КАУФЛАНД - тема 48

• 74 809
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Contempladora, тя марката си е made in China, но никъде не виждам пълен асортимент или това, което търся, навсякъде е out of stock.

# 436
Значи трябва да чакаме ново зареждане от China. 🧐

# 437
И аз чакам серията в Кауфланд, но може би почти година не я зареждат, въртят другите серии. Има основание да се подозира, че серията е спряна. Не съм търсила, ще погледна през уикенда.

# 438
Директно звъннах на Вертекс да ги питам, нямат я вече тази серия, а знам, че те зареждат кауфланд, тъй като на место при тях съм засичала  управителя на нашия филиал да уговаря доставка и товариха посуда в огромни количества.

# 439
А казаха ли дали е спряна от производство? Ако се произвежда, могат да я заредят отново, очевидно беше сполучлива. И аз след препоръки взех нея.

# 440
Доста неща имаме купени от Кауфланд, но на каса ни казваха само да пазим касовия бон, за да може да се ползва гаранцията.
НефертитиЯ, след като минеш през Кауфланд, моля те, сподели как са се развили нещата. Simple Smile

Хващам се за този пост, за да коментирам.
За самата гаранция не трябват оригинални кутии. Но ако се връща, заради това че не го искаме, а не, че не работи, си трябва оригиналната кутия.

# 441
  • София
Здравейте, някой от вас има ли впечатления с аспиратора, който се предлага тази седмица за 60лева на марката Muhler модел AMK-400? За тези пари с всмуквателна сила от 450/м3 ми се струва много добра оферта.
Не звучи зле, обаче дали не бучи много на трета степен? Аз имам Фабер, нетелескопичен, някъде с такъв дебит и шумът на 3 е доста силен. Тръбата му е с диаметър поне 20 см, но пак казвам - не е телескопичен, от тях нямам представа.

# 442
А казаха ли дали е спряна от производство? Ако се произвежда, могат да я заредят отново, очевидно беше сполучлива. И аз след препоръки взех нея.

Не питах дали е спряна, но сега се връщам от близкия маркет за посуда и там открих последна бройка на тази тавичка от серията Металика, но на същото място беше наредена новата серия Mocca Marble edition. По размер материал, покритие е 1:1 с Металика, та подозирам, че са я заменили с нея. Соул, ако искаш звънни на Вертекс да ги питаш 039162188, че мен ме е срам вече, има една сопната лелка, която е все сърдита и има много работа за подробности да се обяснява.

# 443
Много хубава тавичка, какви пари е?
Такава ми трябва и на мен, вчера заедно с тигана взех и тавичка от тези с гладкото покритие от 6 лв, защото нямаш от грапавите, ще видим как ще е тя.

# 444
23 и нещо беше, а аз взех металиката (последна беше) нали казвате, че е проверено качеството. Мислех да вземам Стон грапавата, но когато започнахте да казвате, че залепват и се отказах. Тази е по-мазничка на пипане, но не и като тази от 6лв (боядисана тенекия тънка при това).

# 445
Ще потърся и онлайн да видим какво се случва с Металика.

Леми, ако знаеш как липсваш в лидлската тема 🤗..фантастични рецепти споделяше. 😻

# 446
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:

Не питах дали е спряна, но сега се връщам от близкия маркет за посуда и там открих последна бройка на тази тавичка от серията Металика, но на същото място беше наредена новата серия Mocca Marble edition. По размер материал, покритие е 1:1 с Металика, та подозирам, че са я заменили с нея. Соул, ако искаш звънни на Вертекс да ги питаш 039162188, че мен ме е срам вече, има една сопната лелка, която е все сърдита и има много работа за подробности да се обяснява.

Такива тавички купих на снахите и тази година направиха прекрасни козунаци.

Скрит текст:

# 447
  • На края на вселената!

Такива тавички купих на снахите и тази година направиха прекрасни козунаци.

Скрит текст:

Барем салфетки да бяхте дали, потекоха ми лиги Stuck Out Tongue

# 448
  • оттам, откъдето започва България
И моите текат, защото и аз не съм яла от тях. Worried

# 449
Еее, те козунаците са заради снахите, не заради тавичките. 😋 Даже не знам защо им е била хартия за печене, вероятно е нямало да залепнат..но за по-сигурно явно.

Общи условия

Активация на акаунт