КАУФЛАНД - тема 48

• 74 809
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Мнение за прахосмукачката Айко с воден филтър(700 вата) търся.
С воден филтър май е по-добре от хартиен понеже не се купуват филтри.

# 376
  • Стара Загора
Сутринта при нас имаше голям интерес за якетата. Мъжките къси чорапи от каталога въобще не ги намерих. Възглавниците не ми допаднаха.

# 377
Взех аз от чорапите. Честно казано не са нещо уау. За толкова пари, толкова. Взех сладко от бели череши. Като сладко е супер, но нещо плодът не ми хареса. И домашна юфка си взех на "Брей". Вкъщи установих, че пакетът вътре е скъсан и то умишлено. Навън опаковката беше изрядна. Явно на поточната линия им е било скучно. :Х

# 378
Взехме кафе машина , дано е хубава.

# 379
Рехави изглеждат чорапите, предишните им модели подобни бяха по-добри.

# 380
Какви якета има?
Сутринта влязох транзит, само каквото ми трябваше, друго не гледах.

# 381
Пролетни, тънки, махат им се ръкавите.

# 382
Комплекта Тефал с дръжката - с многото тави някой случайно да го видя? Че при нас имаше само с 2 тави за 60 лв

# 383
  • София
Ходих днес в Кауфланд на пазар и съм предоволна. Не бях ходила от месеци и аз не знам защо. Взех си прясна ципура, скумрия, много са вкусни. Ягодки български в едни малки тарелки супер ароматни и вкусни, личи си че са истински. Една роза в саксия си грабнах намалена, Лаваца Роса и напълних количката до горе. Накрая 111 лв сметка, направо не ми се вярваше, очаквах да е по-скоро към 180, приятно ми стана 😃 И някакъв гел за пране взех Рекс, никога не съм го ползвала, ама нещо се ядосах на предишния ми Ариел и го грабнах в някакъв изблик, ще видим дали сгреших. Но наистина толкова вкусни ягодки не съм яла от магазин. Имаше два вида, едните бяха в голяма тарелка и бяха намалени, всички грабеха от тях, но видях тези малките, че са тукашни и взех тях.
Имаше навалица на някакви стълби.

# 384
Някой с отзиви за фритюрника и скарата с незалепващо покритие? Отдавна им се точа, но не знам дали си заслужават.

# 385
  • София
Фритюрника е добър но за 3 членно семейство

# 386
  • София
Мнение за прахосмукачката Айко с воден филтър(700 вата) търся.
С воден филтър май е по-добре от хартиен понеже не се купуват филтри.
Не мога да кажа за конкретната марка, но ето моят опит с воден филтър.
Имам от 10+ години Зелмер Акуарио 815...нещо такова е конкретния модел. Освен че е обемна и тежка - има 2 контейнера (за сухо и мокро), които си заемат доста място. С водния изобщо не дърпа така добре, както с торбичка. А е мощна по принцип, но не знам точно колко всмукателна мощност. Та отдавна не чистя с мокрото, иначе казват, че озонира въздуха. Но може би не ми вършеше работа с килимите, а вече нямам такива, само ламинат и плочки.
Не гледай само ватове, а всмукателна мощност, тя е нещо различно. https://www.technomarket.bg/syveti/kak-da-izbera-prahosmukachka
И някакъв гел за пране взех Рекс, никога не съм го ползвала, ама нещо се ядосах на предишния ми Ариел и го грабнах в някакъв изблик, ще видим дали сгреших.
Рекс е от класата на Бонукс, сещам се за едни техни малоумни реклами. Мисля, че е по-зле от Ариел, дори и второкласен.

Аз пък да попитам за мелачката за месо - смятате ли, че става

Последна редакция: вт, 11 май 2021, 13:30 от Cuckoo

# 387
  • В градината...
Два дни по ред ходя за пресни миди и филе от сьомгова пъстърва. Днес реших да пиша на фирмата - отговориха ми - за нашия град офертата не важи. Разочарована съм.

# 388
Перуника, имате ли обособен рибен щанд?
Ако не, няма да важат такива оферти.
И аз търсех миди преди време, така ми обясниха.

# 389
  • В градината...
Нямаме, но имаме охладена риба. По принцип има други риби. В момента има скариди, вчера имаше дори пресни, не бланширани /е, размразени са/. Има ципура, пъстърва.

Общи условия

Активация на акаунт