КАУФЛАНД - тема 48

• 74 803
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Някой с отзиви за апарата за кръвно от брошурата.

Не съм доволна, утре ще го връщам.
Сама не мога да го стегна добре, изкарва ме с много високо кръвно 200 - 220. А с другия за китката съм стигала до 130.

# 406
Взехме кафе машина , дано е хубава.
Пробвахте ли я вече, мнение?

# 407
  • оттам, откъдето започва България
Аз за бели дрехи си имам идеален гел за пране и до сега не съм имала гаф, ама пусто цветно все кусури намирам.
Рекс гел за цветно при мен си пере доста прилично, независимо от много негативни мнения. Лично аз дълго време го ползвах.
В последно време предпочитам прахообразен прах за цветно - за цветни/черни дрехи, и течен прах (гел) - за по-деликатното цветно пране.
При бялото - задължително прахообразен прах за бяло.

# 408
Страхотен каймак прави! И ние я взехме в понеделник, по страхотните отзиви от темата.

# 409
Страхотен каймак прави! И ние я взехме в понеделник, по страхотните отзиви от темата.
Майка ми каза, че наистина прави хубав каймак и е доволна

# 410
Супер е машината и за без пари. Единствено като дизайн е малко дървена за моя вкус, но не й се вглеждам толкова.

# 411
Взех я за вилата ни. На фона на кубинката е направо лукс Wink

# 412
  • Г. О.
Здравейте. Искам да върна електроуред, купуван преди 2 месеца. Не пазя кутията му, само касовата бележка. Дали ще има проблем?

# 413
Прескочих до К. само за ябълки. Бяха на 0.99 лв. Репички - 0.07 лв., копфсалата 0.18 лв., връзка моркови - 0,22 лв., люти чушки тарелка 200 г - 0.80 лв.
И много намаления на пекарната, но съм решила да огранича тестяното. Relaxed Ще се пасе. Laughing

НефертитиЯ, тук пише, че в срок до три месеца стоката се връща срещу представена касова бележка, не пише че трябва да е в опаковка.

# 414
Прескочих до К. само за ябълки. Бяха на 0.99 лв. Репички - 0.07 лв., копфсалата 0.18 лв., връзка моркови - 0,22 лв., люти чушки тарелка 200 г - 0.80 лв.
И много намаления на пекарната, но съм решила да огранича тестяното. Relaxed Ще се пасе.

В кой град се случва това намаление?

# 415
Предполагам навсякъде по това време -
Скрит текст:
Шумен
.

# 416
  • Г. О.
D&A, благодаря много!

# 417
НефертитиЯ, няма за какво да ми благодариш, аз съм забравила да сложа и линка към обещанието на Кауфланд (в Лесна замяна):  https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/uslugi/klientski-obeshtaniya.html  Simple Smile

# 418
  • Стара Загора
Мога ли да върна нехранителен продукт, купен от един магазин Кауфланд в друг?

# 419
Може.

Наистина на каса предупреждават да се пази и кутията за връщане. Аз си мисля, че и без кутия ще им се наложи да приемат, важното е касова бележка да има.

Общи условия

Активация на акаунт