КАУФЛАНД - тема 48

• 74 813
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Започва много да ми харесва да пазарувам късно вечер... сварих зелен лук по 9 стотинки и грабих ли, грабих... все едно роднините от село са носили армагани от градината. Идеално се получи, тъкмо ми свърши лукът от предишната промоция. 😁
Другото беше скромно - два пакета спанак по 50 стотинки, две връзки пресен чесън по 33, лимони по 75 стотинки килограма и сиврия на 1,68. А, и едни шоколадови стафиди за душата.
Търсих още и яйца, но нямаше намалени, излизаха все по 30 стотинки бройката, освен корите с бели яйца, на които им изтича срокът след два дни. Докато не ги разкарат, явно няма да намалят другите. Не взех - все пак 20 връзки лук може и да сготвя за две седмици, обаче 20 яйца за два дни не мога да изплюскам. 😂
Да видим утре какво ще се пазарува следващата седмица.

# 361
  • оттам, откъдето започва България
Дидичка, при нас връзка лук беше по 0.05 лв. Ягоди по 1 лв. - 0.250 г., а 1 кг. по 1,75 лв.
Морковите по 0.29 лв. Розови домати по 1,60 лв. Къдрава салата 0.39 лв. Имаше и много намалени подправки.
От хлебните взех само 2 бр. закуски с кленов сироп за ММ на 0,36 лв.

При нас е тази кафемашината, тази вечер е снимана:
Скрит текст:

# 362
Айко е другата седмица

# 363
Някой да има под ръка да сподели брошурата 50% или линк към такава в някой сайт. Още не се е появила на фирменият сайт и на някой места по кварталите. Пристигат обикнвенно събота към обед по нашите ширини. Пусто аз сколасвам към 9 сутринта и сядам с кафето само на една брошура и трябва да правя второ кафе като се появи 50% Wink Wink Wink

# 364
# 365
# 366
За мен, гледам, яйца ще пуснат.
Ще взема още масло, набор за супа, филаделфия, доместос и ако успея да се вредя в събота - едно вино 5л, че ми свърши виното за готвене.

# 367
  • Пловдив
Ходих бързо за спагети...Мелисата нали са намалени. Моите само таквиз одобряват Simple Smile

# 368
Здравейте. Видях че другата седмица ще има мултикукър Crown. Някой има ли го от предишните пускания, моля за мнение.

# 369
  • Варна
Аз пък се чудя на сешоара Айко. Не е особено мощен, за сравнение моят от Лидл е 2200 Вт, а този само 1600 Вт.
Но пък ми трябва най-вече заради приставката дифузер, която ако я купя отнякъде отделно, пак ще е на тези пари. Grinning

# 370
Мнение за блутут слушалките? Трябват ми основно за разговори.

# 371
Мнение за блутут слушалките? Трябват ми основно за разговори.
Тези за разговори? Объркал си "превоза". Пише си микрофон, а не 2ва мирофона и подтискане на страничните шумове. Приготви едни 50 лева и се разходи по китайските сайтове. Тука 100-150 лева. Последното дето видях що годе беше на Метро "младежките" сайоми и те бяха само в брошурата, но в магазините не се появиха.

# 372
Здравейте!
Може ли отзив за кафе машината на AYCO, ако някой я е закупил предния път? Аз тогава не можах да я взема и съжалявах, та да попитам за мнения, да знам дали да отивам утре.

# 373
Точно я обсъдихме.

# 374
О, благодаря! Ще погледна назад, извинявам се в такъв случай.

Общи условия

Активация на акаунт