тормоз и мъки. Лека бременност ти желая, наслади се напълно на този период и не гледай назад. Възхищавам се на смели жени, всички трябва да са такива, а не да търпят тормоз уж за добро.

# 416
  • София
Боби, трудно мога да кажа нещо повече от момичетата, но все пак ще се разпиша.

Първо, нито за секунда не се съмнявай, че си взела правилното решение. Такъв мъж не само, че не може да ти даде нещо, а напротив - може само да ти отнеме.
Второ, искрено вярвам, че най-доброто предстои! Heart Колкото и невероятно да звучи в момента, може би.
Трето, женската сила е неподозирана. Вярвай в това.

Ние сме тук за кураж, подкрепа, хейт- от каквото имаш нужда. BlushHeart Eyes

# 417
Здравейте момичета! Да отчета днешния преглед. Бебето отговаря на 11гс и 3дни. Много мурдаше, ама направо акробат 😂 Чак ми стана смешно, защото до сега такова нещо не бях виждала, а не е като да не съм виждала бебета 😂 Всичко е наред с изключение на едно леко отлепяне, което се видя. Изписа ми Дуфастон 3х1 за две седмици. Каза, че не е притеснително, но като расте още и може да се получи прокървяване, затова иска да се застрахова. Назначи ми изследвания ПКК, урина, влагалище секрет.
За момичетата, които искаха инфо за Селена. БХС е 77лв. Аз се следя при д-р Светлана Петрова и при нея ще си правя и изследването. На 12.04 ще го правим, тя ми обясни че БХС и ранната ФМ се прави наведнъж. Та 77 лв., а утре ще допълня колко съм платила за изследванията, като тя иска да са в лаборатория Селена. А малко промених е датата на термина за 20.10.

# 418
  • au bout du monde
Историята с количката....цирк Joy
Шаси с двата коша бяха обявени на цена от 1500лв,което спрямо нова е доста изгодно.
Та отиваме ние на среща с мацката и виждам нещо съвсем различно от това,което снощи получих във вайбър.Самото шаси под всякаква критика,цялото одрано и все едно залято с нещо,защото на едно място лака беше изтъркан.
Моят приятел и предложи да вземем двата коша за 800лв,но девойката заяви, че не била балък,явно си мисли,че ние сме.Joy
Както и да е,аз страшно се ядосах, той се смя и в крайна сметка ме укроти с бургери и картофки.
Не мога да разбера как може да има такива търговци...праща ми снимки на почти чисто нова количка, а реално с тази все едно се е блъскала някъде...

Погледни из английските сайтове. Понякога има намаления и може да я намериш на добра цена, дори и с доставката пак излиза по-евтино.

# 419
  • София
Мога ли да изпия втори парацeтамол при главоболие ,сутринта пих един ?

Общи условия

Активация на акаунт