КАУФЛАНД - тема 48

• 74 812
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • София
И аз се точех на мидите, но като отидох имаше някакви 5-6 останали бройки 😁😒 Във Фантастико има разкошни миди, но не ми се разкарваше и до там.
Cuckoo, знам, че е по-зле от Ариел, но и цената му е три пъти по-ниска и нещо се изнервих, че последния Ариел беше ужасен, нищо че е доста скъп и реших сега да пробвам нещо евтино. Може пък да оценя Ариела след Рекса, не знам вече с тези прахове..

# 391
За мен решението е различни препарати за различните дрехи, няма как с един универсален за всичко да съм доволна. Да, налага се да имам цял шкаф козметика за пране, но това не ме натоварва, напротив, радвам се на доброто състояние на дрехите.

# 392
Рекс парфюм, розовия, да знаете, че повече се пени.
Бях купила за майка ми, доста отдавна, но сега му дойде редът. Прах кувертюра за спалня, имаше останала пяна като отворих пералнята.
Сега пак е на промоция.

# 393
  • София
Аз за бели дрехи си имам идеален гел за пране и до сега не съм имала гаф, ама пусто цветно все кусури намирам.

# 394
Какво ще кажете за намалените с 50% тигани на Брио?
Аз имам от една тяхна серия с метални дръжки, който използвах и за запичане във фурната, но мисля че точно това му прецака покритието.

# 395
Започна да лепи ли, Леми? При мен по ръбовете е олющен, но самото покритие в контакт с храната още е добре. Във фурна не съм го ползвала. Говоря за серия Металика, тези сега не ги знам как се държат.

# 396
  • София
На Брио съм купувала тиган за палачинки преди около 3 години и като че напоследък покритието избледня, черното придоби един кафеникав оттенък.

# 397
Аз имам от тези с каменното покритие и кафявите дръжки, доволна съм.
Моят е голям, 28 см, и ми идва тежък, затова го ползвам по-рядко. Имам го от около две години някъде, не е мръднал.
И моят за палачинки потъмня, но не мога да си спомня каква марка беше, може и да не е Брио. Имам го от 7-8 години вече.

Последна редакция: ср, 12 май 2021, 10:03 от Дидичка

# 398
Соул, дъното взе да покафенява, прилича ми на изгоряло от по-продължително стоене на висока температура, и накрая започна и да лепи. Но аз го прецаках, защото съм пекла неколкократно наденица, която не покрива плътно дъното.

# 399
Аз винаги пека без да покривам изцяло дъното, тиганът е от най-големите.

# 400
  • Пловдив
И на моя уок е потъмняло, но го ползвам само за пържене на картофи.
Другият с бялото покритие е за коша.

# 401
А тавите на Брио как са, вчера ги гледах двете правоъгълни с разлика от 10лв, по-скъпата беше грапава и стои като прашна, а другата е гладка и ламаринена.

# 402
Някой с отзиви за апарата за кръвно от брошурата.

# 403
Когато започнах да вдигам кръвно  си купих автоматичен, понеже нямах ухо за тези обикновените-сега събира прах някъде по шкафовете. Дават разлика в измерванията двата. По- трудния начин го разбрах , след като взех по- висока доза хапче и колабирах. Купих обикновен и с повечко тренировки се научих да се справям и се чуствам по- спокойна с резултата от обикновения . А и като се замисли човек защо лекарите ползват само такива с помоа и стетоскоп?!

# 404
А тавите на Брио как са, вчера ги гледах двете правоъгълни с разлика от 10лв, по-скъпата беше грапава и стои като прашна, а другата е гладка и ламаринена.
Вземи грапавата, имам от години, не са мръднали.

Общи условия

Активация на акаунт