Аз от днес се отказвам от кърменето, макар и с мъка. От почти месец водих битки и цедях по няколко пъти на ден, ама моето глупаче лапа всичко, но не и гърда. Дори вече нощем отказва, което ме довърши. А имах дни, в които възобнових кърменето и само веднъж бутилка давах... Но всяко чудо за три дни.
Та от днес цедя по-полеко (два пъти само), знам, че така ще намалее кърмата, но това не е човешко иначе. Веднъж през деня ми се нави да суче, преди малко не пожела. Тъжно ми е. Така исках в хубавото време навън да го кърмя, голямо удобство и удоволствие ми изглежда. И е - добре, че февруари имаше горещ ден и успях да кърмя в Борисовата. С това ще си остана...
Преди месец приятелка ми беше на гости, малкият се разрева, защото огладня и падна броене да го успокоя, иначе не засуква (от новородено е така, трябва да е спокоен, иначе не суче). Та моята приятелка се изненада, защото нейното дете при вида на гърдите ѝ ококорвало очи и се нахвърляло да яде, забравяйки всичко. Аз такова цицесто оръжие не съм имала.
И така. Чета ви, макар че не се включвам особено, някак не виждам с какво.
Скоро съм на линия за излизане в Южния парк, ако някой иска. Ще продължавам да предлагам гърда, но като откаже, вадя АМ.
Аз си ви чета и пиша в групата във фейса и тук не съм се вясвала мнооого отдавна, а то се вихрят всякакви теми