КАУФЛАНД - тема 48

• 74 773
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Да ви кажа, за тези пари бих заложила на нещо, което ще е вечно, макар и без покритие:
http://www.chrom.bg/product/101/%D0%A2%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%BD% … %D0%B0-335-215-65

# 451
Соул, наистина ли, много мило 🤗💕
Известно време бяхме минали на онлайн пазаруване, и не влизах в темите за пазаруване, но вече започваме. Липсваха ми доста от лидълските продукти и цени : ))
От Металика имам само тиган аз, много съм доволна. Тавичките ми не зная от коя серия са, купувани са отдавна, но сега виждам, че се различават от вчерашният тиган. Пак са грапави, но са по-мазни на пипане от тигана.
Отляво е вчерашният тиган, отдясно е една от тавичките (в магазина ми се стори, че са от една серия но се вижда че има разлика).

Отзад е тигана Металика:

Cuckoo, тази стоманена тавичка ми вещае вечно търкане с тел на загорялото, точно от това искам да избягам : ))

Последна редакция: пт, 14 май 2021, 23:27 от Lemy

# 452
Леми тази в дясно май е от новата серия на мястото на металика. Другата е Стон, те едно, че са и грапави като мозайка, но и прашни ми се струват.

# 453
  • София
Cuckoo, тази стоманена тавичка ми вещае вечно търкане с тел на загорялото, точно от това искам да избягам : ))
Конкретно на Хром са по-дебели и в крайна сметка загорялото лесно се смъква след дълго накисване. Хората ги слагат и в миялна. Аз май съм повече фенка на Тефал, нищо че ги обявиха за вредни.

# 454
Леми тази в дясно май е от новата серия на мястото на металика.
И на мен така ми се струва, сигурно ще  е добра серия.

Тигана от ляво, който взех вчера и не съм доволна, е от тази серия, снимах си я за да не взимам повече 😎

# 455
Имах преди един тефал, пак купуван от Кауфланд, дъното му се изду нагоре, за първи път ми се случва такова нещо с тиган, а съм ползвала не до там квалитетни марки.

# 456
Купих и аз кафе машината преди два дни. Много съм доволна, прави страхотен каймак!
Забележките ми са в дизайна, в това, че малко по-силничко бучи и че не става да се пусне кафето в по-голяма (висока) чаша. Ама за толкова пари - толкова, идеална е даже за цената си.

# 457
Леми, а защо казваш не на тоз тиган.?

# 458
Тази сутрин писах в темата.

# 459
Да, върнах се сега и прочетох, защото имам същият, всъщност не знам дали е точно брио, но със същото покритие и р-р. Не помня и дали е от КФ, но съм много доволна.
Както и да е.

# 460
Ами то точно тези неща са важни. 😃 Ако искаш, погледни и ни кажи.

Леми, чакам те и в лидлската тема скоро значи. 🤗

# 461
Страшни сте! За един следобед и с няколко поста разрешихте загадката, обобщихте успешните и недотам успешните серии на Брио и дадохте други варианти. Огън мадами! Heart Eyes

Леми, ако знаеш как липсваш в лидлската тема 🤗..фантастични рецепти споделяше. 😻
Присъединявам се и аз към мнението на Соул. Simple Smile Вече няколко пъти те споменавахме из темата, Леми. Hug Ти покиха ли си? Smiley

# 462
Момичета кокичета, снощи не си бях у дома. Когато писах.
Погледнах, брио тиганът е като на Леми.
Имам и две тави и още един по-малък тиган и тенджера с такова покритие.
Обаче ги имам от близо година. Значи са развалили хубавото покритие или  такава серия, калпава са пуснали.
Къде е Киса, все пак е спец по тиганите! 🤗

# 463
# 464
Скрит текст:
Страшни сте! За един следобед и с няколко поста разрешихте загадката, обобщихте успешните и недотам успешните серии на Брио и дадохте други варианти. Огън мадами! Heart Eyes

Леми, ако знаеш как липсваш в лидлската тема 🤗..фантастични рецепти споделяше. 😻
Присъединявам се и аз към мнението на Соул. Simple Smile Вече няколко пъти те споменавахме из темата, Леми. Hug Ти покиха ли си? Smiley
Хаха, покихах, и ръцете ме посърбяваха за пазаруване 😁
Момичета, колко приятно ме изненадахте, страшно сте мили, благодаря ви 🤗 💗
И на мен ми липсваха темата и пазаруването, сега имам да наваксвам.

Последна редакция: сб, 15 май 2021, 09:50 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт