КАУФЛАНД - тема 48

• 74 739
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • СОФИЯ
Плажната хавлия от тази седмица след пране. Кофти.

# 556
  • София
Вчера ходих за зеле, че ми се е прияло, ама нямаше. Днес някой да е забелязал, дали са заредили?
По-конкретно за К. Банишора питам, но вероятно има или няма зареждане в цялата верига.

# 557
Аз бих я върнала тази плажна кърпа. Моята е от другия вид, с портокалите. Още не съм я изпрала, но пуснат ли цветовете, заминава си.

# 558
Подобна кърпа подариха на детето рекламна преди 2г. Мнооого се скубе и без сушилня. Така стои прибрана.

# 559
  • СОФИЯ
То луд умора няма. Преди малко купих тази, имаше останали и няма тъмно синьо. Мога да върна другата с днешната бележка. То това разтечено тъмно синьо ще пуска и по тяло, и по светли бански. Става за басейна на вилата, но въпреки ниската цена ме е яд. А домочадието я обяви за гейска още като видяха десена на райета.

# 560
Плажната хавлия от тази седмица след пране. Кофти.
Връщай им я.

# 561
Ех, _re_ge, _re_ge, да си жива и здрава дъъълги години и само най-хубавите сутиени да носиш! След като ме инфлуенсна за онези през март, които ти си взе, само чаках сгоден случай. Е, днес случаят беше толкоз' сгоден, че чак по-сгоден от на сгоден циганин брат му. Joy Закупих си тази красотичка в скрития текст, която вече ще наричам "Меракът на бюстабанлийката", с толкова положително преживяване, че няма как да не споделя просто. Smiley

Забелязах го първо със зорко око и бял етикет с цена 10,99 лв. и си викам: "Абе, не са много пари за сутиен това, па макар и обикновеничък от супера, а и _re_ge похвали подобни... Абе ще го взема." После забелязах, че са два типа, като този, който аз взех, е БЕЗ банели! Е, няма такъв кеф! Innocent Ненавиждам ц*цоени по принцип аз, а особено мразя тия метални части за китайски мъчения, ама не върви с тънките дрешки вече да размятам з*рна по улиците.

Метнах го с плонж в количката и се насочих към скенера да проверя една друга магария колко струва. Скенерът работеше толкова гладко, че се позабавлявах да сканирам и някои други неща, та цъкнах и "Меракът" пътьом. Излезе цена пет лева. ПЕТ лева, хора! Доживях и аз да видя добро намаление в нашия филиал, та даже не и точно да го видя, ами да ме чукне по челото като изненада. Smiley

Максимален кеф ми донесе днес ходенето в Кауфланд. Simple Smile Пожелавам на всички добри находки! Hug
Скрит текст:

# 562
  • При елфите ...
Има ли в К. бадемово и кокосово брашно... ако да, къде да ги търся и ако може картинки на брашната за улеснение... Wink

# 563
Кокосово има на щанда със здравословните храни, на dragon, ако не се лъжа в момента даже е намалено.
Бадемовото стои накъде около добавките за печене. Последно го гледах при пълнозърнестите брашна. Марката не помня, може би на Атани да беше. Прозрачно пликче.

# 564
  • При елфите ...
Кокосово има на щанда със здравословните храни, на dragon, ако не се лъжа в момента даже е намалено.
Бадемовото стои накъде около добавките за печене. Последно го гледах при пълнозърнестите брашна. Марката не помня, може би на Атани да беше. Прозрачно пликче.
Много благодаря... Simple Smile

# 565
Contempladora, вие хубаво се инфлуенсвате с Регето, а не мислите, че сега и аз трябва да се тътря до Кауфланд, да търся този сутиен. 🤪
Много мразя да ме ръбят банели, и от години все без купувам, но напоследък трудно попадам на удобни и от тях.

# 566
Голямо ядене на краставици е падало днес при нас, утре ще търся отново.

# 567
  • Варна
Да похваля ягодите от вчера на 1.99 много сладки, май ще отида за още ако са останали. 😊

# 568
Да похваля ягодите от вчера на 1.99 много сладки, май ще отида за още ако са останали. 😊
Български ли са ягодките, че нищо не пише в брошурата. Simple Smile

# 569
  • Варна
Конти май не са, защото имаше друг етикет за по-скъпи, на които пишеше произход България. Честно да си призная не обърнах внимание откъде са.

Общи условия

Активация на акаунт