КАУФЛАНД - тема 48

• 74 782
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • оттам, откъдето започва България
Доста неща имаме купени от Кауфланд, но на каса ни казваха само да пазим касовия бон, за да може да се ползва гаранцията.
НефертитиЯ, след като минеш през Кауфланд, моля те, сподели как са се развили нещата. Simple Smile

# 421
Прескочих до К. само за ябълки. Бяха на 0.99 лв. Репички - 0.07 лв., копфсалата 0.18 лв., връзка моркови - 0,22 лв., люти чушки тарелка 200 г - 0.80 лв.
И много намаления на пекарната, но съм решила да огранича тестяното. Relaxed Ще се пасе. Laughing
В София май няма такива намаления.
Моя близка в провинцията редовно пазарува размични стоки с 60%, 80% намаление.
В София няма такива намаления.

# 422
  • София

Някой да има отзиви за пилешката кайма? Все я гледам, ама не знам дали си струва.

Каймата по мое мнение е много добра за хора, които харесват сухо бяло месо. Не е овкусена и е подходяща и за домашни любимци. Аз купувам редовно от нея.
От както ви прочетох я търся тази пилешка кайма, но не я намирам. Всеки път питам и служителите, казват, че не са виждали такова нещо... Къде да гледам?

# 423
Коя е тази кайма? От стара брошура е, не откривам за коя марка става въпрос, а и на мен ми трябва точно това, което пише, че е - с по-малко мазнини.

# 424
Марката със сигурносн е Cocorico. Така и не я потърсих. Би трябвало да е във фризерите с месо. Малко над 5лв./кг беше на промоция, та не очаквам да е охладена.

# 425
Ооо, на Кокорико купуваме охладено месо в тарелки и много ни харесва. Напълно вероятно и каймата да е добра. Благодаря!

# 426
Коя е тази кайма? От стара брошура е, не откривам за коя марка става въпрос, а и на мен ми трябва точно това, което пише, че е - с по-малко мазнини.

Във витрината с пресни пилешки продукти стои, пакетирана в тарелки.
Мисля, че марката е румънска - Cocorico или нещо подобно.
Пише, че е приготвена от пил. филе. При готвене наистина не отделя никаква мазнина и съм склонна да
им вярвам.

# 427
Аз взех тиган вчера, и съм разочарована. Пържих някакви бургери (или нещо подобно)пак от Кауфланд, и едвам изчистих тигана, и то след накисване, така беше залепнало. Или са развалили качеството, или тази серия нещо не е ок.

# 428
Прави ли омазняване преди първо ползване? Май беше посочено на етикета с инструкциите. Също е добре тези тигани да се нагряват плавно, не шоково. (Аз вече не го спазвам, май съм прежалила тигана. 🤐)

# 429
Измих го, сложих олио при пърженето, пържих както с другите до сега....
Предишният ми беше от серията Металика, май ще я чакам пак нея.

# 430
Може.

Наистина на каса предупреждават да се пази и кутията за връщане. Аз си мисля, че и без кутия ще им се наложи да приемат, важното е касова бележка да има.

С тия кутии - аман! То трябва да имам още един апартамент само за кутии от покупки на разни неща! Satisfied

# 431
Ооо, връщай им го. И аз съм с Металика, вече споменах май. Дори капка мазнина не слагам. И не само на месо (то си има), но и на яйца, примерно.

Това с кутиите е нелепо. Казват го на каса при нас, но не знам да има такова законово изискване.

# 432
Звъннах до Вертекс (те зареждат кауфланд с Брио и там почти всички сервизи посуда) да ги питам дали имат серията Металика, но я нямат, в интернет също е изчерпана исках да си взема правоъгълна тавичка. Да не би да е спряна, може ли и някой друг да се поразрови из нета да проверим дали е така.

https://www.emag.bg/tava-brio-metallica-pravoygylna-35-5h24-8h6- … 816/pd/D36FC8BBM/

# 433
Здравейте, някой от вас има ли впечатления с аспиратора, който се предлага тази седмица за 60лева на марката Muhler модел AMK-400? За тези пари с всмуквателна сила от 450/м3 ми се струва много добра оферта.

# 434
...може ли и някой друг да се поразрови из нета да проверим дали е така...
Абсолютно нищо адекватно не можах да намеря за тази марка, дори кой я произвежда, пък камо ли информация за спиране/промяна на сериите им... Astonished Дано друг да има по-добър успех в това начинание...

Общи условия

Активация на акаунт