КАУФЛАНД - тема 48

• 74 747
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • оттам, откъдето започва България
Здравейте! Каква е политиката на Кауфланд за връщане на нехранителни стоки? Не намирам тази информация в сайта им, а пазарувам доста рядко и не съм запозната.

В Обещания към клиента: https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/uslugi/klientski-obeshtaniya.html

Пише го в Лесна замяна: "Без проблем ще заменим продукта или ще ви върнем парите срещу представяне на касова бележка."

# 526
Благодаря! Значи безпроблемно, като в Лидл. А какъв е срока за връщане?

# 527
  • оттам, откъдето започва България
Уж е 3 месеца, но аз съм връщала и след този срок. Пробвай.

# 528
Сутиените на банските с подплънки ли са? А тези в немския център?

# 529
  • In transit
mimeime, чак сега като каза забелязах и аз Simple Smile

# 530
Реших да се разходя до Кауфланд. Целият утрешен текстил изкаран! Но не в това е драмата. Само по 1 (!!!) бройка от цвят и номер. С други думи, взимам аз номер S и този, който ще отиде утре в 7:00 ч. в магазина за него ще си скубе косите и ще вдига скандали. Та сега ще бързам да меря и да върна, евентуално, още тази вечер. Но така или иначе ще бъдат спестени нервите само на 1 човек. Дали имат още в склада - дълбоко се съмнявам. Евентуално ако правят дозареждане.

# 531
  • СОФИЯ
soul81, щом си ходила, дали плажните кърпи от новата брошура са тънка хавлия или нормална дебелина? За тях, аутан, любимата ми риба фагри и разни други дреболии мисля да отида утре.

# 532
Добри са кърпите - нормална дебелина и 100% памук. Изненадах се, че летните дрехи не са чист памук, а с полиестер.

# 533
Соул, а банските бяха ли изкарали? Има ли подплънки на горнищата?

# 534
С тънки подплънки са.

# 535
Към 20:00 при нас текстилните  бяха изкарани също. Исках шарена рокля. Бяха само две шарени в размер Л. Черните бяха много повече, но бяха като избелели. Моделът е точно като на снимката. И на мен ми стои така.не знам дали няма леко да се свие. На пипане е като трикотаж. С щампа отгоре.
Сякаш горната част е леко умалена на фона на долната. Пише че Л е 44-46. Но бих Казала че горната част е по-скоро 42-44. Горната част ми беше екстра, долната широка, а аз съм с фигура бутилка. 180 см съм висока  и Л ми е точно до кокалчетата. Исках да взема М за ми е по-прибрана в долната част, но като приложих на себе си открих че щеше да ми е по-опъната на бюста. Нося сутиени 95 В или С според модела. Така че това е спецификата на роклята.

От банките за себе си гледах зеления. С изцяло подплатена чашка е, на долницата отзад в средата има шев който е набран...Измислица премислица е този шев и затова като цяло този вариант на бански не ми хареса. Другите Цветни въобще не погледнах заради връзките отстрани.

Хавлии бяха останали точно три. Явно народът беше наблегнал на тях.

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 09:51 от _re_ge

# 536
  • СОФИЯ
В Младост 3 преди малко имаше достатъчно бройки и размери от всички видове бански, също хавлии, рокли и гащеризони. Раираните бански с връзки на долнището не са с реални такива, в смисъл да ги стягаш според размера си, а за само да се вържат за ефект. От роклите преобладаваха черните. Взех шарена Л, действително е много голям размер 44/46 както е написано, но няма да връщам. Дълга е да земи при моите 177 см. В бюста ми е леко широка, но не фатално при сутиен 80-85 С. Ще видя как ще е след прането, дължината може да се регулира леко с повдигане на връзката, която стяга под бюста. Горнищата на банските са с кофти закопчалка отзад, няма две пластмасови части, а една която се пъха в плата. За толко пари обаче без претенции, все ще изкарат половин сезон.

# 537
Дрехите на Кауфланд са уголемени. Аз си взех гащеризон в размер M и ми е доста широк. Още се чудя на роклите. Иначе се заредих с чушки Сиврия, ананас, пъстърва ...Една от служителките ми каза, че още снощи са разграбили повечето дрехи и бански.

# 538
Взех сивата рокля размер Ел. Доста е голяма и дълга. Висока съм 176 см и ми е до земята. Широка ми е леко, но ще я оставя, приятна материя е и е удобна.

# 539
Гуменките отговарят ли си на номерата?

Общи условия

Активация на акаунт