НОЕМВРИйчета 2❤2❤ - ТЕМА 4

• 20 747
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
+1 за Ейнджъл бейби, много харесвам чувалчетата им, а и останах с впечатление, че са пичаги. Simple Smile

Момичета, вие сами ли излизате с бебоците на разходка или си имате компания от други майки?

Аз излизам с други майки(още 4 има около моята дата). Но много често Ема се буди и скорострелно ги изоставям 😢
Понякога предпочитам сама, че да съм сигурна, че определям темпото на движение и ще поспи. Самотно начинание е доста често...

# 286
На Angle baby чувалчето от 0-6 не е особено функционални, или поне за нас не беше, защото той си дойде у дома 2550 съответно му беше огромен чувала, а и то толкова малко бебеб не мърда много, та беше излишен. Сега на 5 месеца пък му е късо и вече е за ново. Та сме го ползвали общо 2-3 месеца

# 287
За чувалчета предпочитам да ми ушият по поръчка. Имам няколко, не ги ползвам често, но всичките ми ушити дрехи, спални комплекти и бебешки принадлежности по поръчка излизат в пъти по-изгодно от купешките, които са на безбожно високи цени. Пък и мога да си подбера и сама цветове, платове, модел... Ще взема скоро и аз да извадя чувала, че нещо много рита и се отвива.

# 288
Ейнджъл бейби са много сладки като десени и удобни като кройка, бебо е като бонбон в шарена хартийка с тях. Имам две - зимно и пролетно но все имам чувството че с единия му е студено а с другия-горещо. Още не съм уцелила как да го обличам за спане. Иначе има и по-евтини чували на пазара.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 09:54 от vessy.k

# 289
Еха, Гаргамерка, детето на 5 г. иска да спи с чувал. На моят син като навърши 2 г. щом ву сложех чувал, изпадаше в истерия, ритане, дърпане, ще го скъса..
Моят сладур си в особняк Simple Smile много е принципен и последователен. Спането без чувалче ще бъде нещо нестандартно и няма да го одобри 😁 също като да оставя чекмедже отворено...не го понася 😁 затова казвам, че е малко Монк

# 290
Аз ги гледах в доста сайтове и в емаг са най-изгодни: https://emagbg.page.link/hyQEgeDYiJjCm5JH6
За качество не знам.
Има ли още от вас, които не са захранили? Колко често ядат бебчетата? Ако кърмите виждате ли промяна?

# 291
Аз не съм Захранили още. На кърма е, яде между 10 и 15 пъти на ден 😅

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 16:48 от Pistachio

# 292
Еха, Гаргамерка, детето на 5 г. иска да спи с чувал. На моят син като навърши 2 г. щом ву сложех чувал, изпадаше в истерия, ритане, дърпане, ще го скъса..
Моят сладур си в особняк Simple Smile много е принципен и последователен. Спането без чувалче ще бъде нещо нестандартно и няма да го одобри 😁 също като да оставя чекмедже отворено...не го понася 😁 затова казвам, че е малко Монк
Значи моят явно не съм го раждала аз. 😂
Цвети, аз не съм захранила още. Мисля да го направя след две седмици. Тогава ще сме на пет месеца и няколко дни.
Не бързам, кърмя си.
Храня, както и в началото. Нищо не съм променяла.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 17:03 от Helinor17

# 293
  • Тук... някъде

Same story 😂

# 294

Same story 😂

I feel you 😅 Чакам го този прословут момент, когато ще падне под 10 хранения 😁

# 295
Не съм захранила още. Смятам като направи 6м, освен ако нещо не се обърка до тогава. На кърма изцяло - 6 хранения.
Вчера бяхме на преглед - на 5м и 7дни Ема е 7кг, 65.5см.От предишния месец е качила 600гр.
Иначе се подготвям за захранването Simple Smile поръчах столче, тази седмица ще взимам лъжички, купички , някои пюренца - аз съм на принципа:нямам ли домашно (прясно, замразено) или не е в сезон го купувам пюренца.

# 296
Ве съм захранила, Мони яде 6-7пъти по 120мл АМ. Да минат изследванията другия месец и да видим,че ми писна вече

# 297
Не съм захранила, но още е рано, няма разлика в храненията, единствено почна да се облизва повече като ядем и да пъха играчки с две ръце в устата, но още избутва с език и не седи. Не съм убедена, че ще чакам до шестия навършен ако е готов по-рано, в случай, че не потръгне и не хареса храната ще се чудя как да го карам да яде. Затова към 5++ мисля, лека полека без бързане. Днес опитах пащърнака на Хип - мега гадно е на вкус.

# 298
Почти всички бурканчета са неприятни на вкус, защото нямат подправки. Хеле, пък пащърнака. На мен от бебешките пюрета ми харесваха само тези с месо и плодове и някои каши.

# 299
И аз не съм захранила още. Кърмя близнаците по 6-7 пъти на денонощие. До скоро им давах на 3 часа, но онзи ден осъзнах, че са на 5м, а ги храня като новородени. И после се чудя защо ядат по 1-2 минути и започват да протестират.
Педиатърката каза, че около 6 хранения би следвало да имат за възрастта.
Само да добавя, че те не протестират и не си търсят по-често, просто аз им давам когато ми отърва Grinning

Общи условия

Активация на акаунт